Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Shop & Acties

Ga cruisen op
het ss Rotterdam

H

Hoe leuk is het om te ervaren hoe het cruisen in de jaren 50 eraan toe ging? Slaap en eet aan boord van het ss Rotterdam en geniet van de authentieke sfeer op dit schip. All aboard! 

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam ligt aan de kade in de opkomende wijk Katendrecht met uitzicht op de Maas. Door het interieur met originele kunstwerken en details heb je het gevoel dat je terug bent in de fifties. Geniet tijdens jouw verblijf van een 3-gangen verrassingsdiner in Lido Grill. Op een mooie, zomerse dag is het ook heerlijk toeven op het buitendek, een groot terras met het zwembad als middelpunt. Of bestel een drankje in de sfeervolle Ocean Bar.

De vele watertaxi’s brengen je naar het hippe centrum van Rotterdam met zijn musea, galeries, winkels en restaurants. Onze havenstad staat zelfs in de top 10 van Lonely Planet, vanwege zijn moderne karakter. Ook de skyline met de beroemde Erasmusbrug is indrukwekkend! Ga fijnproeven in de Markthal en shoppen in de Koopgoot. Rotterdam van boven bekijken? Bezoek dan de Euromast en geniet van het prachtige uitzicht. Een bezoek aan Rotterdam verveelt nooit! 

Dit arrangement bestaat uit

  • 2x overnachtingen in Superior Room
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3-gangen verrassingsdiner in Lido Grill Restaurant
  • Retour met de watertaxi

Prijzen

3 dagen vanaf €149,- per persoon voor kamertype Superior Room, op basis van beschikbaarheid, 2 volwassenen per kamer (toeslag zaterdagnacht €20,- p.k.p.n.). Verblijf is mogelijk t/m 31 augustus 2017. 

Reserveren

Om te boeken of voor meer informatie kijk op www.westcordhotels.nl/vrouw of reserveer telefonisch via het hotel 010-297 30 90 o.v.v. VROUW. (Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor aankomst.)  

Gerelateerde onderwerpen