Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

The Polyamorie Files 60: 'Dit doe ik normaal nooit...'
Foto: Hollandse Hoogte | Caiaimage
The Polyamorie Files

The Polyamorie Files 60: ‘Opeens sta ik
helemaal naakt voor hem...’

E

Ella (41) en Jeff (41) hebben twee kinderen en zijn ruim 14 jaar gelukkig getrouwd. In het hotel waar Ella is voor haar werk, heeft ze stiekem afgesproken met de barman van haar verjaardag.

“Wow wat zie jij er goed uit voor iemand die ziek is!” Lize en ik kijken elkaar verbaasd aan. “Wat doe jij hier?” vraag ik haar. “Ik kwam even kijken hoe het met je is en of je nog iets nodig hebt, maar volgens mij kom ik ongelegen.”

Ik trek de ceintuur van de badjas nog strakker. “Ik eh, ik wilde even wat uitproberen met mijn haar en make-up,” lieg ik onhandig terwijl Lize me geamuseerd aankijkt. 

‘Je gaat het doen!’

“Terwijl je ziek bent? Je ziet er helemaal niet ziek uit. Wat heb je eigenlijk?” Vlug trek ik haar mijn kamer in en doe de deur dicht. “Oké ik heb afgesproken met iemand,” sis ik als we binnen staan. “Wat? Met wie? Toch Felix zeker?” Ze kijkt me veelbetekenend aan. Ik schud mijn hoofd en duw haar verder de kamer in.

Lize kijkt de kamer rond en wijst naar de ballonnen. “Van wie zijn die? Toch niet van Jeff?” Ik vertel haar dat het een verrassing is van de barman en dat hij onderweg is hier naartoe. Lize klapt in haar handen. “O mijn god, je gaat seks hebben met een 22-jarige student!”

Ik geef haar een duwtje richting de deur en voel de zenuwen door mijn lijf gieren. “Ik ben zo trots op je El, hahaha!” roept ze terwijl ze me omhelst. “Je moet nu echt gaan,” zeg ik als ik me losmaak uit haar omhelzing. “Je gaat het gewoon doen!” Ik zucht. “Lize, hou op voordat ik me bedenk.”

Knapper en jonger

Nog geen twee minuten nadat ik Lize de kamer heb uitgezet, wordt er weer aangeklopt. Nog zenuwachtiger dan net doe ik met nog harder trillende handen de deur open. Ik kijk recht in de stralende ogen van de barman.

Hij is nog veel knapper dan ik dacht. En jonger. Vol zelfvertrouwen stapt hij de kamer binnen, zet zijn tas neer en pakt met twee handen mijn hoofd beet. “Wat ben ik blij jou weer te zien,” zegt hij en hij zoent me vol op mijn mond.

Na een minutenlange kus kijkt hij me indringend aan. “Weet je dat ik de hele tijd aan je moet denken?” Ik glimlach onhandig en durf hem bijna niet aan te kijken. “Sorry, ik was nog niet helemaal aangekleed,” stamel ik onhandig en ik wijs naar de badjas.

“Dat is ook helemaal niet nodig.” Met zijn ene hand trekt hij de ceintuur los die ik zo strak had vastgemaakt, en met zijn andere hand duwt hij de badjas van mijn schouders.

Lize’s mantra

Opeens sta ik helemaal naakt voor hem. Ik kijk naar zijn jonge gezicht en ben me opeens heel erg bewust van de putjes in mijn billen, mijn slappe buikje en kleine hangtietjes. “Wat ben jij prachtig! Nog mooier dan ik me had voorgesteld...”  

Ik wil iets terugzeggen, maar hij heeft me alweer dicht tegen zich aangetrokken en zoent me in mijn nek.

Zijn handen glijden over mijn rug en borsten en ik voel de zenuwen uit mijn lijf verdwijnen. Ik hoor Lize’s woorden als een aanmoedigend mantra door mijn hoofd wervelen: “Je gaat het gewoon doen! Je gaat het gewoon doen! Je gaat het gewoon doen!”

Als de handen van de barman op mijn billen liggen, sla ik een been om hem heen. In mijn ooghoek zie ik een glimp van mezelf in de spiegel en zie ik hoe de barman mijn andere been optilt. Ik sla mijn beide benen om hem heen, hij tilt me op en loopt naar het bed. “Dit doe ik anders nooit...” fluister ik in zijn nek.