Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

De enige echt VROUW taart
Foto: Eigen Beeld
10 jaar VROUW

De 10 jaar VROUW-taart
is heerlijk en nú te koop!

Redactie VROUW

O

Op onze VROUW-redactie valt vaak wat te vieren, maar deze week vieren we wel een heel speciaal feestje: namelijk het tienjarig jubileum! Met een heel speciaal taartje!

Tien jaar geleden rolde het allereerste exemplaar van VROUW van de persen. VROUW bestaat dus tien jaar! Jumbo viert dat heuglijke feit graag met ons mee en creëerde de '10 jaar VROUW-taart', een superlekker taartje van chocolade met aardbeienmousse, overgoten met een roze chocoladecoating. 

Het eerste VROUW-taartje

VROUW-redacteur Marjolein Hurkmans, die ook de culipagina Marjolein kookt over verzorgt, ging naar Uden om daar het eerste '10 jaar VROUW-taartje' van de band te zien rollen bij bakkerij BACU, het bedrijf dat taarten, gebakjes en een deel van de broden maakt voor de supermarktketen. En natuurlijk om te proeven. Het taartje is door haar zeker goedgekeurd!

Natuurlijk willen we dat lekkers graag met je delen. De speciale VROUW-taart is vanaf zaterdag 10 juni tot en met zaterdag 17 juni bij alle filialen van Jumbo te koop of te bestellen bij Jumbo.com voor 4,99 euro. Eet smakelijk!