Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Acties

WINACTIE
Win een dagje wellness bij Fitland voor 2 personen inclusief smoothie t.w.v. €70,40

B

Bubbelen met het uitzicht over de stad Leiden, een massage in een luxe jacht of ben je gewoon toe aan een gezonde dosis rust? Wij mogen 11 keer een dagje wellness weggeven bij Fitland Wellnessresorts voor 2 personen inclusief smoothie t.w.v. €70,40 met keuze uit zes prachtige locaties!

Fitland Wellnessresorts

Fitland Wellnessresorts zijn kwalitatief hoogwaardige wellnessresorts verdeeld over diverse locaties in Nederland. Ieder resort biedt u een variëteit aan mogelijkheden op het gebied van wellness en beauty. Zes prachtige locaties waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van alle luxe en comfort. Allen anders maar waar de kernwaarden thuis gevoel, vitaliteit en experience altijd bovenaan staan.

Even ontspannen...

Wij mogen maar liefst 11 keer een dagje wellness weggeven voor 2 personen inclusief smoothie t.w.v. €70,40. De winnaar heeft keuze uit de één van de zes Fitland wellnessresorts:

Een dagje wellness bij Fitland voelt gegarandeerd als een échte vakantiedag! Komt u binnenkort ook compleet ontspannen? Dat kan door de onderstaande vraag te beantwoorden. De actie loopt t/m 31 maart. 

Gerelateerde onderwerpen