Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Acties

Winactie
Win Sara Blaedels nieuwste thriller

K

Kruip weg met de nieuwste literaire thriller van Sara Blaedel. Uitgeverij De Geus is al sinds 1983 één van de vooraanstaande en spraakmakende literaire uitgeverijen in Nederland. Begin 2016 is de uitgeverij geland in Amsterdam bij Singel Uitgeverijen. De Geus staat voor literatuur die ertoe doet en die zich kenmerkt door diepgang en maatschappelijke betrokkenheid.

Met De verdwenen Deense ben jij voorzien van goed leesmateriaal. Hieronder geven wij je alvast een tipje van de sluier.

De verdwenen Deense van Sara Blædel: Wanneer in Engeland een vrouw wordt vermoord in haar eigen keuken doet de politie een schokkende ontdekking. De vrouw, die haar Deense identiteit verborgen blijkt te hebben gehouden, staat in haar land van herkomst al achttien jaar als vermist te boek. De Engelse politie besluit de hulp in te schakelen van de Deense rechercheur Louise Rick. Die komt dingen op het spoor die ze liever niet had willen weten. Want wat heeft haar vriend Eik met deze vermoorde vrouw te maken?

Ook nooit genoeg van boeken?
Ben je een enorme liefhebster van thrillers en is je nieuwsgierigheid gewekt? Jij kan één van de 50 boeken bemachtigen ter waarde van €19,95! Dit kan door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden en je gegevens in te vullen tot donderdag 30 juli.

 


Gerelateerde onderwerpen