Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Acties

Winactie
Win een ByClaire haakpakket t.w.v. €50

B

Ben je dol op haken en kan je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Met het byClaire haakpakket met onder andere het boek ‘klein haakgeluk’ kun je net zoals Claire Boeter een speciale collectie haken voor je (klein)kind. Van vestjes tot aan jurkjes en van babydekens tot aan knuffels. 

In Klein Haakgeluk vind je als lezer tal van patronen en vrolijke projecten. Uiteraard voorzien van tekst en uitleg door Claire zelf. Dankzij de duidelijke beschrijvingen en veel stap voor stap foto’s kan iedere haakliefhebber met een haaknaald en de byClaire garens zo aan de slag. Claire maakte al eerder twee andere boeken (Haakgeluk 1 en Haakgeluk 2), heeft haar eigen blog, geeft workshops en maakt haar eigen patronen.

Wil je zelf ook aan de slag met haken?
Doe dan mee en maak kans op een byClaire pakket waarmee je zelf een kleurige tas haakt. Leuk voor de kleintjes, maar zeker ook voor jezelf! Winnen kan door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden en je gegevens in te vullen tot donderdag 4 augustus.

Het byClaire winpakket bestaat uit*:

  • het boek Klein Haakgeluk (met daarin het patroon van de tas)
  • acht bollen byClaire Soft mix in 5 kleuren
  • een Pony haaknaald

*Het boek Klein Haakgeluk komt pas 24 augustus uit, om die reden ontvangen de 50 gelukkige winnaars het pakket na deze datum.

 


Gerelateerde onderwerpen