Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Acties

Winactie
Win 2x €250,- aan Sandwich cadeaubonnen voor jou & je vriendin!

K

Kan jij samen met je vriendin uren door de stad slenteren en zouden jullie het liefst de hele winkel leegkopen? Sandwich maakt het jou en je vriendin een stuk gemakkelijker met een cadeaubon t.w.v. €250,-. Eén voor jou en één voor je vriendin. Dat wordt gegarandeerd een leuke dag shoppen. 

Ondanks dat het kledingmerk niet meer weg te denken is uit de modewereld, staan ze continu open voor vernieuwing. De nieuwste collectie is verfrissend en vrolijker en zo ontworpen dat er voor iedereen wat wils is. De items zijn eenvoudig te combineren, zo luidt het motto: 'Better Together’. Bij Sandwich houden ze wel van levensvreugde en proberen dit te uiten in hun nieuwste campagne en collecties.

Zijn jij en je vriendin echte shopaholics?
Kan jij uren door de stad slenteren met een vriendin? Dan weten jullie vast wel raad met een Sandwich cadeaubon t.w.v. €250,-. Namens Sandwich geven wij 2x twee cadeaubonnen weg t.w.v. €250,-. Kans maken kan door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden. Hiernaast dien je zowel je eigen als je vriendin haar gegevens in te vullen voor donderdag 18 augustus.

De cadeaubonnen zijn alleen te besteden in de 34 officiële Sandwich winkels. Het is niet mogelijk om beide cadeaubonnen voor één persoon te gebruiken. 

 


Gerelateerde onderwerpen