Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Acties

Winactie
Win 4 viptickets voor de Rotterdam International Art Fair + art boek!

H

Hedendaagse kunst op een historische locatie, dat creëert een bijzonder umfeld. Hoe vaak zie je tenslotte street art in een gotische kerk? De Rotterdam International Art Fair (RIAF) vindt plaats op 9 en 10 september, waarbij tal van bekende en aanstormende kunstenaars persoonlijk aanwezig zijn.

De RIAF is één van de weinige kunstbeurzen waar in veel gevallen direct contact is tussen koper en kunstenaar. Dat maakt een aankoop niet alleen zeer persoonlijk, het zorgt ook dat de werken vaak commissie-vrij kunnen worden aangeschaft. Met meer dan 150 exposanten uit 30 landen is het een unieke kans om kunst te kopen en te investeren in hedendaagse werken.

Op vrijdag 9 september is de VIP voorbezichtiging tijdens een exclusief avondprogramma waarbij bezoekers onder het genot van een glas Catalaanse Cava de kunstenaars en gelijkgestemde kunstliefhebbers kunnen ontmoeten.
De Rotterdam International Art Fair biedt 4 viptickets om met het gezin naar de VIP voorbezichtiging te gaan t.w.v. €40,- en het boek Contemporary Art of Excellence t.w.v. €30,- om je alvast in te lezen op het onderwerp hedendaagse kunst.

Ben jij een echte kunstliefhebber?
Namens RIAF mag VROUW maar liefst 11x het pakket weggeven met daarin 4 viptickets én het boek met een totaalwaarde van €70,-! Kans maken kan door de onderstaande prijsvraag te beantwoorden en je gegevens in te vullen vóór donderdag 25 augustus.

 


Gerelateerde onderwerpen