Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Dagboek van een minnares | zoenend koppel
Foto: Hollandse Hoogte
Dagboek van een minnares

Deel 57: Hij streek met zijn duim over mijn onderlip
en begon me zachtjes te kussen

D

De rest van de week verliep ogenschijnlijk normaal. Bas deed weer aardig, op de Facebookpagina van Josien verschenen geen nieuwe kleffe foto's uit Parijs meer en ik was hard aan het werk. Het enige wat ik niet leuk vond, was dat ik taal noch teken van mijn minnaar kreeg, ook niet toen hij volgens mij allang weer thuis moest zijn.

En dus toog ik op zondagavond naar de sportschool, waar Erik zich al in het zweet stond te werken op de loopband. Ik bekeek hem stiekem. Hij zag er goed uit in zijn strakke hemdje en sportbroek. En toen ging het mis. Misschien omdat ik naar hem in plaats van naar de loopband keek, maar op de één of andere manier verstapte ik me, gleed uit en viel vervolgens met een enorme klap op de grond.

Brandende pijn

Binnen een oogwenk stonden Erik én twee fitnessinstructeurs naast me. "Heb je pijn?" Ik probeerde op te staan, maar voelde een brandende pijn in mijn enkel. Ik schudde met mijn hoofd. "Er is iets met mijn voet." Ik strompelde aan de arm van een van de instructeurs naar het kantoortje die mijn enkel onderzocht. "Dat ziet er niet goed uit", zei die. "Je enkel zwelt helemaal op. Ik zou er even mee naar de Spoedeisende Hulp gaan. Ik geef je in elk geval een ice pack mee."

"O jee", antwoordde ik. "Dan moet ik even mijn vriendin of mijn zus bellen. Kan iemand mijn tas uit mijn kluisje halen?" Erik schudde zijn hoofd. "Dat laatste zal ik doen, maar natuurlijk breng ik je naar het ziekenhuis. Het is toch een beetje mijn schuld. Je keek meer naar mijn armen dan naar het toestel, tenslotte!" Hij knipoogde en ik voelde dat ik rood werd. 

Monogaam

Bij de SEH was het ongelooflijk druk. "Dat gaat wel een uurtje duren", zei Erik. "Hebben we meteen de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen! Vertel eens wat meer over jezelf?" Ik zei dat ik 32 jaar was en als 'officemanager' bij een PR-bureau werkte. Dat klonk toch een stuk beter dan secretaresse. Dat ik een relatie met een getrouwde man had liet ik achterwege. Tenslotte zou ik die toch een time-out gaan voorstellen.

Erik vertelde dat hij 37 jaar was en bij een advocatenkantoor werkte. Hij was getrouwd geweest, maar vond het moeilijk om monogaam te blijven. "Ik heb mijn vrouw regelmatig voorgesteld om tot een open relatie over te gaan. Dat wilde ze niet en ja, toen ging ik stiekem vreemd. Uiteindelijk kreeg ik iets met een moeder van het schoolplein en dat kwam uit. Ze heeft me meteen de deur uitgezet. Ontzettend stom van me." Hij zweeg beschaamd.

Gelukkig was ik toen aan de beurt en hoefde ik niks terug te zeggen. Er werden foto's van mijn enkel gemaakt, waaruit bleek dat er geen breuk zat, maar dat mijn enkelbanden waren gescheurd. Ik kreeg een gipsverband en een week rust voorgeschreven. Daarna moest ik terugkomen en zou het gips vervangen worden door een brace. Hoe moest ik dat nou doen? Ik woonde op eenhoog. En mijn werk dan? En boodschappen?

'Mag ik je een zoen geven?'

"Ik breng je naar huis", zei Erik. "En dan kom ik morgenochtend vroeg én 's avonds na mijn werk weer bij je langs om voor je te zorgen. Met die krukken kun je toch wel zelf naar de wc?" Bij mijn huis tilde hij me over mijn schouder en droeg me zo de trap op. Alsof ik niks woog! En daar drapeerde hij me op mijn bank om vervolgens de koelkast in te duiken en te kijken of er iets te eten en te drinken was.

"Ik vind jou echt een hele leuke vrouw", zei hij, terwijl hij me indringend aankeek. "Mag ik je een zoen geven?" Vervolgens kwam hij naast me zitten, streek met zijn duim over mijn onderlip en begon me zachtjes te kussen. Vervolgens begon hij me in mijn nek te zoenen en maakte hij het eerste knoopje van mijn bloes open om er nog beter bij te kunnen.

Ik sloeg mijn armen om zijn nek en ging helemaal op in zijn heerlijke kus. Ik streelde zijn gespierde armen en voelde hoe breed zijn borst en rug waren. Pfff, wat een lekkere man zeg. Hij kleedde me vaardig uit en deed vervolgens zulke bijzondere dingen met zijn vingers en tong dat ik binnen een oogwenk helemaal van de wereld was.

Onveilig vrijen

"Heb je condooms in huis?" "Eh nee, ik slik de pil", stamelde ik. "Geeft niet, ik heb me laten testen", antwoordde hij geruststellend. Een vaag stemmetje in mijn achterhoofd zei dat het misschien niet zo verstandig was om onveilig te vrijen met een man die ik helemaal niet kende én er blijkbaar wel pap van lustte. Maar dat stemmetje negeerde ik. Net als de bel die luid en indringend klonk.

Maar Erik niet. Hij stond op, trok snel zijn kleren aan en keek door het raam naar buiten. "Er staat iemand voor de deur", zei hij. "Lange man, donker haar, zwarte jas. Hij komt duidelijk voor jou, want hij kijkt naar boven. Hé, verwachtte je dan bezoek?"

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES? 

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!