Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
Dagboek van een minnares

Deel 80: 'Ik vind je een slechte secretaresse,
waarom draag je geen sexy jurkjes?'

M

Mark haalde zijn schouders op toen hij hoorde wat Sharon tegen me had gezegd. 'Joh, die meid loopt zelf de kantjes ervan af. Nu hebben haar kinderen vakantie en in plaats van zelf ook vrij te nemen, probeert ze er alles aan te doen om zoveel mogelijk thuis te zijn. Vorige week plande ze een afspraak met de tandarts om 1 uur ’s middags en dat was voor haar een reden om de hele dag niet op kantoor te komen. Maak je niet zo druk!'

Toch nam ik me voor om onberispelijk gedrag te vertonen. Ik kleedde me zo zedig mogelijk aan, werkte zelfs in de lunchpauze door en probeerde te voorkomen alleen met Mark te zijn. Na twee dagen begon hij al te klagen. “Ik vind je een slechte secretaresse! Je besteedt veel te weinig aandacht aan me. En waarom draag je geen sexy jurkjes meer?”

Overwerken 

Ik moest lachen. “Deze baan wil ik graag houden, Mark. Dus ik ga me voorbeeldig gedragen. Maar waarom kom je deze week niet een keertje bij me eten?”
Hij fronste. “Laten we maar beginnen met een avondje overwerken. Kun je vanavond wat langer blijven?”
Gelukkig was het woensdag en was Sharon vrij. Ik kon haar afkeurende blikken nu al niet meer verdragen en merkte dat ze er alles aan deed om Mark en mij te kunnen betrappen. Ik kon niet wachten tot het 6 uur was en iedereen zou vertrekken.

“Zal ik je op mijn bureau nemen of op het jouwe?” Ik schrok op van zijn stem.
“Op geen van beide. Ik ben doodsbang dat iemand iets is vergeten en er opnieuw wordt ontdekt dat wij iets met elkaar hebben. Dan word jij ook ontslagen, Mark!”
“Dat zal reuze meevallen. Hou nou eens op met praten en geef me een zoen.”
“Maar waarom kunnen we niet naar mijn huis gaan? Daar hebben we alle tijd en ruimte.”
“Nee, daar heb ik geen tijd voor.” Hij begon aan mijn panty te sjorren. “Wat een ondingen zijn dit toch! Kun je geen kousen dragen?”
“Met jarretels zeker. Sorry, dan had je een relatie met mijn oma moeten beginnen,” lachte ik. Maar hij leek het niet echt grappig te vinden.

Spannend 

Uiteindelijk deden we toch een vluggertje op mijn bureau. Het was niet de lange, romantische vrijpartij waar ik van had gedroomd, maar het was zoals altijd lekker en opwindend. Bovendien moest ik het natuurlijk wel af en toe met hem doen, anders zou ik helemaal nooit zwanger worden natuurlijk.

“Dat was heerlijk schatje,” gromde hij. “En geef toe, ook heel spannend. Het idee dat er iemand binnen zou kunnen komen, maakt het extra geil. Toch?”
Ik zei niets en gaf hem een afscheidskus. Vervolgens maakte ik mijn bureau schoon. Een lange, lege avond lag voor me. Wat zou ik eens gaan doen? Ik belde Fleur. “Zal ik naar je toekomen?”
“Tuurlijk. Ik ben een gastenlijst aan het maken voor mijn dertigste verjaardag. Daar kun je me dan mooi mee helpen!”

Ongemakkelijk

Fleur vertelde dat ze voor haar verjaardag een diner bij haar thuis wilde geven.
“Ik heb een cateringbedrijf gevonden dat het voor weinig geld wil doen. We zijn nu met 28 mensen. Eigenlijk zouden er nog 2 bij moeten, vind je niet?”
Ik bekeek de gastenlijst. Gelukkig stonden er geen collega’s op. Ik moest er niet aan denken om met Sharon aan tafel te zitten. Wat me verder opviel, was dat er behalve Fleurs broer Remko alleen maar stellen waren. En Remko en ik hadden een paar keer het bed gedeeld, dus ik wist dat de sfeer dan ongemakkelijk zou worden.

“Jammer dat er alleen maar stellen op je lijst staan en ik de enige vrouw ben zonder vriendje,” pruilde ik.
“Dan neem je Mark toch mee? Hij kent verder toch niemand.”
“Dat is misschien wel een goed idee!” Ik veerde op. “Ik ga het hem vragen. Maar dan moet je het etentje niet op een zaterdag of zondag geven.”
“Nee, het is op een vrijdag. Ik vind het prima als hij komt. Hoe gaat het verder tussen jullie? Nu jullie weer samen moeten werken?”

Camera's

“Goed, wel. We hebben het net gedaan op mijn bureau.”
“Ieuw!” Fleurs gezicht betrok. “En daar zit ik dan morgen de hele dag naast.”
Ze keek fronsend. “Wist je dat er overal camera’s hangen?”
“Wat?!”
“Ja, echt. Er werd zoveel gestolen dat de directie heeft besloten om die op te hangen.”
Het leek me een onwaarschijnlijk verhaal. “Dat zou Mark toch moeten weten?”
Fleur haalde haar schouders op. “Misschien is ie het vergeten? Ik denk er ook niet zo vaak aan. Maar misschien nog vervelender is… Sharon bekijkt de beelden.”

Ik voelde me misselijk en duizelig worden. Daar ging mijn baan dan. Alweer. En die van Mark waarschijnlijk ook. Wat moest ik doen om te voorkomen dat die afschuwelijke Sharon de filmpjes van onze nietsverhullende vrijpartij zou zien?

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES? 

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'dagboek aan' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'dagboek uit' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!