Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte/EyeEm Mobile GmbH
Dagboek van een minnares

Deel 119: ‘Ze heeft nog nooit zulke geweldige
seks gehad als met mij’

O

Onze minnares confronteert Mark met een pikant appje op zijn telefoon en dat loopt niet goed af.

Mark kwam weer binnen. “Je hebt een appje van Sharon,” zei ik en smeet de telefoon in zijn richting. Hij ving hem behendig op. Ik was bang dat hij boos zou worden omdat ik zijn berichten las, maar dat was niet het geval.

 

Hij ging naast me zitten. “Dat wijf is echt stapelgek, weet je dat?”

“Ja, dat wist ik allang. Maar hoezo?”

“Oké. Ik ben één keer zo stom geweest om na een personeelsuitje met haar naar bed te gaan. Het was toen uit tussen ons. Ik voelde me klote en ik had te veel gedronken. Tja, toen zijn we naar het Hilton gegaan en van het één kwam het ander. Dat had ik dus nooit moeten doen.”

Hoewel ik dit al van Josien had gehoord, deed het toch pijn dat het nu werd bevestigd. “Maar dat is toch al maanden geleden? Is het dan niet bij die ene keer gebleven?”

“Jawel! Maar nu heeft Sharon alles aan haar man opgebiecht en zit haar huwelijk in een crisis. Hij zit nu bij zijn moeder. Sharon zegt dat ze verliefd op me is en dat ze nog nooit zulke geweldige seks heeft gehad als met mij. Ze dreigt nu naar de directie te stappen met een #MeToo-verhaal, als ik niet voor haar kies.”

“Jezus. Kun je haar niet ontslaan?”

“Dan moet ik haar eerst twee keer een slechte beoordeling geven. Dan zijn we dus twee jaar verder. Ze doet haar werk verder prima.”

“Tja, dat is dan je eigen probleem. Succes. Ik ben er klaar mee.”

“Met mij?”

“Ja, met jou. Het is voorbij, Mark. Ik verdien een man die alleen voor mij gaat.”

“Ik begrijp het,” zei hij. “Ik laat je los. Maar niet voordat ik je een afscheidszoen heb gegeven.”

Hij pakte me bij mijn kin en kuste me vol op de mond. Ik liet zijn tong naar binnen glijden en voelde me wegzweven. Niemand op deze hele wereld kon zó lekker kussen als hij. Maar toen hij zijn handen naar mijn borsten liet zakken, duwde ik hem weg. “Niet doen.”

“Echt niet? Voor de allerlaatste keer?”

“Nee. Je moet nu gaan. Dag.”

Ik stond op en hield de deur voor hem open. En toen ik even later in bed lag, had ik spijt. Had ik toch niet nog één keertje met hem moeten vrijen? Want zou ik nou nooit meer zijn lekkere lichaam tegen het mijne voelen?

Afgesloten hoofdstuk

De dagen daarna probeerde ik elke gedachte aan Mark te vermijden. Onze relatie was voorbij. Een afgesloten hoofdstuk. Ik moest gewoon verder met mijn leven. Mark zou niet de vader van mijn kinderen en de opa van mijn kleinkinderen worden. Maar so what?

Zo leuk was een gezin helemaal niet. Dat zag ik aan mijn zus. Die had voortdurende strubbelingen met haar ex en het samengestelde gezin met haar nieuwe vriend beviel haar ook al niet. Bovendien had ik als single ook geen last van andere vrouwen, zoals echtgenotes en stalkende ex-collega’s.

Ik sprak met Leroy af om ergens koffie te gaan drinken. Het leek me goed als we elkaar al een beetje zouden kennen voor we samen op wintersport gingen. Ik móest een succes van deze trip maken. Misschien kreeg ik dan wel promotie!

Hij kwam, maar wel bijna een uur te laat. Ik was bang dat ’ie niet op zou komen dagen, maar dat viel mee. Van dichtbij was hij nóg knapper dan op de foto. Ik wilde eigenlijk een selfie voor Instagram van ons samen maken, maar ik vreesde dat hij dat niet professioneel zou vinden.

“Ben jij nieuw bij Frank?”

“Ja, ik werk er net een paar maanden.” Dat ik daar officemanager was, zei ik er maar niet bij.

“Ik regel alles rondom de trip. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen, is dat je op tijd komt.” Ik lachte erbij om het wat minder zeurderig over te laten komen.

“Ik ben die stomme soap spuugzat, dus ik heb er alles voor over om presentator te worden. Zelfs op tijd komen.” Hij ging wat dichterbij zitten en dempte zijn stem. “En tegen een mooie vrouw zeg ik nooit nee.”

Ik schoof mijn stoel een stukje naar achteren. Het was duidelijk dat Leroy door allerlei mensen in het café werd herkend. Straks maakte iemand een foto van ons samen en verschenen we ergens op social media. Dat zou Frank zeker niet waarderen.

“Ik ga de rekening vragen. Ik zie je volgende week zaterdag op Schiphol. Enne… het vliegtuig wacht niet!”

Ik keek op mijn horloge. Half 4. De moeite niet meer waard om naar kantoor te gaan. Ik ging lekker naar huis. Volgens mij waren er weer allemaal nieuwe series op Netflix die ik dolgraag wilde zien.

Maar daar wachtte een onaangename verrassing. Want thuis lag er een brief op de mat. Van de politie. Josien had aangifte gedaan van mishandeling en nu moest ik langskomen op het bureau! Huh? Vanwege die ene klap?

Fantasieën over taak- en celstraffen vlogen door mijn hoofd. Dit kon ik zó niet gebruiken. Want wat zou dit voor mijn carrière gaan betekenen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aflevering van Dagboek van een Minnares?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 0613651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom ‘Dagboek van een minnares’. Hier lees je alles wat je moet weten.