Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | Image Source Ltd RF |
Dagboek van een minnares

Deel 124: ‘Ondanks mijn verdriet,
verlangde ik naar Marks sterke armen’

W

We hadden besloten om na de begrafenis geen koffie met cake te serveren, maar er een ‘aangeklede’ borrel van te maken: heel veel drank – want daar hield mijn vader van – en allerlei lekkere hapjes, vooral uit de frituur. Garnalenkroketten, bitterballen, mini-kaassoufflés, dat soort dingen.

De rest van de middag ging in een roes voorbij. Het leek wel alsof honderden mensen ons wilden condoleren, en sommigen had ik al niet meer gezien sinds ik uit huis was gegaan. Ik praatte, schudde handen, kuste wangen en droogde tranen. En al die tijd zag ik Mark in één van mijn ooghoeken rustig wachten. Hij keek geen enkele keer op zijn telefoon, hij was er echt alleen voor mij.

Hotel

Pas toen bijna iedereen weg was, ging ik naar hem toe.
“Ik vind het zó lief dat je er bent,” zei ik tegen hem. “Had je daar wel tijd voor? En weet Josien dit?”
“Laten we het daar nu niet over hebben,” antwoordde hij. “Ik heb een kamer in een hotelletje bij de kerk geboekt. Een beetje oubollig, maar prima. Denk je dat je bij mij kan komen slapen?”

Zeuren

Ik liep naar mijn zus. “Blijf jij bij mamma vannacht?”
“Ja, dat was ik wel van plan. Jij niet?”
“Nou, Mark is hier. En hij zit hier in een hotel. Dus ja, je begrijpt…”
“Nee, ik begrijp er niks van,” zei Frederique korzelig. “Je had het toch uitgemaakt met die vent omdat hij niet voor jou koos? Of had hij de relatie nou verbroken? Jezus, ik houd het niet eens meer bij!” Ze begon steeds harder te praten en ik was bang dat Mark het zou horen.

“Mama heeft je nodig en ik ook. Het is allemaal al moeilijk genoeg. Bovendien, je hebt toch iets met één of andere soapster? Dat las ik tenminste in Privé.”
Ik zuchtte. “Frederique, morgen ga ik weer naar mama. Maar uiteindelijk zal ze zich toch zelf moeten zien te redden. Ik moet binnenkort tenslotte ook weer aan het werk." Ik liep weg om afscheid van mijn moeder te nemen en luisterde niet meer naar wat ze nog verder allemaal zei. Wat kon dat mens toch ongelooflijk zeuren eigenlijk.

Hele nacht samen

Gelukkig las Mark blijkbaar geen roddelbladen, want hij zei helemaal niets over Leroy. Ik had ook helemaal geen zin om aan hem te denken. Ondanks mijn verdriet, verlangde ik naar de sterke armen van Mark om me heen. Ik wilde niets liever dan alle ellende vergeten en genieten van het feit dat we ineens een hele nacht samen konden zijn.

Op de hotelkamer, die inderdaad nogal oubollig was en naar mottenballen rook, sloeg ik mijn armen om zijn nek. Wat rook hij toch heerlijk. Ik kuste hem op zijn mond en hij nam mijn gezicht in zijn handen en drukte zijn mond stevig op de mijne. Hij hield mijn haar vast en ik voelde zijn kloppende erectie tegen mijn been. Oh, wat had ik dit gemist!

Toch kon ik het niet laten. “Weet Josien wel dat je hier bent?”
Hij boog zijn hoofd en streek met zijn lippen langs mijn hals. “Stop nu eens met nadenken en geniet van het hier en nu.”
“Mark…”
“Heb ik je ooit pijn gedaan?”
“Lichamelijk niet.” Ik moest denken aan Leroy. Die zou me het liefst dwingen om geblinddoekt op mijn knieën te gaan zitten en hem volledig te gehoorzamen.

Verrukkelijk orgasme 

Hij legde me op bed en omvatte met zijn rechterhand mijn borst. Zijn mond was heet en hongerig. Er was niemand die zo goed kon zoenen als hij. Hij wreef net zo lang met zijn vinger over mijn tepel tot die hard werd, terwijl hij me bleef kussen. Vervolgens begon hij mijn bloesje los te knopen en trok het uit. Mijn rok, schoenen, panty, slipje en beha volgden snel.

“Ik vind het heerlijk als jij naakt bent en ik niet,” zei hij. Hij dwaalde al zoenend naar beneden terwijl hij mijn benen spreidde. Dat vond ik altijd een beetje spannend. Rook en smaakte ik wel lekker?

Maar hij wist precies waar en hoe hij me aan moest raken en door de stimulans van zijn vingers en tong voelde ik me langzaam wegzweven. Ik vergat dat Mark nog steeds getrouwd was met dat stomme mens, dat ik net afscheid had moeten nemen van mijn vader en dat ik eigenlijk aan het daten was met iemand anders. 

Mark voerde me tot het meest intense hoogtepunt dat ik ooit had gehad. Ik hoopte niet dat het hotel heel gehorig was, zó hard riep ik zijn naam. Hij rolde me onder zich. Ik verlangde zo hevig naar hem dat het pijn deed.

Zijn hand gleed onder mijn billen en toen drong hij langzaam naar binnen. Bij elke stoot ging hij dieper en bij elke stoot werden mijn gevoelens voor hem sterker. ‘Mark is voor mij de enige,’ dacht ik. En toen stootte hij voor de laatste keer en kregen zowel hij als ik een verrukkelijk orgasme. 

Vriendje 

Tevreden viel ik in zijn armen in slaap. Het was lang geleden dat ik de nacht met hem had doorgebracht, ik kon me de laatste keer niet eens herinneren. En ik had het gevoel dat ik nog maar net sliep, toen ik wakker werd van het geluid van mijn telefoon. Het was mijn moeder.
“Er stond een jongeman aan de deur. Ik ken hem van tv! Hij zegt dat hij je vriendje is!”
Mijn moeder praatte zo hard, dat Mark het wel gehoord moest hebben. Zijn gezicht stond donker. O jee. Hoe redde ik me hier nu weer uit? 

WIL JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom ‘Dagboek van een minnares’. Hier lees je alles wat je moet weten.

Gerelateerde onderwerpen