Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

seksspeeltje
Foto: EyeEm Mobile GmbH | Hollandse Hoogte
Dagboek van een minnares

Deel 129: ‘Ineens wilde ik weten
hoe zijn speelkamer eruit zou zien’

N

“Nee,” zei ik tegen Mark. “Nee, ik denk dat we elkaar beter even een tijdje niet kunnen zien. Ik vind mezelf eigenlijk te leuk om steeds op een zijspoor te worden gezet. Ik wil gewoon een man voor mezelf. En niet een man die ik voortdurend met zijn vrouw moet delen.”

“Ja, maar schatje…”
“Nee, Mark. Zodra je een keuze hebt gemaakt, hoor ik het graag.”
En met die woorden hing ik met een heel tevreden gevoel op. Zo, was ik even trots op mezelf!

Op de foto

En ook Frank was tevreden over me nadat hij het dubbelinterview met Leroy en mij in Story had gelezen. Het leek heel geloofwaardig: de ex van Leroy had uit jaloezie gezegd dat hij rare seksuele neigingen had en dat hij haar meerdere keren had mishandeld. Er was gewoon niets van waar!
“Dat heb je heel goed opgelost,” zei Frank. “En dat terwijl ik er eigenlijk spijt van had dat ik zo’n onervaren iemand als jij zoveel verantwoordelijkheid had gegeven.”
“Dank je wel,” zei ik blij. “Ik vind het leuk dat je dit zegt. Dat waardeer ik enorm.”

Ik was dus wat teleurgesteld toen hij op donderdag met een grote bos bloemen aan kwam zetten. “Waar heb ik dit aan te danken?”
“Nou, het is vandaag secretaressedag. En je bent de beste officemanager die er is!”
“Officemanager? Ik dacht dat ik inmiddels wel wat meer had bereikt dan dat. Ik ben toch de manager van Leroy? Ik wilde het eigenlijk ook met je over een salarisverhoging hebben.”
“Nu je officieel een relatie met Leroy hebt, gaat Eline zijn zaken behartigen. Dat lijkt me wat professioneler. Bovendien heb ik geen budget voor een salarisverhoging. Zó goed gaan de zaken nu ook weer niet.”

Met de pest in mijn lijf ging ik weer aan het werk. Maar toen Frank om 4 uur de zaak verliet, bedacht ik me geen moment en pakte mijn tas. Eline kon vast ook héél goed de telefoon opnemen. Ik ging lekker in de zon zitten met Leroy. 
In de tram belde ik hem. “Zullen we ergens een glaasje wijn gaan drinken?”
“Dat is goed schat. Kom je naar me toe?”
“Bij jou thuis? Ik heb zin in een terras.”
“Ik niet. Dan word ik voortdurend aangestaard en willen mensen met me op de foto. Ik wil alleen met jou zijn.”
“Oké. Ik kom er zo aan.”

Pas op

Ondertussen voelde ik mijn telefoon trillen. Mark!
‘Wat heeft dat interview met jou te betekenen? Heb je echt iets met Leroy?’
‘Dat gaat je eigenlijk niks aan, maar ja, dat klopt.’
‘Je kan toch wel wat beters krijgen dan die loser?’
‘Bemoei je lekker met je eigen huwelijk!’ Boos stopte ik mijn telefoon weer in mijn tas. Maar toen hij even later weer piepte, kon ik het toch niet laten om te kijken.

Het was een appje van een onbekend nummer.
‘Pas op voor Leroy’, stond er.
Wat? Wie was dit?
Ik typte meteen terug. Zou het zijn ex zijn? ‘Wat bedoel je?’
‘Dat je voor hem op moet passen. Hij kan heel gewelddadig zijn.’
Ik zuchtte. Wat een jaloers kreng. Ja, Leroy hield van sm-achtige spelletjes, maar dat wilde toch niet zeggen dat hij in het dagelijks leven vrouwen mishandelde? Ik vond hem juist hartstikke lief!

Leroy had een enorm groot balkon waar twee ligstoelen uitnodigend klaarstonden. Hij toverde een schaal sushi en een fles champagne tevoorschijn.
“Ik ben je zo dankbaar! Je hebt dit echt fantastisch opgelost!”
“Dank je wel!” Ik hief mijn glas naar hem op. “Ik kreeg alleen wel een paar rare appjes. Kijk. Zouden die van je ex kunnen zijn?”
“Ja, dat is haar nummer. Blokkeer haar alsjeblieft. Dat mens is hartstikke gek.”

Speelkamer

Toch wilde ik er meer over weten. “Hoe was jullie seksleven?”
“Heel goed.”
“Laat me raden. Zij was onderdanig en jij dominant?”
“Ja, ze vond het heerlijk als ik haar domineerde. En ik vond het ook fijn. Maar toch zit het me niet lekker. Waarom geeft het mij een kick om de baas te spelen in bed? Waarom wil ik dat een vrouw precies doet wat ik zeg? Eerlijk gezegd baal ik ervan dat ik er zo van geniet. Ik ben eigenlijk bang dat ik niet normaal ben.”

Hij greep mijn hand. “Ik heb een afspraak gemaakt met een psycholoog. Ik wil weten waar die drang vandaan komt. En ik wil dat jij me daarbij helpt. Beloof je me dat?”
“Als jij denkt dat ik dat kan, ja natuurlijk.”
En of het nu kwam door de champagne of door mijn extreme nieuwsgierigheid, ineens wilde ik weten hoe zijn speelkamer eruit zou zien. Zou hij zich hebben laten inspireren door 50 Shades of Grey?

Pijnbank

“Mag ik je speelkamer eens zien?”
“Weet je dat zeker? Oké dan.”
Hij liep voor me uit en opende de deur. Ik schrok van wat ik zag. Het leek wel een bordeel! In de roodgeverfde kamer stond niet alleen een bed, maar ook iets dat er verdacht veel uitzag als een pijnbank. Bovendien stonden er 3 vrouwenhoofden met maskers voor hun ogen en een knevel in hun mond. Er hing een arsenaal aan handboeien, zwepen, tepelklemmen, dildo’s en andere zaken waar ik liever niet mee geconfronteerd wilde worden. En toen vloog het me aan. Ik vond het hier eng!

Leroy stond heel dicht achter me.
“Zullen we weer in de zon gaan zitten,” perste ik eruit. “Het is zonde van het mooie weer om binnen te blijven, vind je ook niet?”
Maar Leroy duwde me nog wat verder de speelkamer binnen. Plotseling keek hij woedend. “Volgens mij bedrieg je me nog steeds met die Mark,” siste hij. “En ik ga je daarvoor héél hard straffen!”

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aflevering van Dagboek van een Minnares?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Er is nu een serie en een boek rondom ‘Dagboek van een minnares’. Hier lees je alles wat je moet weten.