Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: EyeEm Mobile GmbH
Dagboek van een minnares

Deel 171: ‘Wat heb ik precies
verkeerd gedaan?’

N

Nadat ik Fleur de deur had uitgezet, wist ik dat ik Javier aan de tand moest voelen. Dylan wilde afspreken en ik had toegestemd, onder andere om Mark in het hotel tegen te komen. Na mijn gesprek met Javier besloot ik dat ik nog niet zeker wist of ik vrienden met hem of Fleur kon blijven. Toen ik even later in het kantoor van Frank liep, hoorde ik Josien zeggen dat ze mij haatte en dat alles mijn schuld was. 

Ik hield mijn adem in. Wat zou er met Josien aan de hand zijn? Ik sloop naar binnen en legde mijn oor te luisteren. Helaas maakte ik toch te veel lawaai, want Frank stond meteen op om te zien wie er binnenkwam. Josien keek woedend op. “Ik snap niet dat je haar in dienst houdt,” zei ze tegen Frank.

“Ik begrijp dat je boos bent op Laura, maar ik ben tevreden over haar,” zei hij rustig. 

Verwarring

Ik ging erbij zitten. “En? Wat heb ik precies verkeerd gedaan?”
“Dat weet je heel goed, slet,” siste Josien. “Omdat jij niet met je poten van mijn man af kan blijven, zit ik niet goed in mijn vel en ben ik afgewezen voor Koffietijd. En o ja, mijn boek is ook uitgesteld.”
Ik staarde haar vol ongeloof aan. Josien zag er slecht uit. Moe, opgeblazen en ze moest nodig naar de kapper. Ik begreep wel waarom ze niet op tv mocht. Maar daar hield ik mijn mond maar over.

“Geloof me of niet, maar ik heb Mark al weken niet meer gezien,” zei ik tegen haar. “We hebben helemaal geen contact op dit moment.”
“Nou, ik geloof je niet,” antwoordde ze. “Hij zit bovenop zijn telefoon en is voortdurend weg. Allemaal signalen dat hij weer met een andere vrouw bezig is.” Ze sloeg haar handen voor haar gezicht.
“Ik kan er niet meer tegen!”

Frank stond op en maande haar om haar spullen te pakken. “Misschien moet je lekker naar huis gaan, lieverd. Het heeft geen zin om Laura te beschuldigen. Dit moet je echt met Mark zelf uitvechten.”
Ik keek dankbaar naar hem. Ik hield van die man! Had zijn broer maar een fractie van zijn oprechtheid.
Ik kreeg wel buikpijn van de woorden ‘andere vrouw’. Want áls er al een andere vrouw in het spel was, dan was ik het in elk geval niet.  
 

De scène 

Josien vertrok en ik bleef met Frank achter. “Ze is het dus niet geworden bij Koffietijd?”
“Nee. Maar moeten we het nu echt over Josien hebben?”
“Sorry. Ik kwam eigenlijk om de uitzending te zien,” zei ik. “Of eigenlijk die ene scène met Dylan.”
Frank opende zijn laptop en scrolde net zolang door tot je zag dat Dylan en ik op de dansvloer stonden. We zoenden. Even later droeg hij me de hotelkamer in en nog later was ik naakt. Verder gebeurde er eigenlijk niets, behalve dat we in hetzelfde bed lagen. Er werd vooral een heleboel gesuggereerd. 

“Dus we hebben geen seks gehad?”
“Nee,” zei Frank. “Ik heb alle beelden gezien en Dylan heeft je met geen vinger aangeraakt.”
Ik zuchtte opgelucht, totdat ik iets bedacht: “Dus ik krijg die bonus van 10.000 euro ook niet?”
“Jawel, je hebt je heel erg ingezet, vind ik. Houd er wel rekening mee dat er nog een flink deel naar de belastingdienst gaat!”

Date met Dylan

Ik belde mijn moeder dat ik binnenkort bij haar op bezoek zou komen en dat ik haar het geld dan zou terugbetalen. Ze deed wat koel, maar ging wel akkoord. En ik toog op donderdag in vol ornaat naar mijn date in het Hilton met Dylan. Zou ik daar Mark gaan betrappen met zijn stagiaire? 

Dylan zag er goed uit in zijn spijkerbroek en overhemd. Hij had eigenlijk een fantastisch figuur. Dat dat me niet eerder was opgevallen!
“Wat wil je drinken?”
“Doe maar een Spa,” zei ik.
“Jeetje, wat flauw.”
“Sorry, deze keer wil ik mijn hoofd erbij houden.”

We gingen zitten en ik keek om me heen. Helaas was Mark nergens te bekennen.
“Zoek je iemand?”
“Nee, hoor. Maar vertel eens. Kun je een beetje leven van je werk als gigolo?”
“Absoluut niet. Ik heb een paar klanten per maand, maar daar kan ik niet van leven. Ik werk daarnaast in een fitnesscentrum. Ik geef zowel personal training als groepslessen.”
Ik nam een slok van mijn Spa. Hij werd steeds interessanter.
“Doe je het ook met mannen?”
“Nee, maar wel met stellen. Het draait bij mij altijd om de vrouw. Er zijn genoeg paren die het opwindend vinden als er een keer een extra man meedoet. Heb jij weleens een trio gehad?”

Jouw huis

“Ja,” zei ik naar waarheid. “Maar dat was met twee vrouwen en een man. Ik vond er niks aan.” Ik dacht aan de keer dat Mark en ik de eigenaresse van mijn stamcafé hadden uitgenodigd in bed. Ze was begin 50, dus ik zag haar niet echt als concurrent, maar haar enthousiasme maakte alles goed. In no time lag ik er voor spek en bonen bij.
“Ik vind jou ook geen type dat een man wil delen, eerlijk gezegd. Heb je zin om mijn vaardigheden uit te testen? Maar dan nu zonder camera? Hoewel het me wel geil lijkt om je te filmen, natuurlijk.”

Dylan legde zijn hand op mijn bovenbeen en begon me in mijn nek te kussen. Ik sloot mijn ogen. Het was zo lang geleden dat ik echt lekker was bemind. De erectieproblemen van Javier hadden mijn zelfvertrouwen niet bepaald goed gedaan.
“Zullen we naar jouw huis gaan? Ik vrees dat we anders zo meteen het restaurant worden uitgezet.”
Hij rekende af en hand in hand liepen we de zaal uit. “Ik kan gewoon niet wachten tot ik je kan horen gillen van genot,” zei hij.
“Ik ook niet,” zei ik. “Ik heb hooggespannen verwachtingen, dat begrijp je zeker wel.”

En terwijl we lachend en stoeiend door de gang van het hotel naar de uitgang liepen, stond mijn hart ineens stil. Want wie kwam daar net de voordeur binnen? Inderdaad, het was Mark, met in zijn kielzog zijn piepjonge stagiaire Tamara. Was dit dan inderdaad de ‘andere vrouw’ waar Josien het over had?

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

  • Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:
  • Zet het nummer 06-13651435 in je contacten
  • Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst?

Klik hier