Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm GmbH
Dagboek van een minnares

Deel 186: ‘Gooi die pil maar weg,
misschien wordt dit onze liefdesbaby’

I

“Ik ben echt héél erg verliefd op je,” herhaalde Tom zijn woorden nog eens. En jij? Vind je mij ook leuk?”

Ik dacht na. Tom had alles wat ik in een man zocht. Lief, gezellig, knap, met een enorme kinderwens. En… getrouwd. Bah, waarom waren alle leuke mannen toch altijd bezet?

Uitdaging

Ik gaf geen antwoord, maar begon over de vraag of ik zou gaan solliciteren op de functie van agent bij het artiestenmanagement-bureau waar ik werkte. Ik vond mijn baan als officemanager hartstikke leuk, maar was wel toe aan wat meer uitdaging. Ik twijfelde alleen of ik het aankon. De opmerking van mijn zus dat ik eigenlijk te lui was voor deze baan, was ook niet echt heel goed voor mijn zelfvertrouwen.  

Rijtjeshuis

Tom zei meteen dat ik moest gaan voor deze uitdaging. Vooral ook omdat hij als wiskundeleraar niet veel verdiende en het nog best lastig voor ons zou zijn om een betaalbaar huis te vinden in de buurt van Amsterdam. Shit, dat had ik me nog helemaal niet gerealiseerd. Ging ik nu echt de rest van mijn leven slijten met een wískundeleraar? Jakkes, straks eindigde ik nog in een rijtjeshuis in Hoofddorp.

Verandering

“Je bent zo stil, waar denk je aan?”
“Ik ben een beetje verbaasd,” antwoordde ik. “We kennen elkaar nog maar net en nu denk je er al over om je vrouw voor mij te gaan verlaten? Ik bedoel, we zijn nog niet eens met elkaar naar bed geweest.”
“Daar kan verandering in komen,” zei Tom vurig. “Laten we naar jouw huis gaan.”

Omhoog

Ik liet me overhalen. Mark had wel eens tegen me gezegd dat hij van me hield, maar dat was al weer héél lang geleden. En diep in mijn hart wist ik ook wel dat hij niet echt stond te springen om nog een keer vader te worden. Misschien moest ik mijn verstand volgen en voor Tom gaan. Eerst maar eens testen of hij een goede minnaar was. Ik had tenslotte al een paar heel rare ervaringen met mannen opgedaan. Ik had een vriendje gehad dat graag vrouwenkleding droeg en ook eentje die hem niet eens omhoog kreeg als hij met mij in bed lag.

Verrassend

Maar ik werd aangenaam verrast. Zodra we in mijn huis waren, begon Tom me heftig te zoenen. Hij was nog maar net in de woonkamer of mijn broek hing al op mijn enkels. Hij duwde me richting woonkamer en tilde me op. Voor een wiskundeleraar was hij verrassend sterk. Hij trok mijn schoenen uit, sjorde mijn broek en string naar beneden, legde me op tafel en ritste zijn broek open.

Voor ik het wist, zat hij in me. En terwijl hij heftig begon te stoten, fluisterde hij: “Slik je de pil?” Ik knikte bevestigend. “Gooi die maar weg,” zei hij. “Misschien wordt dit onze liefdesbaby wel.” Ik kon alleen maar kreunen en toen hij al na twee minuten klaarkwam, klemde ik mijn benen om hem heen. Wat was dit lekker!

Overweldigend

“Sorry,” zei hij even later. “Ik heb alleen maar aan mijn eigen genot gedacht. Nu ben jij aan de beurt.” En toen begon hij me te verwennen. Hij vingerde en likte me net zo lang tot ik diverse keren klaarkwam. Het was overweldigend. Ik denk dat ik nog nooit zo lekker met iemand had gevreeën. Hij was dominant op een prettige manier. 

Dromen

Het was al midden in de nacht toen we naast elkaar lagen uit te hijgen. “Moet je niet naar huis? Naar je echtgenote?”
Hij knikte. “Ja, dat moet ik. Maar ik ga haar vertellen dat ik de vrouw van mijn dromen heb gevonden. Als ze mij eruit gooit, mag ik dan bij jou logeren?”
“Natuurlijk,” zei ik. “Gezellig juist.”
Hij kuste me nogmaals. “Vergeet niet die pilstrip weg te gooien.”

Verlaten

De volgende dag fietste ik geradbraakt naar mijn werk. Ik moest nu echt met Frank gaan praten over mijn ambities, voordat hij met andere sollicitanten aan de slag ging. Maar ik kon nergens anders aan denken dan aan Tom. Zou hij echt zijn vrouw verlaten voor mij? En zou ze hem zomaar laten gaan? Ik kon het me haast niet voorstellen. 

Spuugzat

Frank reageerde matig enthousiast op het feit dat ik wilde solliciteren als agent. “Ik zal het met Eline bespreken. Op zich vind ik dat interne kandidaten voorrang hebben. Maar ben jij bereid om ’s avonds en in het weekend te werken? Om jezelf weg te cijferen voor de eisen en wensen van BN’ers, die soms heel extreem kunnen zijn? En ben je bereid het onze talenten zoveel mogelijk naar de zin te maken?

Zijn blik dwaalde weg. “Ik zie mijn broer binnenkomen en ik denk dat ’ie jou moet hebben. Dat gezeur wil ik hier trouwens ook niet meer. Ik ben jullie relatieperikelen spuugzat.” Hij stond op en liep weg. “Ik laat jullie maar even alleen.”

Pauze

Mark zag er nog slechter uit dan ik. Hij was spierwit en zijn ogen waren rood. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat hij had gehuild. “Josien weet dat jij op de meisjes hebt gepast. Ze hebben het haar zelf verteld. Logisch natuurlijk. Ze heeft besloten dat ze een relatiepauze wil. Ik ga een tijdelijk appartement zoeken. Maar kan ik misschien tot die tijd bij jou logeren?”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier