Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte | EyeEm GmbH
Dagboek van een minnares

Deel 196: 'Met een ruk
trekt hij mijn string kapot'

V

Vrijdag. Ik geloof mijn oren niet. Beschuldigt Nikos, de eigenaar van het hotel waar ik slaap én werk, me nu echt van diefstal? Ik heb een hoop slechte dingen gedaan in mijn leven, maar nog nooit iets gestolen. 

“Dat heb ik niet gedaan,” zeg ik kortaf. “Er is dus een echtpaar een portemonnee kwijt. En ja, ik heb die kamer schoongemaakt. Maar je hebt geen enkel bewijs dat ik die portemonnee heb gepikt.” 

“Dat werkt bij ons heel anders,” zegt Nikos. “Als ik tegen de politie zeg dat jij die portemonnee hebt, dan is dat zo.” Fleur verontschuldigt zich. Ze moet nu echt gaan, anders mist ze haar vliegtuig. "Red je het wel alleen?" Ik knik en omhels haar. Maar zodra ze weg is, raak ik in paniek. “Ik moet zondag ook naar huis. Maandag word ik weer op mijn werk verwacht.” 

Nikos haalt zijn schouders op. “Dat is niet mijn probleem.” En dan word ik kwaad. “Dit is gewoon je wraak omdat ik niet met je naar bed wilde, oude gek.” Nikos vliegt me bijna aan, maar Yurgos houdt hem tegen. “Slapen jullie er nu allebei maar een nachtje over. Hopelijk komt die portemonnee snel weer boven water. Ga je met mij mee naar huis?”

Hm. Dat wil ik eigenlijk helemaal niet. Yurgos is toch het vakantievriendje van Fleur en niet van mij. Maar ik heb ook geen zin om nu met Nikos en zijn vrouw Lena onder één dak te verblijven. Dus als Yurgos me uitnodigt om achterop zijn scooter plaats te nemen, zeg ik tegen hem dat ik wel met hem mee naar huis ga, maar dat hij met zijn vingers van me af moet blijven.

“Prima,” zegt Yurgos. “Je mag op de bank.”
“Ik?”
“Ja. Je kan bij mij slapen, maar ik ga mijn bed echt niet aan jou afstaan.”

En dus lig ik even later met wijdopen ogen op de aftandse bank van Yurgos. De stang duwt in mijn rug. Het is bloedheet en de ventilator maakt een heleboel herrie om de warme lucht rond te blazen. Stel nu eens dat de politie Nikos gelooft? Kom ik dan in de gevangenis terecht? Hoe moet dat dan? Ik wil dat iemand me helpt. Mark? Die zit met zijn gezin op Ibiza. Tom dan maar. Ik bel hem gewoon, ook al is het middenin de nacht.

Hij neemt meteen op. “Ben je alleen?”
“Natuurlijk,” zegt hij. “Ik zit nog steeds in jouw huis. Ik kan niet wachten tot je terug bent.”
Ik vertel hem het hele verhaal. 
“Misschien kan ik zondag niet eens naar huis,” besluit ik. 
“Waarmee kan ik je helpen?”
“Je kunt niks doen,” zeg ik spijtig. “Bovendien hebben ze je keihard nodig bij de kindervakantieweek.”

Ik staar voor me uit. Ik dacht dat ik twee vriendjes had, maar ik voel me hartstikke alleen. Uiteindelijk app ik ook nog naar Mark wat er is gebeurd, maar ik zie maar één vinkje. Natuurlijk. 

Zondag

Ik ben niet meer in het hotel geweest. Maar nu moet ik wel terug om mijn spullen te pakken die daar nog op mijn kamer liggen. Ik kan het me niet permitteren om mijn kleren daar te laten, bovendien ligt mijn paspoort er ook nog. Ik heb niets van Nikos gehoord. Ik probeer Yurgos wakker te maken, maar die ligt in een soort coma. Ook dat nog, hoe kom ik nou weer bij het hotel? Ten einde raad bel ik Nikos. Ik moet toch weten waar ik aan toe ben. Of ik überhaupt naar huis kan.

“Ik kom je halen,” zegt hij vrolijk en even later staat hij voor de deur. “Dat Engelse echtpaar heeft hun portemonnee teruggevonden,” zegt hij. “Het spijt ons echt heel erg. Lena en ik willen het graag goedmaken door je een extra week in ons hotel aan te bieden. En het Engelse echtpaar heeft een envelop met geld achtergelaten. Dus je kan je vlucht ook nog omboeken, als je wil. 

Ik aarzel. Een extra en vooral onbezorgde vakantieweek klinkt heel aantrekkelijk. Maar ja, dat accepteert mijn baas natuurlijk nooit. Wat zal ik eens verzinnen waardoor ik niet naar huis kan? Een buikgriep? Hm, die is binnen twee dagen over. Een gebroken been? Ik kan moeilijk zonder gips en op krukken over een week op mijn werk aan komen zetten. En dan weet ik het.

Ik app Frank, het is tenslotte zondag. Dan hoef ik niet te bellen. ‘Ik heb mijn voet verstuikt! Ik kan er echt niet op staan. Ik moet me ziek melden, sorry.’ Hij appt meteen terug: ‘Wat vervelend, sterkte!’ Even voel ik me schuldig, maar hé, wie laat er nou een gratis week Griekenland door de neus boren?

En dan zijn we bij het hotel. Nikos zegt dat ik de mooiste kamer krijg. En dat hij een uitgebreid ontbijt voor me gaat maken. Ook Lena komt uitgebreid haar excuses maken, maar laat zich de rest van de dag niet zien, in tegenstelling tot haar man die voortdurend sorry zegt en me behandelt alsof ik een prinses ben. Als ik me aan het einde van de middag in mijn badkamer sta op te maken, klopt hij aan. 

“Mooie jurk heb je aan,” zegt hij. Ineens krijg ik zin in hem. Ook al is hij twintig jaar ouder, het is wel een mooie man. Aarzelend komt hij dichterbij. Hij lijkt mijn gedachten te kunnen lezen. Ik wil hem. Ik wil hem nu. Zijn ogen ontmoeten de mijne en hij laat zijn vingers over mijn kin glijden. “We moeten dit niet doen,” zeg ik.

“Nee,” zegt hij. Hij komt nog dichterbij. Zijn handen glijden over mijn lichaam en trekken mijn jurkje omhoog. Shit. Wat is hij ervaren. Hij duwt me voor zich uit richting het bed. Met een ruk trekt hij mijn string kapot. “Wil je door mij geneukt worden?”

“Ja,” kreun ik. Vervolgens hoor ik hoe hij zijn rits opentrekt en binnen een oogwenk is hij in me. Hij heeft me niet gekust, niet aangeraakt en toch ben ik waanzinnig opgewonden. En dan vliegt ineens de deur open en daar staat Lena. Ze begint te schelden in het Grieks. Ik versta er niets van, maar kan wel raden wat ze zegt. Shit. Hoe kan ik dit ooit nog goedmaken? 

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier