Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte/Caiaimage Fotograaf/Paul Bradbury
De Barvrouw

De Barvrouw: Deel 13
'Zou hij weer op appseks aansturen?'

I

In de nieuwe aflevering van De Barvrouw maakt Babs een leuke afspraak met gitarist Nils maar gooit een vaste klant bijna roet in het eten...

Ha, dat maakt de saaie avond wat spannender. Gitarist Nis heeft een verrassing voor mij. Zou hij weer op appseks aansturen?

Warm

"Vertel: ik ben dol op verrassingen."
"Wat zou je willen dat het was?" vraagt Gitarist.
"Iets waar ik warm van word" antwoord ik.
"Waar wil je warm worden?"
"Op mijn lijf."
"Nog speciale plekjes waar het warm moet worden?"
"Mijn nek. Je bent een verdomd goede nekzoener."
"I know. Moet het zoenwarm zijn?"
"Welke andere warm stel jij voor?"
"Vrij warm", antwoordt Gitarist.
Ik stuur vraagtekens terug.
"Verwarmende kaartjes", appt Gitarist

Hier word ik niet veel wijzer van. Wel warmer. Ik stuur weer vraagtekens en hij antwoordt: "Vrijkaartjes warm…. Is dat duidelijker?" antwoordt de Gitarist
"Wat leuk, maar wat bedoel je met VRIJkaartjes?"
De Gitarist stuurt een smiley terug: "In ieder geval vrije toegang tot Paradiso. Daar treden we op. Daarna zien we wel..."
"Leuk", reageer ik blij: "wat lief."
"Dus je komt? Je mag iemand meenemen."
"Ja, Ik kom en mijn vriendin ook."
"Prima. Ik laat je naam op de lijst zetten. Ga nu weer oefenen."

Oogcorrectie

Wederom beweegt Frits lekker mee. Het lijkt wel of hij naast een oogcorrectie ook een hersencorrectie gehad: "Natuurlijk kunnen ze een extra avond komen. Moet Jurre zaterdag voetballen? Ik vind het geen probleem om ze daar op te halen. "Fijn", antwoord ik, "dankjewel."

"Graag gedaan, wij genieten altijd van de kinderen." Dat laatste had nou weer niet gehoeven. De confrontatie met zijn nieuwe geluk steekt me nog steeds. Ook al zijn we bijna een jaar gescheiden en ben ik inmiddels bezig met veel spannendere dingen.

Versierpogingen

Het is een rustige vrijdagavond. Aan de bar zitten alleen wat vaste gasten. Ik ruim de gebruikte tafels af en ga dan achter de bar staan zodat Bruce de keuken kan opruimen. Bruce maakt zich los uit het gesprek met John, de journalist. "Hij heeft weer een goed versierverhaal. Geniet." 

John is bekend om zijn versierpogingen, niet omdat ze zo succesvol zijn, maar omdat ze hilarische verhalen opleveren. "Hoe gaat het, John?", begin ik zo neutraal mogelijk. "Mwah" humt John. "Ken jij geen leuke vrouw voor me? Ik ben weer eens alleen."

Porsche

"Ohh" doe ik verbaasd "is het niets geworden met die dame waar je laatst mee vertrok? Jullie gingen helemaal in elkaar op." John schudt teleurgesteld zijn hoofd: "Hier aan de bar was het heel gezellig. We zaten echt op één lijn, weet je.

Ik dacht echt dat ze oprecht belangstelling voor mij had. Het voelde gewoon connected. Ze wilde wel een rondje in mijn Porsche. Dat is een echte babe magnet. En toen heb ik haar meegenomen. Ik had pas twee biertjes op, dus dat kon wel."

Parkeerplek

Ik schenk hem nog een keer in om hem aan te moedigen: "Dus jullie deden een rondje in jouw Porsche?". "Ja", gaat John verder. "Gewoon een stukje ringweg. Beetje scheuren, you know. En toen terug naar hier. Naar de parkeerplek bij de sportvelden.

Ik leg mijn arm om haar heen. Zeg hoe mooi ze is. Girls like that. Ze kruipt tegen me aan en we beginnen te zoenen. En net toen ik de stoel in ligstand wilde zetten, draait ze haar hoofd om en zegt ze: 'O kijk, dat is het huis van mijn vriend. Het licht brandt, dus hij is thuis. Doei, ik ga.' En weg was ze."

Felle ogen

Ik hap naar adem om het niet uit te proesten. Gelukkig redt De Gitarist me met een appje: "Schoonheid, hoe heet je eigenlijk? Voor de gastenlijst. Ik kan er geen Yummy Mummy opzetten." Giechelend typ ik mijn naam. "Genoteerd", antwoordt hij "Tot morgen. Zin in."

"Sorry", zeg ik tegen John. "ik moest even iets voor morgen regelen." En ik vertel hem dat ik morgen naar Paradiso ga met Tanja. "Je weet wel die vriendin uit het dorp. Ze komt hier wel vaker: Lang, slank met bruin haar en felle ogen." 

Perskaart

Bij die beschrijving veert John weer op: "Is ze vrijgezel?" Ik knik bevestigend. "Dan ga ik ook", zegt hij beslist. "Nou", werp ik tegen: "ik weet niet of er nog kaartjes zijn. Ik sta namelijk op de gastenlijst." Ik kan het niet laten om even tegen hem op te scheppen.

"Natuurlijk wel" zegt John blij. ''Ik heb een perskaart, you know. Ik kom overal binnen." Hij drinkt vrolijk zijn biertje op en gaat. Ik kijk hem verbluft na: een avondje met de Gitarist onder het toeziend oog van een vaste klant; daar had ik niet op gerekend…

De Barvrouw op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

-Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon
-Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw
-Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
-Lees hier meer over de WhatsApp-dienst

Gerelateerde onderwerpen