Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: hollandse Hoogte - Caiaimage
De Barvrouw

Deel 39: 'Ik zie de sterretjes
in zijn ogen'

Redactie VROUW

I

In de nieuwe aflevering van De Barvrouw is Babs nog steeds woedend op Sasha en heeft Benjamin eindelijk tijd om haar lichaam in te smeren met de tube chocoladeverf.

Overrompeld sta ik buiten. Sasha heeft geen zin in relatiegedoe en heeft daarom besloten dat Benjamin en ik niet meer mogen samenwerken. Om de daad bij het woord te voegen, duwt ze me na de vrijdagavonddrukte naar buiten. 

Klein Duimpje

Mooi is dat. We hebben niet eens een relatie. Thuis aangekomen stuur ik Benjamin een appje met het hele verhaal en besluit met de vraag of hij de weg naar mijn huis kan vinden. Of had ik als Klein Duimpje kruimeltjes moeten strooien? Hij antwoordt met een knipoog. Lekker onduidelijk. Ik stuur een vraagteken terug.

Woedend

Als ik in bed lig, word ik met terugwerkende kracht woedend. Hoe kan ik me nou naar buiten laten duwen? Ik zou vanavond tot sluit werken. Daar heb ik rekening mee gehouden. Zowel qua kinderen als qua inkomsten. Hoe langer ik erover nadenk. Hoe bozer ik word: “Ik ga er wel vanuit dat ik de laatste uren gewoon betaald krijg en meedeel in de fooienpot,” app ik naar Sasha. “Nee, hoezo?” komt er meteen terug. “Omdat ik vandaag zou werken tot sluit. Daar heb ik een en ander voor georganiseerd en ik ben uitgegaan van inkomsten tot 2 uur.” “We hebben het er maandag over,” appt ze terug. Wat een kreng. 

Bedrijfsleider

Ik kan niet goed slapen als ik boos ben, dus eerder versuft dan verkwikt vang ik de volgende dag Anne op. Frits gaat met Jurre naar voetbal. Hij grijnst als ik de deur opendoe: “Hola, zware nacht gehad?” Ik grom iets over slechte bedrijfsleiders. “Waarom word je dan zelf geen bedrijfsleider?”, vraagt hij. Typisch Frits, altijd vol ambitie. “Ik meen het Babs. Volgens mij ben je daar best goed in. Het gaat toch hartstikke goed? En je werkt er pas een half jaar.” Nu het eenmaal is gezegd, laat het me niet meer los: zou ik het leuk vinden om bedrijfsleider te worden? Lukt me dat naast het opvoeden van twee kinderen? Hoe langer ik er over nadenk, hoe leuker ik het ga vinden. Als Edith terug is, ga ik het idee met haar bespreken. Tot die tijd heb ik te maken met Sasha. 

Ons feestje

En zij wil weten wat mijn beschikbare uren zijn de komende weken. Met veel hangen en wurgen weet ik een schema te maken. ‘Dat wordt nog wat met Sasha,” app ik naar Benjamin. “Ja, prinses. Da's duidelijk andere koek dan de vriendin van je neef, hè?” “Hoe was het gisteravond?” vraag ik, zijn opmerking over mijn familiebanden negerend. 
“Gezellig, maar jammer dat ons feestje niet doorging,” antwoordt hij. “Is de tube nu op?” 
“Nee. Kun je zondag?” 
“Ja. Hele avond de tijd en nu al honger.” Dat komt mooi uit. 

Ingesmeerd

Ik wacht Benjamin naakt op. In mijn slaapkamer. Een borst ingesmeerd met de verf. De rest van de tube ligt naast me. Mijn armen omhoog, zodat mijn borsten er lekker fier bij liggen. Om het bed heen branden kaarsen. Niet alleen voor de romantiek. Kaarsen geven flatterender licht dan bedlampjes. Ik hoor Benjamins voetstappen dichterbij komen.Hij duwt de deur open en zijn adem stokt. Ik kan niet goed opkijken, want dan stroomt de chocolade weg. “Mag ik met die tube…,” vraagt hij. Ik knik. Benjamin doet zijn shirt uit en pakt de tube met verf. Hij spuit een beetje op mijn buik en begint dan met zijn vinger iets te tekenen. “Wat teken je?” fluister ik. Ik kan het niet goed zien zonder omhoog te komen of met een grote onderkin te kijken.  “Ik teken jou,” antwoordt Benjamin. Nu ik het weet, herken ik de vrouwelijke vormen die hij tekent. Als ik ‘af’ ben, begint hij aan het inkleuren ervan. Hij spuit wat verf op mijn buik en strijkt dat dat langzaam uit: van boven naar beneden.

Hongerig

De getekende Babs is snel verdwenen. Hij smeert de verf via mijn borst omhoog naar mijn nek. Daar maakt hij zacht masserende bewegingen en glijdt dan weer terug naar mijn borst en buik. Zachtjes grommend wrijft hij de verf over mijn heupen door zijn handen over mijn rondingen te laten glijden. Ik zie de sterretjes in Benjamins ogen. Ze lichten steeds meer op. Benjamin begint zich zelf verder uit te kleden. Als hij helemaal bloot is pakt hij de tube en spuit de verf over zijn borst en buik. Ik kom een beetje overeind om hem te helpen smeren. Hij houdt mijn hulp af. Pas als zijn torso helemaal in de chocolade zit, laat hij me toe.

Ik kruip bovenop hem. Centimeter voor centimeter lik ik hem schoon. Als dat klaar is, draait hij mij op mijn rug. Hij omvat met beide handen mijn borsten en duwt ze tegen elkaar. Het chocola breekt. Hongerig hapt Benjamin de zoetigheid van me af. In het begin nog ingehouden, maar naarmate hij verder komt, wordt hij steeds hongeriger. Ik voel zijn harde pik tegen mijn bovenbeen. Pas als hij me van top tot teen heeft schoongelikt, werpt hij zich op me. En eindelijk komt daar dan het hoogtepunt van deze eindeloze vrijpartij.

Gerelateerde onderwerpen