Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: EyeEm Mobile GmbH
De Barvrouw

Deel 46: 'Terwijl ik mijn billen uitnodigend naar achter steek,
hoor ik kinderstemmen'

Redactie VROUW

I

In deel 46 van De Barvrouw beleven Benjamin en Bab's een wilde nacht. Totdat ze onverwachts bezoek krijgen...

"Zo, grote feestplannen?" Het is 3 uur ’s nachts en Benjamin staat voor mijn feestelijke tafel. De tranen prikken achter mijn ogen. Ik begrijp nu waarom Tanja met haar ogen rolde: ik haal me weer iets heel romantisch in mijn hoofd: Benjamins armen om me heen bij kaarslicht terwijl de klok 12 slaat. Daar komt Benjamin niet voor. Hij wil seks. Alleen seks en verder geen gedoe. 

Libido

Ontnuchterd zet ik het op een zuipen. Mijn libido is onder het nulpunt gezakt. "Ik ben nu jarig", zeg ik terwijl ik mijn glas champagne voor zijn neus zwaai. "Dat weet ik toch, prinses. Ik ben toch hier om de taart op te spuiten?" Hij pakt mijn glas en zet het weg. Dan trekt hij me naar zich toe en zoent me vol op de mond. Mijn lust komt weer terug. 

Ik duw hem achterover op de bank, buig me voorover en hap in z'n shirt, net boven de broekrand. Met mijn tanden trek ik zijn shirt uit zijn broek. Met het shirt in mijn mond kruip ik omhoog naar zijn gezicht. Z'n prachtige blokjesbuik is nu zichtbaar. Ik pak mijn glas van tafel en giet een beetje bubbels tussen de blokjes.

Slagroom

Verheerlijkt lik ik dat er weer af. Weer een scheutje champagne. Benjamin kreunt als ik het er aflik. Als mijn glas leeg is, komt Benjamin overeind en pakt de slagroomspuit van tafel. Met een hand knoopt hij mijn jurk open, wrijft de stof van mijn bh weg en duwt mij zachtjes achterover.

Hij schudt de bus en spuit dan mijn borsten vol met het romige spul. Met twee handen smeert hij ze helemaal in. Hij kijkt naar het resultaat en schudt zijn hoofd. Dan buigt hij weer over me heen en likt op iedere borst een 4.

Foto

Tevreden bewondert hij het resultaat: "Mag ik daar en foto van?" vraagt hij. Ik knik: "Maar zonder mijn gezicht." Persoonlijk vind ik dat wel slim van mij: blootfoto’s altijd zonder hoofd. Nadat Benjamin de foto heeft genomen pak ik zijn telefoon af: "Maak je bovenste knoop open", commandeer ik hem.

Hij slikt even maar reikt dan naar de knoop. Ik maak een foto van zijn blote torso en zijn hand die de knoop losmaakt. Beide foto’s stuur ik naar mezelf en delete ze op zijn toestel. Benjamin wil tegensputteren, maar ik smoor zijn vragen in een zoen. Hij geeft zich over en van het een komt het ander...

Kinderen

De volgende ochtend word ik wakker op de bank. Benjamin’s arm ligt zwaar op mijn borst. Hij snurkt. Ik ruik de schrale lucht van opgedroogde slagroom vermengd met alcohol en zweet. Behoedzaam maak ik hem wakker: "We moeten douchen. De kinderen komen zo thuis lunchen en ik heb nog niets lekkers voor ze."

"Hoe laat komen ze?", vraagt Benjamin terwijl hij me naar zich toetrekt. Ik eindig op zijn schoot. "Over anderhalf uur, maar ik moet nog naar de bakker." Ik nestel me wat dieper op zijn schoot. Dit zit lekker. "Aan die taart en de slagroomspuit hebben ze niet genoeg?" Ach, waarom ook eigenlijk niet? Als ik de taart en hapjes een beetje opschud, kunnen ze nog best een ronde mee. 

Kegel

Hij trekt mij nog wat dichter tegen zich aan: "Wat was dat gedoe met die foto’s vannacht?" "Gedoe?". Ik vlei mijn hoofd tegen zijn borst. Niet alleen omdat dat veilig voelt, maar ook om zijn ontzettende ochtendkegel te vermijden.

"Ja", gaat Benjamin verder: "Eerst mocht je hoofd er niet op en daarna delete je hem meteen. Ik heb er niet eens van kunnen genieten. Vertrouw je me niet?". Ik denk snel na. Zal ik hier op ingaan? Ik ben bang dat ik er dan alles uit gooi.

Samen douchen

Sasha die een paar weken geleden die geheimzinnig 'vandaar...' zei toen ik een paar dagen zonder Benjamin met Gio ging kamperen. Ik wil hem zelfs verwijten dat hij Bobby bedroog. Met mij weliswaar, maar toch. Maar ik heb geen zin in dat gesprek en dus lispel ik in zijn oor: "Samen douchen?"

Ik trek hem mee onder de douche. Sop zijn heerlijke lijf in en laat dan het lauwe water de zeep wegspoelen. Benjamin draait mij om en trekt mijn rug tegen zich aan. Het water spoelt nu over ons heen. Hij pakt de zeep en begint mijn voorkant in te zepen.

Gevoelige plekjes

Zijn handen glijden over mijn hals, armen, borsten en buik. Hij legt zijn hoofd in mijn nek en kust de gevoelige plekjes in mijn hals. Ondertussen duwt hij met zijn vingers mijn benen uit elkaar. Ik voel hoe hard hij is.

Op de tast zoek ik steun bij de muur en terwijl ik mijn billen uitnodigend naar achter steek hoor ik opeens kinderstemmen: "In de gloria. In de gloria. Hierperdepiep..." En dan de stem van Frits terwijl de badkamerdeur openzwaait: "Hoera!"

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon
- Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw
- Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Lees hier meer over de WhatsApp-dienst