Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Chad Ehlers
De Barvrouw

Deel 53: Lekkere seks verpulvert
Babs eerste goede voornemen

I

In deel 53 van De Barvrouw is Babs gepikeerd omdat Benjamin haar niet als eerste heeft gezoend tijdens oud en nieuw. Ze neemt zich voor om nooit meer met hem naar bed te gaan. Hoe lang houdt ze dit vol?

Ik zie vol afgrijzen hoe Benjamin en Sascha elkaar het nieuwe jaar in lebberen. Bah. Ondanks al mijn goede voorbereidingen is het dit jaar dus niet gelukt om zoenend met de juiste man 2019 in te gaan. Impulsief pak ik de eerste beste mond die ik kan vinden en druk er een secondenlange kus op. 

Alcohol

Pas als ik loslaat realiseer ik me van wie de mond is: Bruce. "Ja, jij ook de beste wensen", mompelt hij wat onhandig. Ik giechel zenuwachtig, maak een verontschuldigend gebaar en vecht me door de mensenmassa een weg terug naar de bar.

Ik werk me de rest van de nacht in het zweet, want gratis alcohol en het vooruitzicht van een Dry January maakt kelen dorstig: "Waarom doen we daar als kroeg eigenlijk aan mee?" vraag ik Edith: "Een kroeg moet het toch hebben van drinkende mensen?"

Drank

"Ach ja", mompelt ze. "Het leek ons goed als we onze rol zouden pakken." "Drank schenken is toch onze rol?" "Niet alleen, we zijn ook een bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Als we promoten dat het niet altijd om drank gaat, laten we zien dat we maatschappelijk verantwoord bezig zijn."

Het klinkt meer alsof Edith een folder voorleest dan dat ze het oprecht meent. Waarschijnlijk is dit het idee van Jasper en niet van haarzelf. "Jullie zijn vrij om eraan mee te doen of niet. Maar het zou mooi zijn als jullie ook een maandl hier niet drinken. Dan geven we samen het goede voorbeeld." Ze klinkt niet overtuigend en ik vraag me af of zij zelf 'de droge maand' gaat volhouden. 

Wang

Inmiddels staat Benjamin weer achter de bar. Zijn taak als champagneschenker zit er op. "En ook een prachtig jaar voor de prinses", zegt hij en buigt zich naar me toe voor een kus. Ik zend hem een koele blik en draai m'n wang naar hem toe zodat z'n kus op m'n wang belandt.

"Wat heb je?" Benjamin klinkt oprecht verbaasd. "Wat denk je?" sneer ik. "Kon je nou echt niet even wachten tot ik bij je was?" "Waarmee?" "Met zoenen." "Babs, stel je niet zo ontzettend aan." Benjamin draait zich van me af, begint bier te tappen en wijst naar de vuile glazen.

Naar bed

Ik been bij de tap vandaan en begin driftig de glazen af te wassen. 'Sukkel, ik stel me helemaal niet aan' mompel ik voor me uit. 'Zoent maar meteen de eerste de beste snol. Eikel. Ik ga nooit meer met hem naar bed. Nooit meer. Never. Dat is mijn voornemen. Veel beter dan dat stomme Dry January. Het nieuwe jaar is nog geen twee uur oud en ik vind het nu al stom.'

Ik zet de schone champagenglazen op een blad en loop er mopperend mee naar achter. Er is te weinig ruimte achter de bar om ze te laten staan dus kunnen ze beter naar het voorraadhok. Behendig klem ik het blad tussen mij en de muur zodat ik mijn rechterhand vrij heb om de code van het hok in te tikken.

Ademhaling

Zodra die is ingetikt schiet de deur open. En extra duwtje met mijn heup is genoeg voor een grote zwaai zodat ik alle tijd heb om naar binnen te glippen. En ik niet alleen. Ik voel aan de lucht dat er nog iemand het hok in glipt.

Ik duw het blad weer tegen de muur zodat ik het licht kan aandoen, maar voor ik het knopje heb gevonden word ik klemgezet tussen de muur en een groot lijf. Ik hoor een zware ademhaling in mijn oor en voel hoe twee handen tastend over mijn lijf glijden "Benjamin?" geen antwoord, maar ik ruik zijn after shave. De handen glijden verder.

Tepels

Ik kan niet bewegen zonder het blad te laten vallen. Daar maakt hij handig gebruik van. Zijn handen glijden verder via mijn hals naar mijn decolleté. Routineus worden de bovenste knoopjes van mijn bloesje geopend.

M'n schouders vallen bloot, de bandjes van mijn BH worden naar beneden geschoven en twee gretige handen bevrijden mijn borsten. Alleen Benjamin kan zo doelgericht strelen: zachtjes en teder erotisch en tegelijkertijd duidelijk en onverbiddelijk. Hij gaat voortvarend verder, beroert mijn tepels tot ook ik zwaar adem.

Seks

Dan laat hij mij met een arm los en zet het blad weg. Maar nog voor ik me heb kunnen omdraaien heeft hij m'n slipje omlaag getrokken. Ik kreun. De seks is zo lekker dat mijn eerste goede voornemen nu al is mislukt. Zonder een woord te wisselen komt hij klaar. Dan kust hij mijn nek en fluistert nogmaals: "Gelukkig Nieuwjaar, prinses."

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon.
- Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw.
- Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.
- Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.