Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Tom Merton HH
De Barvrouw

Deel 59: 'Behoedzaam trekt hij
mijn slipje naar beneden'

B

Benjamin grijnst en draait zich om naar de geluidsinstallatie. Opeens klinkt wijlen Duncan Browne uit de boxen. Benjamins heupen bewegen mee op de muziek. Zijn perfect gevormde billen zijn Wild Places. Ik glijd bijna van mijn kruk.

Zodra de zang begint draait Benjamin zich om. Hij kijkt me diep in mijn ogen en grijnst. Al heupwiegend begint hij zijn overhemd open te knopen. Knoopje voor knoopje tot ie openvalt. Hij laat 'm van zijn schouders glijden terwijl hij meezingt met het refrein. Nu met zijn ogen dicht gaat hij helemaal op in het nummer, alsof hij alleen op de wereld is. 

Sixpack

Dan tilt hij als een volleerd Chippendale, de linkerkant van zijn t-shirt op. Hij draait rondjes met zijn hand. Steeds hoger en hoger zodat ik steeds meer zie van zijn volmaakte sixpack. Ik moet mezelf bedwingen om hem niet aan te raken.

Het omhooggeschoven t-shirt geeft steeds meer prijs. Uiteindelijk gaat het over zijn hoofd. Hij zwaait ermee als ware het een lasso en gooit het dan weg. Hij kijkt me weer indringend aan en haakt zijn vinger in zijn broek.

Touw

Al dansend doet hij zijn bovenste broekknoop open. Ik houd het niet meer; dit ziet er te lekker uit. Ik doe alsof ik een touw uit mijn tas pak. Ik slinger het denkbeeldige touw boven mijn hoofd en gooi het dan over Benjamin heen. Gretig trek ik mijn prooi aan het touw naar binnen. Benjamin komt steeds dichterbij geschoven. 

Met zijn broek half open staat hij nu tussen mijn benen. Ik probeer hem tussen mijn dijen te klemmen, maar hij blijft dansen. Al dansend pakt hij het touw van me af. Hij vouwt mijn armen op mijn rug en bindt ze vast met het onzichtbare touw.

Slipje

Een lange kus terwijl hij met een hand mijn handen op mijn rug houdt. Dan verdwijnt de andere hand onder mijn rok en ik voel hoe hij aan mijn slipje trekt: "Ga staan", fluistert hij in mijn oor.

Ik wil mijn handen op de kruk plaatsen om me af te zetten, maar dat houdt hij tegen. "Handen op je rug." Zo goed en zo kwaad als het kan ga ik staan. Hij zakt langzaam door zijn knieën tot hij voor me zit, dan glijden zijn handen omhoog. Kuiten, knieën, dijen, heupen... Behoedzaam trekt hij mijn slipje naar beneden.

Slot

Ik ril van genot, wil het liefst door zijn haar kroelen en hem tegen me aandrukken, maar Benjamin verhindert elke poging om mijn handen los te maken. Het slipje valt op de grond en Benjamin komt omhoog en zoent me heerlijk lang.

"Zullen we de rest even achter voortzetten? Het is hier nogal open en bloot." Ik knik. Hij heeft gelijk. Benjamin checkt nog een keer het slot op de deur en loopt dan weer naar mij toe.

Ontnuchtering

Het is maar een paar passen tussen deur en de kruk, maar het is lang genoeg om weer met beide benen op aarde terecht te komen. De herinneringen aan de vrijpartij met Frits zijn weer terug. Ik wil nog niet toegeven aan die ontnuchtering en loop achter Benjamin aan naar het voorraadhok. 

Galant houdt hij de deur voor me open. Ik schuur langs zijn lijf naar binnen. Ik voel zijn sixpack, ik voel de bobbel in zijn broek, maar ze halen me helaas niet terug naar deze vrijpartij. Mijn lust is weg en mijn gedachten zijn weer bij Frits.

Buikspieren

Nu is de vrijpartij afmaken makkelijker dan het gesprek daarover voeren met Benjamin. Ik denk weer aan die buikspieren. En aan het feit dat ze er zijn. Bij Frits waren ze volledig afwezig. Misschien is afmaken nog niet zo’n slechte optie.

Maar ook daar zit een kater aan. Ik zucht. Benjamin ziet dat als aanmoediging. Zijn mond is alweer onderweg naar mijn mond en zijn handen zijn onderweg naar mijn bloesje. Maar voor ze aankomen op de plaats van bestemming, houd ik ze tegen: "Sorry", zeg ik. "Sorry?" vraagt Benjamin.

Vleestang

"Ja, sorry. Ik wil niet meer." "Je wilt niet meer", herhaalt hij. Ik buig mijn hoofd en terwijl ik borstkas en bobbel in gedachte groet, schud ik mijn hoofd. "Omdat het moment voorbij is?" vraagt Benjamin.

"Ja, dat ook." "Ook?" echoot hij. "Wat is er dan nog meer?". "Ik heb het met mijn ex gedaan", antwoord ik. "Ja. En? Dat maakt mij niet uit." Benjamin strijkt langs mijn wang en doet een stap dichterbij. De torso is weer onder handbereik

"En dat is precies het probleem", zeg ik dapper. "Het maakt mij wel uit. En het maakt mij ook uit als jij met anderen..." Kans om het af te maken krijg ik niet, want de deur van het voorraadhok zwiept open. Voor ons staat Edith met een vleestang in haar hand. En aan die tang zwaait mijn slipje.

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon.
- Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw.
- Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.
- Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.