Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: EyeEm Mobile GmbH
De Barvrouw

Deel 63: 'Mijn jurk glijdt op de grond,
hongerig zoenen we verder'

N

Neee, ik verschiet van kleur bij de gedachte dat mijn preutse moeder nu mijn bed instapt en op mijn vibrator stuit. Dat is wel het laatste wat ik met haar wil delen. Even overweeg ik haar nog een appje te sturen. Maar waarschijnlijk is het kwaad al geschied.

Trouwens, wat stuur je in zo’n geval naar je moeder: Slaap lekker. Ps: in mijn bed ligt je oplaadbare schoonzoon? of Niet schrikken als je straks mijn bed uit trilt. Ik kan het uitleggen? De juiste tekst vind ik niet zo snel en dus herstel ik me. "Sterker nog", zeg ik tegen Frits "hij is niet alleen thuis, hij heeft bezoek van mijn moeder. Want voor zover ik weet liggen ze in hetzelfde bed."

Massagestaaf

Frits buldert zijn heerlijke lach. Hij slaat een arm om me heen en voert me mee naar een tafeltje achterin de bar. "Misschien weet ze niet wat het is", zegt hij troostend "en denkt ze dat het een melkopschuimer." "Of een fitnessapparaat" antwoord ik, "een massagestaaf voor je wangen zoals vroeger in de Ter Meulen Post". Al grappend lopen we naar achter. "Hé Frits en ehhh…Jullie ook hier?"

Ik kijk op naar de stem en herken de vader van Bertje uit het voetbalteam van Jurre. De dame ken ik ook. Het is de moeder van Ajona. Dat rare kind uit Anne’s klas. We knikken naar elkaar. "Jullie zijn toch uit elkaar?" vraagt ze. "We doen even een drankje om bij te praten", zegt Frits snel. "Heel belangrijk als je samen kinderen opvoedt. Drinken jullie er eentje mee?", biedt hij aan.

Bezwaren

"Nou, we zijn eigenlijk..." begint zij, maar Frits wuift haar bezwaren weg: One for the road commandeert hij terwijl hij een stoel voor mij naar achter schuift. De voetbalvader, volgens mij heet hij Ernie, stribbelt niet tegen. Hij gaat lachend zitten.

De moeder van Ajona twijfelt nog: "Zal ik je jas aannemen?" biedt Frits aan, maar ze schudt haar hoofd en klemt de regenjas nog wat strakker vast. Ongemakkelijk gaat ze met haar jas aan zitten en slaat haar benen over elkaar.

Kattig

"Ik wist niet dat jullie een relatie hebben", zeg ik als ijsbreker. "Ja, dat hebben we. Als jij eens wat vaker naar de voetbal komt dan had je dat kunnen weten", antwoordt ze kattig en voegt er aan toe: "Een beetje ouderbetrokkenheid, Babs."

"Frits is in ons gezin, heel traditioneel, verantwoordelijk voor de voetbaltrainingen en wedstrijden", antwoord ik: "Ook die van Anne. Maar ik was af en toe wel de shirts", verdedig ik mezelf zwakjes.

Blote benen

Ze glimlacht gemaakt: "Ach ja, jij kiest voor jezelf. Ik zou het niet kunnen om zo mijn neus te drukken." Meteen er achteraan zegt ze tegen Ernie: "Ik wil gaan." Ze zet haar ene been naast het andere been (zijn die benen nou bloot?) en staat op: "Ga je mee?" Ernie slaat zijn biertje achterover en volgt haar.

Ik rek mijn nek om te kijken of ze nu naar het hoteldeel lopen of naar de uitgang. "Zooooooooooo", zegt Frits terwijl hij ze nakijkt. "Die hadden spannende plannen…" Ik kijk hem vragend aan: "Die jas", verduidelijkt hij. "Die wilde ze niet uitdoen omdat ze hem niet uit kòn doen."

Wijntjes

Ik schiet in de lach: "Hebben ze hier zulke spannende kamers dan?" "Wie weet", antwoordt Frits: "Ik heb een kamer. Wil je die zien?". Kijk, daar heb je het al. Ik had gehoopt dat ik meer wijntjes op zou hebben voordat deze vraag zich aandiende. "Dat ligt eraan: kijk je uit over het water of over de stad?"

"Over de stad." "In dat geval…" fleem ik terwijl ik mij ook naar hem buig: "Ga ik mee voor het uitzicht." "Alleen voor het uitzicht?" Ik schud mijn hoofd: "En voor het gesprek over aantrekkingskracht en waarom je hier bent en niet bij je vrouw." We nemen de lift naar de bovenste verdieping. Frits houdt de deur voor me open en ik schiet naar het raam.

Oogverblindend

Het uitzicht is adembenemend: onder mij krioelt het verkeer. Tot zover ik kan kijken zie ik lichtjes van auto’s, straatlantaarns en huizen. In de verte zie ik de vliegtuigen van Schiphol. "Wat is dit mooi", zeg ik ademloos. "Ja", beaamt Frits.

Hij staat vlak achter me. Ik voel zijn adem door mijn haar. Hij vouwt zijn armen om me heen en legt zijn hoofd in mijn nek. "Net zo mooi, sprankelend en oogverblindend als jij." Ik draai me om en richt mijn hoofd op.

Zoenen

Zonder verder nog iets te zeggen kussen wij elkaar. Handen dwalen over elkaars lijf; Frits trekt mijn slipje naar beneden, ik maak de knopen van zijn shirt los. Mijn wikkeljurk glijdt op de grond, hongerig zoenen we verder.

Dan tilt Frits me op, klemt mij tussen hem en het raam en dringt bij me naar binnen. Ik grijp me aan hem vast. En met het koude raam tegen mijn billen en zijn warme lijf tegen mijn borsten komt hij klaar...

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon.
- Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw.
- Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.
- Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.