Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 39: Zou dit dan mijn
Mr. Right zijn?

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Donderdag

Morgenochtend heb ik afgesproken met Frank. We gaan koffie drinken, daar stond hij op. Doe mij maar een date ergens in de avond, dan kan ik tenminste een wijntje bestellen om de zenuwen een beetje te onderdrukken. Daarbij kan ik 's avonds makkelijker uitpakken met een goede outfit. Nu is het toch een beetje gek als je helemaal dress to impress ergens komt binnenwandelen.

Ik sta al een kwartier voor mijn kledingkast en heb geen flauw idee wat ik zal aantrekken. Ik app Ivo mijn enorme dilemma. En misschien is het dus voor Frank helemaal geen date, schiet het ineens door mijn hoofd. Gewoon even bijkletsen met een oud-klasgenoot, meer niet. Wát een onzekerheid zeg, zo ken ik mezelf helemaal niet.

Kleding is bijzaak

Ik zie dat Ivo mijn berichtje gelezen heeft en al wat terug tikt. 'Kleding is bijzaak. Je haar moet goed zitten. Ga nog even naar de kapper!' Hij had het inderdaad vorige week ook al over mijn uitgroei. Hè jeetje, die tip maakt het er allemaal niet heel veel relaxter op.

Niet veel later heb ik mijn kapster aan de telefoon, die ik ervan kan overtuigen dat ze mij er vanavond tussen plant. Ik gris mijn jas van de kapstok, pak mijn tas en haast me de deur uit. Nu nog even snel boodschappen doen en wat mooie nieuwe make-up kopen. Geeft ook altijd wel een fijn gevoel. En dan gaan we morgen gewoon voor de beste jeans, een mooie witte blouse en een hip jasje, denk ik tevreden.

Vrijdag

Keurig op tijd ben ik op de afgesproken locatie. Een hippe koffiebar in Oud-West, er staat om het plaatje compleet te maken ook zo'n zotte vent met een leren schort en een knot op zijn hoofd achter de bar ingewikkeld te doen met het espressoapparaat. Ik word altijd wat lacherig van zulke poppenkast.

Ik wil onopgemerkt een foto van deze karikatuur maken, maar dan zwaait de deur open. Ik herken hem meteen, maar weet niet of dat nou de herkenning van toen of van de foto's op Facebook is. Hij is heel lang, op een goede manier breed (dus niet zo sportschoolbreed of opgepompt, maar gewoon lekker mannelijk groot) en hij heeft een wat 'geleefd' hoofd.

Best wel wat rimpels

Bruine kleur, best wel wat rimpels. Maar men, wat is ie sexy. Nog voor hij mij in de gaten heeft, loopt hij joviaal op de man met de knot achter de bar af. Ze geven elkaar een ferme handdruk en wisselen kort wat woorden uit. Oh, wat ben ik blij dat ik dat gezien heb!

Het zou echt iets voor mij zijn om direct in de enorme zenuwen een roddelsessie over 'de knot' te beginnen, 'de knot' die hij dus blijkbaar persoonlijk kent. Misschien is het wel een goede vriend. Mijn ademhaling is hoog en mijn hart klopt in mijn keel. Als hij mij ziet, breekt er een lach door op zijn gezicht. Shit, ook nog van die mooie witte tanden. Zou dit dan mijn Mr. Right zijn?

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!