Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 42: Na de eerste zoen
barstte het vuur los

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Ik ben doodmoe en kan mijn ogen op mijn werk amper open houden. Het is al een paar collega's opgevallen; ze vragen allemaal wat ik heb uitgespookt het weekend. Nou: niet veel geslapen in elk geval! Frank is tot gisterenavond laat gebleven en we zijn sinds vrijdagavond het bed amper uit geweest. Ik dacht dat ik aardig wat ervaren mannen had getroffen, maar Frank steekt er met kop en schouders bovenuit.

Na de eerste zoen, barstte het vuur los. Frank is heel passievol en ontzettend lief tegelijk. En we hebben zo gelachen tussendoor. Toen hij gisterenavond wegging, kwam ik niet in slaap. Ik heb nog uren wakker gelegen en daardoor zit ik nu met de ellende. Ik heb eindeloos liggen piekeren over hoe nu verder. Frank heeft namelijk verteld dat hij niet lang in Nederland blijft. Zijn reisdrang is te groot. Hij vertrekt over een maand voor twee maanden naar Australië, maar dat kan zomaar langer worden. Ik vind het een troosteloos vooruitzicht.

Een man die ik eigenlijk nauwelijks ken

"Kom er ook heen", reageerde hij op mijn teleurgestelde gezicht. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je even op en neer vliegt naar Australië. Ik schudde mijn hoofd. "Nee, ik kan er echt niet zomaar even voor mijn werk tussenuit." Nou is dat ook wel zo, maar los daarvan ga ik niet zomaar weg met een man die ik eigenlijk nauwelijks ken. Hoe heerlijk ik het ook met hem in bed heb en hoe fijn we kunnen lachen samen.

Nou is het echt niet zo dat ik met deze man toch had gehoopt op een relatie, maar ik vind het een rot idee dat ik al zo snel weer zonder hem moet. Ik heb al een paar keer tegen mezelf gezegd dat ik er vooral van moeten genieten zolang hij er wel is. En dat het de spanning er ook wel inhoudt, zo'n reislustige man. Maar er knaagt toch een gevoel van onvrede.

Donderdag

Ik kijk naar het slapende gezicht van Frank: totale ontspanning. Hij heeft écht niet door dat ik hem uitgebreid lig te inspecteren. Hij is zo'n type ruige man uit de reclames. Hij lijkt in de verste verte niet op de jongens waarmee ik ook wel eens thuiskom. Frank leeft het leven en dat staat duidelijk op zijn gezicht te lezen. Ik vind het ontzettend aantrekkelijk. Hij is ook zo'n man die alles kan, heb ik al gemerkt.

Vanavond deed mijn tv niets meer en met een paar drukken op de afstandsbediening kreeg hij het ding weer aan de praat. Ik vind het echt heerlijk om hulpeloos te doen bij zo'n man. Hij fikste ook in een handomdraai mijn alsmaar doorlopende toilet. Ik luisterde al weken naar het zachte geruis van water, maar dat is nu ook verholpen. Ik zie hem er voor aan dat hij met zijn blote handen een vis vangt. Of een gevaarlijke beer met een linkse hoek neerslaat. Heel mannelijk.

Als het aan Ivo en Helen ligt, houd ik Frank. Maar als het aan Frank ligt, loopt het anders. En daarbij heeft hij mij nog steeds niet alles verteld over vroeger. Ik blijf het gevoel houden dat hij daar liever niet over praat.

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!