Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 50: Mijn kreet wordt gesmoord
door een hartstochtelijke kus

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Dinsdag

Het is heel gek om nu al dagen achter elkaar naast iemand wakker te worden. Ik slaap onrustig. Ik ben het gewoon niet gewend om samen te zijn. Daarbij speelt mijn jetlag ook wel een belangrijke rol. Ik ben doodmoe, maar kan alleen slapen op de momenten dat het niet zo lekker uitkomt. Je moet er wat voor over hebben, voor zo'n verre reis.

Wat ik tot nu toe gezien heb van Australië bevalt me wel. En de mensen zijn ook zo ontzettend aardig. Ik maak Frank op een totaal andere manier mee dan in Nederland het geval was. Hij was bij mij 'op bezoek', leek wel. En hier is zijn thuis. Niet dat dit perse Australië moet zijn, het is meer dat de wereld zijn thuis is.

Hij praat met wildvreemden alsof hij ze al jaren kent en maakt heel makkelijk contact. Ik vind het heel leuk om te zien, maar ik word er ook een beetje onrustig van. Het zijn allemaal mensen die je nooit meer ziet. Echt de diepte ingaan, lukt niet. En ik heb er vooral moeite mee om die mensen te vertrouwen. Je kent ze nauwelijks!

Gisteren hebben we bijvoorbeeld gegeten met een Amerikaans stel dat we onderweg tegen waren gekomen. Ik had me verheugd op een gezellig etentje samen, maar het leek Frank een goed idee ze mee te vragen. Ik wilde niet moeilijk doen en stemde met zijn plan in. We hadden het zeker niet vervelend met elkaar, maar ik merkte wel dat Frank er veel meer van genoot dan ik. Blijkbaar hoeft het voor hem niet zo diep allemaal. Blijkbaar is 'aan de oppervlakte' genoeg.

 

Donderdag

Ik kom eindelijk weer een beetje op mijn normale energieniveau, lijkt wel. Ik ben eerder wakker geworden dan Frank en voel me fit. Vandaag gaan we naar een natuurreservaat hier in de buurt, is de planning. Ik zoek op mijn telefoon welke spinnen je daar allemaal tegen kunt komen en wat ik zie, stelt me niet bepaald gerust.

"Zit je jezelf lekker gek te maken, Eef?"

Ik voel een hand over mijn blote buik gaan en de opwinding beneemt me even de adem. Snel klik ik het scherm weg. "Nee hoor. Ik wil alleen weten wat ik tegen kan komen. Zie je er veel ongedierte?" Ik vraag het zo cool mogelijk, maar ik moet er echt niet aan denken dat ik later op de dag oog in oog kom te staan met een levensgevaarlijke spin.

Frank laat zijn vingers nu razend snel over mijn buik en borsten omhoog kruipen. "Volgens mij zitten ze hier al onder de lakens", plaagt hij dan. Als een klein meisje gil ik het uit, maar mijn kreet wordt gesmoord door een hartstochtelijke kus. "We kunnen ook de hele dag in bed blijven liggen", stelt hij dan voor. Resoluut veer ik op. "Nee! Ik ben hier niet naartoe gekomen om te slapen. Ik wil wat zien. Kom, opstaan."

Hij trekt me krachtig terug in bed. "Oké, de hele dag slapen hoeft niet. Maar nu heel even snel seks hebben, dat valt toch wel in te passen in je planning?"

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!