Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Kletsen
Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 57: Ik stel me de seks voor
met dat accent in mijn oren

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Dinsdag

O, wat is het toch heerlijk om weer een date in het vooruitzicht te hebben. Het appen met Nicolaas is sinds afgelopen vrijdag weer tot grote hoogten gekomen en de lijnen hebben dit weekend niet stilgelegen. Het was zo verleidelijk om al eerder af te spreken, maar ik heb mezelf gedwongen het niet te doen. Laat de spanning maar stijgen.

Morgenavond zie ik hem voor het eerst. Ik heb vanmiddag vrij genomen om even wat leuke nieuwe kleren te scoren en dat lijkt behoorlijk goed te lukken. Ik geniet van alle leuke voorjaarscollecties en heb al twee volle tassen aan mijn arm hangen als ik besluit even bij te komen met een kop koffie. Aan het tafeltje naast mij zit een jong stel met een pasgeboren baby. Ze zijn straalverliefd, het spat er vanaf. En niet alleen op elkaar, maar vooral ook op dat kleine roze meisje dat ze vasthouden.

Ineens voel ik weer die knoop in mijn maag. Dat zit er voor mij niet in. Het idee dat ik inmiddels ook al lang en breed moeder had kunnen zijn, blijft bij vlagen aan mij knagen. De natuur heeft voor mij besloten dat het anders liep, ik niet. Dat vind ik oneerlijk.

Als de baby het ineens op een krijsen zet, ebt dat gevoel langzaam weg. En als er dan ook nog een leuke man wat flirterig mijn kant op kijkt, klaar ik helemaal op. Ik besluit er niet heel veel dieper dan met een korte verleidelijke glimlach op in te gaan. Met Nicolaas op de planning morgen, wil ik het niet te rommelig maken. Ik sta op, reken af en loop snel nog even de stad in om een paar mooie hakken te scoren. Ik voel hoe de ogen van de man in mijn rug prikken.

Woensdag

Ik zie hem meteen zitten. Hij oogt kleiner dan ik me had voorgesteld. Shit, net nu ik dus die metershoge hakken van gisteren heb aangetrokken… Ik hoop maar dat hij rechtop nét iets groter is dan ik. Ik voel me altijd zo oncharmant en ietwat lomp bij kleinere mannen…

Nog voordat we ook maar één woord met elkaar gewisseld hebben, heb ik al tientallen van dit soort gedachten de revue laten passeren. Zo snel werkt het brein dus - de afstand tot het tafeltje waar hij zit, is helemaal zo groot niet namelijk. Ik haal opgelucht adem als hij opstaat. Het valt mee, hij is iets groter.

Hij bekijkt mij goedkeurend en opent beide armen om mij een knuffel te geven. Dan zegt hij mijn naam. Ik schrik als ik zijn accent hoor. De tractor ontbreekt, maar verder is het boerenleven aardig vertegenwoordigd. Dit was wel het laatste wat ik had verwacht! Onvervalst Achterhoeks! Ik schiet er van in de lach.

"Hey, jij komt hier helemaal niet vandaan…" Het komt wat nerveus mijn strot uit. Nicolaas trekt een gespeeld verstoord gezicht. "Ja, dat zit er nou eenmaal ingeramd. Geboren en getogen in de Achterhoek. Hadden we misschien toch maar eerst met elkaar moeten bellen? Dan had je het kunnen horen en had je de date nog kunnen cancelen…," zegt hij al even ad rem als hij op WhatsApp was.

Ik zeg snel dat het mij uiteraard helemaal niets uitmaakt, maar ondertussen heb ik me al wel een voorstelling gemaakt van dat accent in mijn oor als we ooit seks hebben. Ivo bescheurt zich, als hij dit hoort. Ai, wat een valse start. Ik moet mezelf even tot de orde roepen. Niet veel later zijn we in een gesprek verwikkeld dat als vanzelf lijkt te gaan. Onze humor matcht perfect. Ik hoor zijn accent nauwelijks nog en begin steeds meer spanning te voelen.

Na een half uur weet ik het zeker: accent of niet, deze man moet met mij mee naar huis zo!

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!