Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sauna
Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 60: 'Ik voel een onbedwingbare
behoefte deze man naakt te zien'

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Woensdag

Nicolaas zit me nog steeds niet lekker. Ik blijf het gevoel houden dat hij mij in de gaten houdt, hoewel er weinig (of beter: geen) aanwijzingen meer voor zijn. Misschien is mijn boodschap van vorige week wel heel goed tot hem doorgedrongen en heeft hij eieren voor zijn geld gekozen.

 

Maar de blik in zijn ogen, toen zijn toon ineens zo fel werd, laat me niet los. Ik heb al heel voorzichtig weer wat op Tinder rondgesnuffeld, maar ik heb nog even geen zin daadwerkelijk actie te ondernemen. Met Ivo en de benedenbuurman is het ook over en uit, waardoor we allebei in een mannen-impasse verkeren. Daarom plannen we een weekendje weg.

"Er moet weer wat leven in de brouwerij komen, vriendin," grapte hij gisteren. Ik weet precies waar hij op doelde. Het is ook gewoon saai nu. We hebben onszelf getrakteerd op een luxe welnessweekend. waarvan we minimaal een dag door gaan brengen in de sauna, zeker een dagdeel flink gaan shoppen en tussendoor overal neerploffen om wat te eten of te drinken. Ik heb er zin in.

Ik had Helen ook nog gevraagd of ze misschien mee wilde, maar ze klonk niet heel enthousiast. Ik vind haar down de laatste tijd en ik maak me ook zorgen om haar. Als je het mij vraagt, zit ze verre van lekker in haar vel. Op mijn verhaal over Nicolaas ging ze nauwelijks in. Dat is niets voor Helen.

Zaterdag

Oh, dit zou ik vaker moeten doen. Een keer per week ofzo. Dan gaat het ongetwijfeld ook weer heel snel vervelen, maar dat ontspannen in een sauna is wel echt helemaal mijn ding. We hebben eerder vanmorgen even plaats genomen in een ruimte waar heerlijke ligbedden staan.

Ik heb nog geprobeerd wat te lezen, maar na een paar minuten voelde ik mijn ogen dichtvallen en hoorde ik Ivo naast me ook zachtjes snurken. Overdag in slaap vallen… Ik kan me niet heugen wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan.

We zijn op zoek naar een vierseizoenensauna die we op de kaart wel, maar in de praktijk niet zo goed kunnen vinden. Ik pak het kaartje er nogmaals bij en Ivo klampt een andere bezoeker aan. Als ik de stem hoor die de weg wijst, ben ik meteen geïnteresseerd. Wat een fijn geluid. En dat past ook helemaal bij de mooie mond waar de instructies uitkomen.

Een man alleen naar de sauna, dat zie je niet vaak. Zijn vriendin zit vast ergens op hem te wachten. "Ben je hier alleen?" Ivo vraagt wat ik graag wil weten.

"Ja, ik heb een abonnement op deze sauna. Ik woon hier praktisch om de hoek. Ik vind het een heerlijke ontspanning op mijn vrije dag."

Terwijl Ivo de smalltalk op zich neemt, bestudeer ik de man verder. Hij is gespierd, gebruind en hij heeft mooie donkere krullen. Maar het is vooral zijn mond waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Volle lippen en een rij prachtige tanden. Ik denk dat hij mijn leeftijd is, misschien iets ouder. Ineens krijg ik een onweerstaanbare behoefte om deze man naakt te zien.

Ik onderbreek het gesprek. "Ben jij vandaag al in de sauna geweest die wij zoeken?" Hij schudt zijn hoofd. "Nee, nog niet, het is wel een van mijn favorieten." Daar haak ik direct op in. Met een subtiel verleidelijke lach vraag ik of hij de weg wil wijzen.

"Je hebt hier met een vrouw en een gay te maken; wij zijn niet op ons sterkst als het op navigeren aankomt…" Zo. Dan is dat ook maar meteen duidelijk. Ivo en ik zijn geen setje, de kaarten liggen op tafel!

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!