Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sauna
Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 61: De intense warmte, onze kletsnatte
lijven, het stiekeme... het was geweldig

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Mijn gedachten blijven afdwalen naar mijn extreem opwindende ontmoeting in de sauna. Wessel heette hij. Ivo en ik konden de vierseizoenensauna niet vinden en hij loodste ons er naartoe.

In de meters die we nog in onze badjassen aflegden, voelde ik de spanning stijgen. Ivo kirde er op los; dat het zo'n mooi complex was en dat hij nog een massage overwoog en ik kon alleen maar denken aan het feit dat Wessel en ik zo naakt in één ruimte zouden zijn.

In het halletje voor de sauna hing hij als eerste zijn badjas op. Hij stond met zijn rug naar me toe en ik zag alleen zijn prachtige gespierde billen. Ivo zag mij kijken en zette quasi verontwaardigd een paar grote ogen op.

Toen ik enkele seconden later eveneens poedelnaakt de warme ruimte binnenkwam, zag ik Wessel kijken. Hij gaf me een korte knipoog en mijn hart maakte een klein sprongetje. Beet. Deze man wil mij. Ik nam een strategische plek in, recht tegenover hem en ging er zo verleidelijk mogelijk bij zitten. Wel subtiel verleidelijk natuurlijk, het mocht er weer niet té dik bovenop liggen.

Na tien minuten was ik alle charme kwijt en zat ik druipend van het zweet en rood aangelopen naar de zandloper te kijken. Wessel en Ivo zaten er bij alsof er niets aan de hand was, maar ik voelde me licht in mijn hoofd worden.

Ik koos eieren voor mijn geld en vluchtte naar buiten, de frisse lucht in. En terwijl ik beetje bij beetje weer op aarde landde, voelde ik ineens een warme hand op mijn rug.
"Hey, gaat het wel?" Het was Wessel.
"Ja, ik moet misschien even wat eten zo. Heb jij al geluncht?" Ondanks de duizeligheid van zojuist, ben ik toch nog scherp genoeg om toe te slaan.

"Is dit een uitnodiging?" Hij kijkt flirterig en ik kijk flirterig terug. "Jazeker…" De rest van de dag verliep broeierig en dat kwam niet alleen door de saunatemperaturen.

Ivo voelde haarfijn aan dat hij even wat ruimte moest maken en boekte een massage én een gezichtsbehandeling.

Wessel en ik bleven alleen over. In het zwembad bleek de spanning ondraaglijk. We hingen naast elkaar aan de rand wat te kletsen en zo nu en dan raakten onze benen elkaar. Ik wilde deze man zó graag overal voelen…

"Ik zou je wel willen zoenen, maar dat is tegen de saunaregels in…", zei hij toen, onomwonden. "Maar ik weet wel een plek waar we dat ongezien kunnen doen." Ik keek hem vragend aan en liet me mee leiden naar een vrij donkere sauna waar je geen hand voor ogen zag door de enorme hoeveelheid stoom. Aan de lege kapstok bij de ingang te zien, maakte ik op dat we er alleen waren.

Mijn hart bonsde in mijn keel. Wessel pakte mijn hand en nam me mee naar het uiterste hoekje, waar hij mij vol overgave begon te zoenen. De intense warmte, onze kletsnatte lijven, het stiekeme, dat moment en die spanning: het was in één woord geweldig.

Dinsdag

Het was een lange dag op het werk en ik voel een lichte hoofdpijn opkomen. Vanavond maar eens vroeg mijn bed in. Een beetje bijtanken kan geen kwaad. Als ik bij mijn voordeur ben aangekomen, zie ik dat er een bos bloemen op de mat ligt. Rode rozen, heel cliché. En hoewel die in theorie echt wel van meerdere mannen kunnen komen, krijg ik direct een onaangenaam gevoel.

Die zijn van Nicolaas. De slechte minnaar met het enorme accent en een slecht gevoel voor afwijzing. Ik pak de bos op en kijk of er ergens een kaartje of een afzender te vinden is. Niet. Ik krijg er een koude rilling van. Misschien moet ik even bij Roy langslopen. Onze verhouding is dan wel voorbij, maar het is wel een sterke man hier een paar deuren verderop. Maar dat voelt ook weer zo hysterisch. Ik raap mezelf weer bij elkaar, gooi de rozen weg en probeer het uit mijn hoofd te zetten.

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!