Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 62: 'Goede seks moet je nooit
laten schieten'

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Geheel tegen mijn verwachting in, is het afgelopen weekend stil gebleven. Na de bos rozen op mijn mat, die ik vrijwel zeker toeschrijf aan Nicolaas, had ik minstens een vervolg verwacht. Ik heb er behoorlijk wat spanning over gehad, zelfs zoveel dat ik op het punt stond om bij Roy aan te bellen. Ik wist alleen waar dat op zou uitdraaien.

Roy zou zich over mij ontfermen, zeggen dat ik maar bij hem moest blijven. Of hij zou bij mij komen. En dan zou het gegarandeerd weer eindigen met seks en dat is wel het laatste wat ik nog met hem wil. Hij krijgt een kind. Ik wil er niet teveel van weten, het is te pijnlijk voor me.

Zo nu en dan kruisen onze blikken elkaar als we toevallig rond dezelfde tijd thuiskomen, maar het blijft dan bij vriendelijk zwaaien. Gek hoor, we hebben toch een intensieve tijd met elkaar doorgebracht.

Ik heb zelfs Ivo niets over de rozen verteld. Die zou me of voor gek verklaren of juist helemaal meegaan in mijn paniek en bij me komen zitten met een vers geslepen messenset op schoot. Ik hoop maar dat het helpt om het gewoon te negeren. Ik denk dat Nicolaas het dan vanzelf zat wordt.

"Heb je nog wat gehoord van Dr. Steamy?" Ik schrik op uit mijn piekersessie en zie dat Ivo naast me staat met twee perfecte latte macchiato's in zijn handen. In een flits denk ik terug aan mijn vrijpartij in de stoomsauna met Wessel, de man die ik op dat moment nog maar een paar uur kende. Ik voel een glimlach over mijn gezicht trekken. Ivo duwt een beker in mijn handen en gaat op de rand van mijn bureau zitten.

"Nee. Jammer hè?" Ivo neemt een slok en knikt instemmend.

"Maar jij hebt zijn nummer en naam toch ook? Heb je 'm al opgezocht op Facebook?" Natuurlijk heb ik dat al gedaan. Maar hij heeft alles afgeschermd, dus daar schiet ik niets mee op.

"Ik moet hem een vriendschapsverzoek sturen. Ik weet het niet hoor, als ik de moeite waard zou zijn geweest voor hem, had hij mij wel uitgenodigd, toch?"

Ivo slaakt een vermoeide zucht. "Oh moeilijke vrouw, doe toch niet zo ingewikkeld! Stuur die man een uitnodiging en dan zie je wel waar het schip strandt. Het was toch lekker?"

Hij roept het zo hard dat ik een collega geamuseerd zie opkijken. Ik maak een verontschuldigend gebaar en mime 'sorry!'. Ze lacht. Iedereen is het inmiddels wel van ons gewend hier. Ivo pakt mijn telefoon van mijn bureau en opent Facebook.

"Vriendin, vertel: hoe heet ie voluit?"
"Korenmaker." Enkele seconden later overhandigt hij mij triomfantelijk mijn telefoon weer. "Hoppa. De eerste stap is gezet. Goede seks moet je nooit laten schieten." Ivo springt van mijn bureau en geeft me nog vluchtig een zoen op mijn hoofd. Met een schuin oog hou ik mijn telefoon in de gaten. Zou Wessel het verzoek accepteren?

 

Dinsdag

Ik word met een blij gevoel wakker. Het Facebookverzoek werd gisteren binnen enkele minuten geaccepteerd. En er ontrolde zich een leuk gesprek. Wessel had mijn naam en telefoonnummer op een papiertje geschreven; in de sauna mag je immers je telefoon niet meenemen. En dat papiertje was hij kwijtgeraakt.

'Ik ben echt de ultieme chaoot', appte hij verontschuldigend. 'Ik was je achternaam ook vergeten. Ik had wel wat gespeurd, maar ik kwam er niet uit.' Ik was opgelucht te lezen dat dit de reden was. Hij stelde voor dit weekend af te spreken. Ik voelde een opgewonden kriebel in mijn buik toen ik daar aan dacht. Hij vroeg wat ik graag zou willen.

'Nog een keer naar de sauna. Maar nu echt met z'n tweeën…', antwoordde ik. Hij stemde meteen in. Whaaa! Ik ga hem weer zien! En dan ook nog eens de hele dag poedelnaakt. Wát een vooruitzicht.

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

  • Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:
  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer
  • Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!