Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 64: Er werd gevochten.
Voor mijn deur. Om mij...

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.
 

Maandag

"Ben je niet bang dat hij aangifte gaat doen of zo?" Ivo en ik staan samen te treuzelen bij de koffieautomaat in de hal. We hebben allebei een beetje moeite met het opstarten van de nieuwe week.
"Aangifte? Hij staat toch bij mij aan de deur zich enorm op te dringen?"
"Ja, klopt. Maar hij deed feitelijk niets strafbaars. Dat Wessel uithaalde, is wél strafbaar."

Ik krijg de situatie meteen weer op mijn netvlies. Ik had het bewust zo gespeeld dat Wessel bij mij was op de dag dat ik Nicolaas tegenkwam in de Albert Heijn. Ik voelde aankomen dat hij voor mijn deur zou staan die avond. Nicolaas kon zich er blijkbaar maar moeilijk bij neerleggen dat ik het niet zag zitten tussen ons, anders sta je niet ineens 'toevallig' achter iemand in een supermarkt in een buurt waar je helemaal niet hoeft te komen, omdat je er niet woont.

Wessel en ik stonden in de woonkamer te zoenen - gordijnen doelbewust opengelaten - toen de bel ging. Ik liet Wessel opendoen, wat best vreemd is als je iemand nog maar net kent. Toch stelde Wessel geen vragen.

Meteen na het openen van de deur hoorde ik de stem van Nicolaas. Ik liep de hal in en deed precies wat ik van tevoren had bedacht. "Wat doe je nou weer hier? Jeetje Nicolaas, heb jij een plaat voor je kop? We hebben één keer een date gehad, dat werd 'm voor mij niet en nu blijf je mij lastigvallen. Ik wil dat je mij met rust laat."

Voor Wessel was het meteen duidelijk hoe de rollen verdeeld waren en de mannen kropen allebei gelijk in een soort territoriale houding. Een natuurfilm met twee leeuwen was er niets bij. "Kijk maar uit met die vrouw. Als het niet helemaal gaat zoals zij het in haar hoofd heeft, schuift ze je zo aan de kant."

"Schuift ze je aan de kant? Het was één date, gek!" Ik begon zelfs wat te gillen, de buren moeten wel gedacht hebben.

Op dat moment kwam Wessel er tussen. "Hey gast, als jij haar nou gewoon even lekker met rust laat, dan kunnen wij verder gaan waar we gebleven waren." Hij keek me even snel met een geile blik aan en ik beantwoordde die blik met een veelbetekenende knipoog. Daardoor ontplofte  Nicolaas. Hij wilde Wessel aanvliegen, maar voordat het daarvan kwam, raakte Wessel hem al vol op z'n neus.

Ik stond aan de grond genageld. Er werd gevochten. Voor mijn deur. Om mij. Nicolaas sloeg beide handen voor zijn gezicht en ik zag het bloed uit zijn neus komen. Ergens wilde ik hem helpen, maar ik wilde vooral dat Wessel niet nog een keer sloeg.

Ik ging tussen beide mannen in staan en blafte Nicolaas toe dat hij écht uit mijn buurt moest blijven. Met mijn linkerhand duwde ik Wessel zachtjes naar binnen en ik sloot snel de voordeur. Nicolaas verdween met de staart tussen zijn benen. En Wessel en ik hebben in de high van de adrenaline door wat er even daarvoor gebeurd was, geweldige seks gehad. Na afloop kropen we samen onder de douche.

"Ik ben niet zo van de relaties," maakte ik hem voor de zekerheid maar duidelijk. "Ik ook niet. Gewoon zo nu en dan zo'n avond, als we allebei zin hebben, is toch prima?" Opgelucht haalde ik adem. "Ja, graag. Als je dan maar niet iedere keer iemand in elkaar slaat."

Vrijdag

"Je ruikt lekker." Ik sta met Roy in de lift van ons appartementencomplex en alleen die drie woorden, gecombineerd met zijn stem waar de seks weer vanaf druipt, zorgen ervoor dat ik helemaal week word. Wat moet ik hier nou mee? Ik zwijg.

"Ik mis ons. Seks met jou was de beste seks, Eef." Nu word ik rood. De deuren van de lift gaan open en hij stapt uit. "Ik bel je vanavond."

Ik blijf verward en opgewonden achter. Mij bellen? Waarom?