Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

vrouw lingerie
Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 66: 'Wat vind jij nou echt lekker?
Qua seks bedoel ik...'

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Woensdag

"Kijk, dit bedoel ik dus…" Ik laat met een grote glimlach op mijn gezicht Ivo mijn telefoon zien, waar net een appje van Roy op binnenkomt. 'Ik verwacht je vanavond bij mij. 22.00 uur. Trek iets sexy's aan. O, en vooral niet teveel… X, R.'

Ivo leest het hardop voor en ik schop hem onder de tafel tegen zijn schenen. Wat mij betreft hoeft niet het halve restaurant te horen wat mijn mogelijke planning voor de rest van de avond is.

Ik krijg een ondeugende blik toegeworpen. "Wat ben je toch ook een stoute vrouw! Maar een beetje onderdanig ook wel hoor. Die man heeft je volledig in z'n macht, Eef."

Ik weet het. Ik had me echt voorgenomen Roy voorgoed achter me te laten, maar het is gewoon te spannend met die man. Waar ik het van een ander nooit zou accepteren dat hij mij zo op commando laat opdraven, vind ik het bij Roy juist super sexy.

Ik weet nu al wat ik aan ga trekken. Ik heb een waanzinnig mooi jurkje in de kast hangen dat hij nog niet gezien heeft. Dan een kanten zachtroze beha eronder en jarretels... Daar houd ik het bij. Hij wil dat ik niet teveel aan trek, prima, laat ik mijn slipje thuis.

Ik zie op mijn scherm dat het al best laat is en dat het nog flink haasten wordt om 22.00 uur te halen. Ik wil Ivo ook niet het gevoel geven dat hij nu snel aan de kant wordt geschoven voor Roy. Ik had immers met hem afgesproken een hapje te gaan eten en we hebben het dessert nog niet gehad.

'22.30 ben ik bij je. X, E.', stuur ik daarom terug.

"Kun je je er iets bij voorstellen," vraag ik Ivo dan. Hij knikt driftig. "Ja, absoluut. Ik zou er niet aan moeten denken altijd die rol op me te moeten nemen, maar zo nu en dan het heft volledig uit handen geven, heeft wel wat ja. Ik vind dat wel geil."

Uit mijn ooghoek zie ik mijn telefoon weer oplichten. Dat is vast Roy die laat weten dat de tijd die ik doorgaf oké is. Als ik mijn telefoon erbij pak, zie ik dat het Wessel is. "Shit, het is Wessel. Die vraagt of ik thuis ben vanavond."

"Stuur hem maar naar mij door," grapt Ivo. "Of je nodigt beide mannen bij jou thuis uit!" Wat dat betreft hebben Ivo en ik allebei een ietwat verdorven geest. Ik heb er ook al over gefantaseerd. Hoe het met die twee mannen samen zou zijn. Maar deze match is een slechte. Het trio dat ik vorig jaar had, had een andere insteek. Deze mannen kennen elkaar niet eens. En daar is Roy veel te dominant voor.

"Nee, ik schuif Wessel wel door naar morgen. Laten we nu maar een toetje bestellen, ik wil iets met heel veel calorieën, want ik denk dat ik aardig wat ga verbranden de komende dagen."

Donderdag

"Wat vind jij nou echt heel lekker?" Ik lig naast Wessel in bed en zijn vraag overvalt me een beetje. Wat bedoelt hij? Op eetgebied? Nog voor ik hem om opheldering kan vragen, verduidelijkt hij zijn vraag.

"Qua seks bedoel ik…" Ik val even stil en denk aan gisterenavond. Aan Roy, die eerst een geweldig goede fles wijn opentrok en voor de vorm een gezellig gesprekje met mij aanging. De inhoud deed er helemaal niet toe, hij wist ook wel dat ik bij hem kwam om bemind te worden. Hij rekte het heel bewust. Dit was teasen, meer niet. Het verhoogde de spanning tot het bijna niet meer te doen was.

Pas na een half uur liet hij zijn hand over mijn been onder mijn jurkje glijden. De blik in zijn ogen, toen hij merkte dat ik geen slipje aanhad, was precies waar ik het om deed. Het dak ging er af. Ik kan Wessel nu zeggen dat ik dat dus heel lekker vind, maar daar zit ie vast niet op te wachten.

"Wat we net deden, komt aardig in de buurt hoor…" Het klinkt niet echt overtuigend.

Van de partners van VROUW