Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 69: Beneveld door een paar flessen wijn
gingen we compleet in elkaar op

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Het is bizar hoe we de draad van maanden geleden weer hebben opgepakt, Roy en ik. Dat hij een kind krijgt met een mij totaal onbekende vrouw is in ons samenzijn geen issue en dat vind ik heel fijn. Ik wil het daar echt niet over hebben namelijk. We weten zo sterk van elkaar dat het vooral (lees: alleen maar) seksueel is wat we hebben, dat we ons vooral daar op focussen.

Ons uitje afgelopen weekend ook weer; hij had het weer zo goed geregeld. De hotelkamer die hij had geboekt, was fantastisch; prachtig ingericht en we zijn er niet uit geweest. Roy bestelde roomservice en we hebben op bed gegeten. We hebben natuurlijk allebei een eigen appartement waar we het net zo goed in hadden kunnen doen, maar dit maakt het dan toch net even iets spannender allemaal.

We konden volledig in elkaar opgaan en dat hebben we, beneveld door een paar goede flessen wijn, ook optimaal gedaan. Toen we de volgende ochtend uitcheckten, voelde ik me wel wat ongemakkelijk naar de receptioniste toe. Ik wist zeker dat ze zo haar ideeën over ons samenzijn had. Ze dacht vast dat ik zijn minnares was. Of misschien wel dat Roy mij betaalde voor seks.

Ach, ik zou haar toch nooit meer zien waarschijnlijk. Wessel wilde zondagavond afspreken, maar dat heb ik aan me voorbij laten gaan. Ik was zo moe, een lijf heeft ook een beetje rust nodig natuurlijk. Misschien zie ik hem vanavond of morgenavond. Ik heb de mannen niet over elkaar verteld. Ik denk dat ze allebei – ondanks hun single-drang – niet zitten te wachten op competitie. En ik zit niet te wachten op ingewikkelde gesprekken of jaloezie.

Woensdag

'Heb je je laten testen?'

Ik kijk naar het scherm van mijn telefoon waar ik een sms'je op ontvang van een mij totaal onbekend nummer. Meteen zie ik weer die setting van de soa-poli voor me. Ik heb nog steeds geen enkel idee wie in de veronderstelling leeft dat hij mij een soa heeft gegeven, maar blijkbaar weet de afzender van deze sms er meer van.

Het nummer wordt niet gelinkt aan een naam in mijn telefoon. Nou heb ik ook niet alle mannen met wie ik ooit het bed deelde met naam en toenaam in mijn contactenlijst staan, maar de meesten staan er toch echt wel in. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Antwoorden? Vragen wie mij dit berichtje stuurt?

Ik besluit het te negeren. Het is overduidelijk dat het weglaten van de afzender een bewuste actie is. Daarbij gaat het helemaal niemand iets aan of ik me nou wel of niet heb laten testen. Ik klik mijn telefoon op zwart en pak de zapper van de bank.

Ik val in een film, maar ik merk dat ik me niet kan concentreren. Steeds weer dwalen mijn gedachten af naar dat berichtje. Wie maakt zich zorgen om mij? Of – en dat scenario voelt voor mij waarschijnlijker aan – wie probeert mij gek te krijgen? Als het Nicolaas is, dan is het een behoorlijk misplaatste actie en durf ik te concluderen dat hij extreem gefrustreerd is. Maar waarom? Omdat hij bot heeft gevangen? Omdat ik hem min of meer heb afgewezen? Kom op zeg, dat zal toch niet de eerste keer in zijn leven zijn?

Het is ook niet dat hij aan mijn zijn droomvrouw verloren heeft ofzo. Een keer een avondje samen maakt nog niet dat je elkaar de rest van je leven iets verplicht bent. Maar het kan natuurlijk ook net zo goed iemand anders zijn. Ik hoop maar dat het bij dit ene sms'je blijft en dat ik het hele gebeuren snel achter me kan laten. Ik krijg er maar een ongemakkelijk gevoel van.

WIL JIJ ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Van de partners van VROUW