Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 91: 'Ik heb een trio gehad...
met een man én een vrouw!'

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Dinsdag

Ik ben uit eten met Helen, die net zit te vertellen over de hele rompslomp rondom haar verhuizing, als ik besluit de avond wat spannender te maken.

"Ik heb een trio gehad."

Ik drop de bom zo ergens tussen leveringsproblemen van haar gordijnen en de kleur van de gietvloer. Ze valt compleet stil en legt haar mes en vork neer.

"Je hebt wat?" Ik zie aan haar ogen dat ze het machtig interessant vindt. Het is niet de eerste keer dat ik haar trakteer op een spannend verhaal, maar deze slaat goed aan, zo is mij nu al wel duidelijk.

"Ik heb het zaterdag met een man en een vrouw gedaan." Weer laat ik even een stilte vallen, waardoor Helen kan reageren. Ze had waarschijnlijk eerder aan een trio met twee mannen gedacht, dit zag ze niet aankomen. Snel neemt ze een flinke slok van haar wijn. "Vertel. Ik wil álles, maar dan ook álles weten."

 

Ik brand meteen los. Eerst vertel ik over onze spannende nacht een paar weken terug, waarbij John en ik in de badkamer van Marloes wat grenzen over zijn gegaan. En hoe hij afgelopen weekend voorstelde wat af te spreken en niet alleen, maar mét Marloes voor mijn deur stond. Ik was me rot geschrokken, want ik dacht dat ze ontdekt had wat John en ik hadden gedaan. Maar daar repte ze met geen woord over. Ik vertelde Helen over hoe we de hele avond hebben zitten borrelen, ze te veel op hadden om nog naar huis te rijden en bleven slapen. In mijn bed. Over hoe we nog even lagen te kletsen, alle drie licht in het hoofd. En over dat het toen voor het eerst door mijn hoofd schoot, dat ik wel verder zou willen gaan met Marloes. Ik zie Helens ogen groter worden. "Ja, misschien ben ik wel meer biseksueel dan ik ooit gedacht heb!"

Dan vertel ik verder. Want ik was blijkbaar niet de enige met die plannen. Plotseling streelde Marloes mijn rug en voelde ik Johns hand op mijn billen. Het ging als vanzelf, ondanks dat ik me ook wel een beetje opgelaten voelde. "We spraken nauwelijks, we genoten vooral van elkaar", sluit ik af.

Helen neemt meteen weer een slok van haar wijn en dan barst ze los.

"Djeez, Eef! Wat een waanzinnig opwindend verhaal! Dat heb jíj weer!" Ze roept het net iets te hard, want ik zie de hoofden van het stel aan de tafel vlakbij ons simultaan omdraaien. Ik schop haar onder de tafel zachtjes tegen haar benen.

"Ja, het was ook echt heel geil. En het gekke was dat het de volgende dag absoluut niet ongemakkelijk aanvoelde. Sterker nog, toen we wakker werden, hebben we het nog eens dunnetjes overgedaan." Ik voel mijn gezicht rood worden als ik het zeg én als ik er aan denk. In de ochtend was er absoluut geen sprake van aangeschoten of dronken zijn. We waren broodnuchter en ik had seks met een man en een vrouw en genoot ervan.

"En nu?"

"Nu denk ik zomaar dat dit niet de laatste keer zal zijn dat dit heeft plaatsgevonden", zeg ik met een veelbetekenende blik. Helen zucht. "Pfff. Nee, dan ik met mijn gordijnen met bizarre levertermijn. Dan is jouw leven toch een heel stuk spannender."

Vrijdag

'Dit weekend afspreken?'

Het is een berichtje van Marloes en het sluit keurig aan bij het eerdere appje dat ik al van John heb gekregen. Blijkbaar hebben ze allebei wel zin in een vervolg van afgelopen weekend. Ik twijfel. Het lijkt mij ook wel weer heel leuk, maar ik wil voor mezelf ook even uitzoeken wat dit nou precies betekent. Het houdt me namelijk behoorlijk bezig en ik wil eerst even wat overzicht in mijn hoofd krijgen. Ik kan alleen zo snel geen smoes verzinnen om af te zeggen. Ik leg mijn telefoon maar even weg. Misschien heb ik er over een uurtje weer een ander idee bij.