Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 92: 'Ik voel zijn warme hand door mijn
jurkje heen en kreun zachtjes'

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Donderdag

Ik loop samen met Ivo door een enorme woonwinkel. Misschien komt het wel door de verhuisplannen van Helen, maar bij mij kriebelt het interieurtechnisch ook ineens. Ik wil een andere eettafel en een andere bank. En ik heb goede hoop dat ik het geheel met wat catchy accessoires en een mooie kleur op de muur behoorlijk kan restylen. Even een frisse wind door Casa Eva.

"Meid! Dit wordt 'm! Hier kom ik nooit meer vanaf!" Ivo laat zich languit op een prachtige lichtgrijze bank vallen, die er inderdaad geweldig én comfortabel uitziet. Ik plof naast 'm neer en werp meteen al een schuin oog op het kaartje met afmetingen en bijbehorende prijzen.

"Hij is ook lekker royaal voor als John en Marloes weer bij je langskomen voor een 'gezellig praatje' – of iets wat er op lijkt", plaagt hij een halve seconde voordat een verkoper vraagt of hij ons kan helpen. Ik weet zeker dat hij Ivo's opmerking heeft meegekregen en mijn rode hoofd zorgt ongetwijfeld voor de juiste conclusies. Ik praat er maar snel overheen door te vragen of de stof vlekgevoelig is. Foute boel natuurlijk, want Ivo giert het uit naast me.

"Wat ga je doen, schat? Koffie morsen? Of heb je weer andere plannen? Zij leidt nogal een wild leven, meneer", knipoogt-ie naar de verkoper, die er meteen ad rem op inhaakt: "Dan kan ik jullie geruststellen, deze bank is voorzien van een speciale laag, waardoor je met een doekje zo ongeveer elke vlek kunt verwijderen. Ik heb 'm zelf thuis ook in het lichtblauw en geloof mij, die heeft behoorlijk te lijden gehad, maar ziet er nog steeds als nieuw uit."

Ik moet ook lachen en zie dat de verkoper heel ondeugend kijkt én ook nog eens een heel knappe vent is. Zonder enige vorm van twijfel wel gay, dat wel, maar dat biedt kansen voor Ivo. Ineens begrijp ik ook waarom hij zo lollig zit te doen, naast me. Ik ben gewoon getuige van een paringsdans.

In een split second besluit ik de bank te nemen. Ik heb helemaal geen zin meer om nog honderd andere banken te bekijken en te betasten, bovendien moet hier een contact worden gelegd tussen twee mannen. Laat ik ze helpen.

Een uurtje later lopen we met volle tassen, de bestelbon voor de bank én het telefoonnummer van de verkoper de deur uit. Ivo stuitert ervan. "Ik ben er weer zo aan toe, aan een geile date", fluistert hij in mijn oor als we de deur uit stappen. Een seconde later hoor ik dat hij een berichtje krijgt. En aan zijn glinsterende ogen te zien, denk ik wel te weten van wie dat afkomstig is.

Vrijdag

Nerveus trek ik mijn jurkje wat naar beneden. Het is veel te kort, zou mijn moeder afkeurend zeggen, maar het is wél supersexy. In mijn hand heb ik een dure fles champagne. Ik had het gevoel dat ik niet met een lullig flesje wijn bij John aan kon komen. Hij heeft Marloes en mij bij hem thuis uitgenodigd vanavond. Hij gaat voor ons koken en dat schijnt hij heel goed te kunnen, aldus Marloes. Het is een mooi verhaal, maar ik kom natuurlijk helemaal niet voor zijn culinaire kunsten.

Wij weten alle drie heel goed wat de bedoeling van deze afspraak is en sinds we 'm gemaakt hebben, kan ik aan weinig andere dingen meer denken. Ik heb Marloes' auto nog niet zien staan en ben dus blijkbaar de eerste die arriveert. Dat had ze al een beetje aangekondigd; ze zou uit haar werk zeer waarschijnlijk een file inrijden.

Ik heb John dus nog even voor mij alleen, bedenk ik. Als hij opendoet, stokt mijn adem voor een seconde. Hij ziet er geweldig uit in zijn spijkerbroek met spierwit overhemd.

"Hey, sexy vrouw", zegt hij met zijn mooie lage stem. John doet een stap naar voren, zoent me eerst op beide wangen en daarna heel zachtjes op mijn mond. Ik voel de warmte van zijn hand door de dunne stof van mijn jurkje heen en kreun zachtjes. Ik ben nog niet eens de drempel over of de spanning is al enorm…