Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 95: ‘Ik denk dat hij
aan tantra-seks doet’

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Dinsdag

John en ik appen zo nu en dan, van een ontmoeting is het niet meer gekomen de afgelopen tijd. Het blijft zo dat hij leidend is in ons contact, hij bepaalt wanneer er in welke sfeer met elkaar gechat wordt. Hij kan soms heel kortaf zijn, bot bijna.

Dan ben ik er helemaal klaar mee en neem ik mezelf voor niet meer te reageren op wat hij ook stuurt. Maar als hij dan enkele uren later weer een erotisch getint berichtje stuurt, ga ik toch weer voor de bijl.

Het is ook zó spannend, hij is heel direct in zijn woorden en ik krijg het er steeds weer warm van.

Vanmorgen stuurde hij nog: 'Als ik mijn ogen sluit en aan je denk, dan proef ik je gewoon, Eef...' Ik wist niet precies of dat nou positief of negatief was, maar ik verslikte me er wel bijna door in mijn koffie.

Ik voel niet de behoefte om met Marloes over onze seksuele uitspattingen met z'n drieën te praten. Marloes wil dat wel, merk ik, maar die boot houd ik af. Ik heb het idee dat zij biseksueel is, ik heb het haar nog niet durven vragen. Want als dat zo is, verandert dat wel de zaak voor mij. Ik heb verder geen gevoelens voor haar namelijk, het is puur lichamelijk.

Het idee dat zij echt op vrouwen zou vallen, benauwt me wel. Dat kan ik haar niet teruggeven namelijk. Ik vind haar heel leuk, mooi en ontzettend lief en grappig, maar er ontbreekt toch iets wat een man wel heeft…

Ik surf online naar een mooie yoga-outfit. Ik was vorige week zo onder de indruk van River, de yogadocent, dat ik het mij deze keer niet kan permitteren om er in een versleten bank-lounge-set aan te komen. Het mag wel wat spannender.

Mijn oog valt op een prachtige legging, die zo te zien alles omhoog duwt wat wel wat lift kan gebruiken en alles plat drukt waar je juist weer geen hobbels wilt zien. Er zit een bijpassende top met een goed laag decolleté bij. Dat kan ik met mijn borsten prima hebben.

Ik gooi de items in mijn digitale winkelmand en reken af. Als de shop zich aan z'n belofte houdt, wordt het morgen al bezorgd en kan ik dus donderdag op mijn paasbest de omgekeerde krijger doen.

Donderdag

Ik heb een onrustige kriebel in mijn buik als ik de yogazaal binnenloop. Ivo geeft mij een klap op mijn kont en fluistert in mijn oor dat ik er goed uitzie. Ik voel me ook best sexy in deze outfit. Ik hoop maar dat River dat niet door heeft, of dat hij in elk geval heeft geregistreerd dat Ivo hartstikke gay is en wij geen setje zijn, want ik ben hier natuurlijk niet om een bezette indruk op hem te maken.

Gisteren kwam ik plotseling op het lumineuze idee om de gangen van deze prachtige man eens op internet na te gaan. Ik vond niet alleen heel veel foto's van hem op Facebook - waar ik behoorlijk lang naar heb zitten kijken -  maar ook een website waarop hij yoga-reizen aanbiedt.

Ik heb Ivo meteen opgebeld en gezegd dat we dat binnenkort gaan doen, samen op yogareis. Hij gierde het uit van het lachen – logisch, want het is ook wel een ommezwaai als je bedenkt dat hij mij een week eerder nog aan mijn haren naar deze les moest sleuren.

Het lijkt me geweldig om een week lang lekker zweverig te doen met deze yoga-hipster. Ik begrijp mijn eigen emotie daarin ook niet, want normaal gesproken val ik dus veel meer op het type foute zakenman, maar deze River heeft iets waar ik helemaal week van word. Ik rol mijn matje uit en ontvang blozend de knipoog die River mij geeft.

Daarna sluit hij voor een minuut zijn ogen en lijkt hij zich van de onrust van iedereen die binnenkomt en zich installeert volledig af te sluiten. Ik begrijp daar niets van; ik ben zo ongeconcentreerd, zelfs een mug op de muur kan mij al uit het moment halen.

Ivo heeft zijn matje inmiddels ook uitgerold en hij kruipt even naar mij toe. "Weet je wat ik denk? Dat hij zo'n man is die aan tantra-seks doet." Ik kijk Ivo met grote ogen aan. Ook dat nog. Ik vond het al spannend, maar nu vind ik het helemaal een must dat ik ooit met deze man in bed beland.