Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

De single avonturen van Eva

Deel 97: ‘Ik voel haar zachte vingers
over mijn buik naar beneden glijden’

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Vrijdag

Ik ben heerlijk licht in mijn hoofd van de champagne en laat me even kort met mijn ogen dicht meevoeren door de muziek. “Wat een fijn feestje, hè?” Marloes is naast me komen staan en drukt me een vol glas in mijn handen.

“Kan ik misschien bij jou blijven slapen vannacht? Kunnen we de taxikosten delen en morgen heb ik toch geen planning. Doen we lekker rustig aan: uitslapen, samen ergens ontbijten…” 

Ik kijk haar aan en zie aan haar ogen dat het om meer gaat dan alleen het delen van de taxikosten. Ze heeft een sexy sparkle in haar ogen die ik eerder heb gezien. Nog voordat ik antwoord kan geven, komt ze met haar mond naar mijn oor toe. “Kruip ik gezellig tegen je aan vannacht…”

Voor een kort moment weet niet wat ik ermee aan moet. Ergens zit ik hier niet op te wachten, want wat als ze gevoelens voor mij heeft? Maar iets in mij vindt het ook wel ontzettend spannend, een hele nacht alleen met een vrouw. John is altijd leading als we bij elkaar zijn, hij is het middelpunt.

Ik vraag me af wat er over blijft als dat wegvalt, maar ik besluit de gok te wagen. “Tuurlijk kun je blijven slapen.” Marloes lacht, zoent me kort op mijn mond en ik kijk wat ongemakkelijk om mij heen. Zien anderen dit?

So what, eigenlijk! Ik pak haar hand, trek haar naar me toe en geef haar dan een innige knuffel. “Ik hou van je, vriendin”, roep ik ietwat euforisch. Het is de alcohol, de sfeer, het geweldige nummer dat op staat; ik geniet zo van het moment dat ik het wel uit kan schreeuwen van geluk.

Zaterdag

Ik ben al wakker en luister in stilte naar de rustige ademhaling van Marloes die naast mij ligt te slapen. Mijn telefoon licht op en ik zie dat John mij appt. Of ik thuis ben vanavond. Ik besluit naar hem toe in elk geval meteen open kaart te spelen. Dat ik hem vorige week alleen gezien heb, weet Marloes nog steeds niet. Maar dat zij nu naast mij ligt, wil ik niet voor hem verborgen houden.

‘Ik lig in bed… niet alleen’, app ik hem terug, zonder op zijn vraag antwoord te geven. Hij stuurt alleen een vraagteken terug en ik maak snel een foto van de haardos van Marloes die boven het dekbed uitsteekt. Die moet hij herkennen. Er volgt inderdaad een smiley.

‘Ah, de dames spreken dus ook zonder mij in bed af! Ik voel mij nu wel een beetje buitengesloten. Dat kun je goedmaken door mij nu alsnog nu uit te nodigen of vanavond een gaatje voor mij vrij te houden in je drukke agenda.’ 

Ik twijfel geen seconde. Ik heb onze vrijpartij van vorige week nog kraakhelder op mijn netvlies staan en heb enorm van zijn exclusieve aandacht genoten. Dat wil ik heel graag nog een keer.

‘Laat mij maar even bijkomen van afgelopen nacht, ik zorg dat ik er vanavond enkel en alleen voor jou weer helemaal topfit bij zit/lig’, stuur ik plagerig terug.

Naast me draait Marloes zich om. Ze slaat haar arm om mij heen en ik voel haar zachte vingers over mijn buik naar beneden glijden. Daar schrik ik van. Gisterenavond vond ik het allemaal, in de roes van de alcohol, prima. Maar nu heb ik er toch wat meer moeite mee.

“Ik ga even plassen”, zeg ik, en snel laat ik me het bed uit glijden. Ik trek een badjas aan en besluit me op de terugweg te storten op koffie en versgeperste jus. Misschien moet ik zo toch maar een gesprek met haar aangaan en eerlijk zeggen dat het voor mij prima is zo nu en dan, maar dat het echt alleen maar lichamelijk is.

Ik hoop alleen dat ik haar daar niet mee voor haar hoofd stoot en ik hoop al helemaal niet dat het onze vriendschap in de weg zal zitten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aflevering van de single avonturen van Eva?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:
Zet het nummer 0613651435 in je contacten
Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer
Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!