Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Man met yoga mat
Foto: Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 101: ‘Ik vind hem
seksueel zó aantrekkelijk!’

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Donderdag

Ivo is meteen na de yogales het toilet in gevlucht, waardoor ik nog even een halve minuut alleen met River in de zaal achterblijf. “Ik vond het gezellig zaterdag.”

Hij kijkt me intens aan, zonder te reageren en ik schrik er een beetje van. Wat als het voor hem ‘gewoon’ een koffietje met een klant was – meer niet. Dan sloeg mijn ietwat verleidelijke toon van zojuist echt helemaal nergens op. Ik word heel ongemakkelijk van de situatie en weet even niet wat ik moet zeggen.
 

“Ik vond het ook leuk. Fijn dat je er nog even bent. Ik heb iets voor je meegenomen” zegt hij dan, alsof hij zich ineens iets herinnert.

Hij loopt naar zijn tas, die hij in de hoek van de zaak heeft gezet en haalt er een boek voor me uit. “Hier, dit is echt fantastisch leesvoer. Het gaat over het vinden van je innerlijke rust.”

Ik schiet in de lach. “Innerlijke rust? Ben je bang dat ik dat niet heb?” River lacht niet terug, maar kijkt uitermate serieus. “Ik weet wel zeker dat jij dat niet hebt. Dat heeft vrijwel niemand, ik ook niet hoor. We blijven allemaal vrijwel een heel leven lang zoekend. Maar toch heeft dit boek mij heel veel gebracht op dat gebied.”

Ik vind het weer allemaal veel te zweverig, maar neem het boek aan. “Dank je. Ik ga het lezen.”

En dan slaat hij ineens weer, net als afgelopen zaterdag, zijn armen om mij heen om mij gedag te zeggen. Zijn lijf is warm van de inspanning van de les van zojuist en ik ruik zijn lichaamsgeur. Als we elkaar weer loslaten, lijken we allebei de ongepastheid van het moment aan te voelen. Ik zie dat Ivo inmiddels met grote ogen in de deuropening staat. Die heb ik zo iets uit te leggen.

“Namaste dan maar weer”, roep ik wat jolig – en daarna verlaat ik de zaal. Als we buiten de frisse lucht in lopen, word ik direct door Ivo ter verantwoording geroepen.

“Meid, wat is dit? Je gaat het gewoon weer zo regelen dat je met die spirituele panfluit tussen de lakens eindigt hè?”

Ik knik. “Ja schat. Ik ga er niet omheen draaien, maar dat is wel mijn doel. Ik vind hem zó seksueel aantrekkelijk! Totaal mijn type niet, maar ik vind hem een extreem erotische en sensuele man. Ik denk dat hij fantastisch is in bed.”

Ivo rolt met zijn ogen. “Voor jou heeft zo ongeveer iedere man wel iets waardoor je er ooit mee in bed moet belanden. Maar ik begrijp je hoor. Het is dat mijn gaydar totaal niet afgaat bij River, anders was ik er ook vol voor gegaan. Mijn zegen heb je. Als je maar niet onze hele zen-week met hem gaat liggen rommelen ’s avonds.”

Ik geef Ivo een kus op zijn wang. “Tuurlijk niet. Wij hebben ons ingetekend voor deze reis, ik laat je echt niet zitten.”

Zaterdag

‘Thuis?’

Ah. Daar is het appje van John weer. Precies rond deze tijd vorige week ontving ik dezelfde vraag. Toen was ik ziek en was zijn interesse snel verdwenen. Hij heeft de afgelopen week nog wel een paar keer een poging gedaan contact met mij te zoeken, maar ik heb me wat op de vlakte gehouden.

‘Ja, ik ben thuis’, antwoord ik kortaf. Hooguit vijf seconden later gaat mijn deurbel. Ik weet meteen dat John het is. Dit kan geen toeval zijn. Als ik de deur open en hem zie staan, weet ik dat mijn afstandelijke houding geen stand gaat houden. Hij ziet er woest aantrekkelijk uit met zijn hagelwitte overhemd, spijkerbroek en rommelige haar. Qua looks is dit de man waar ik vol voor zou kunnen  gaan.

“Dag schoonheid. Je hebt toch geen plannen of bezoek hè? Want dan zou ik mezelf graag op je agenda willen zetten…”

Nog voordat ik antwoord heb kunnen geven, voel hoe zijn hand de mijne pakt en naar zich toetrekt. Onze gezichten zijn nog maar een halve centimeter bij elkaar vandaan en ik voel hoe de opwinding zich van mijn lijf meester maakt. Verdorie, waarom ben ik nou zo zwak? Ik kreun zachtjes als zijn lippen de mijne raken.

WIL JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!