Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Man en vrouw knuffelend op bank
Foto: Matelly | Hollandse Hoogte
De single avonturen van Eva

Deel 104: ‘Ik ben met mijn yogadocent naar bed geweest
en het was zó goed’

E

Eva is de beste vriendin van Helen, die al jaren een dagboek bijhoudt in VROUW Magazine. Na een heftige periode vol teleurstellende relaties, waarin zij ook nog eens haar kinderwens definitief moest opgeven, is Eva aan het daten geslagen. En een vaste relatie? Daar zit ze écht niet op te wachten.

Maandag

Ik ben met mijn yogadocent naar bed geweest. En het was zó goed, zo verschrikkelijk goed. Ik kan er nu, twee dagen later, nog niet over uit. River had zelf voorgesteld om bij mij te komen eten. En ik had me voor mijn doen behoorlijk uitgesloofd. Nou ja, me vooral begeven op een gebied waar ik niet zo bedreven in ben: de vegetarische keuken.

Ik had wel wat recepten-zonder-vlees in mijn persoonlijke kook-assortiment, maar ik vond ze allemaal niet exclusief genoeg om aan River voor te schotelen. Dus had ik in de megadure biologische supermarkt een receptenkaartje gescoord om daar mee te schitteren.

Het was niet eten. Ik had echt precies gedaan wat er op het kaartje stond, maar het was een flauwe hap. “Het is niet lekker hè?”, vroeg ik River wat paniekerig. Hij zei niets en keek me bedenkelijk aan, terwijl hij op zijn eten kauwde. De stilte die viel was voor mij too much, ik móest ’m invullen, dus ging ik ratelen.

“Ja, zo suf, schoenmaker hou je bij je leest, zeggen ze altijd. Nou, mijn leest is dus niet de biologische winkel en vegetarisch koken, hè? Doe mij maar een stuk koe op mijn bord, maar ja – dat ga je natuurlijk niet klaar staan maken als je yogadocent op bezoek komt.”

River slikte zijn hap eten door en schoot vervolgens onbedaarlijk in de lach. Ik begreep in eerste instantie niet direct waar zijn lachbui vandaan kwam, maar toen hij iets gekalmeerd was en een slok wijn had genomen, verklaarde hij zich nader.

“Als je mij ergens gelukkig mee kunt krijgen, is het wel met een goede biefstuk. Niet alle yogadocenten zijn vegetariër, hè? Ik eet wel minder vlees dan de gemiddelde man, maar ik ben er zeker niet vies van.”

We hebben zo om mijn kookkunsten gelachen, dat we uiteindelijk maar de hele pan hebben omgekieperd in de vuilnisbak en een pizza hebben besteld. In de tijd dat we daarop zaten te wachten, dronken we samen de – overigens wel heel lekkere – fles biologische wijn op. En doordat we nog niet hadden gegeten, steeg het aardig snel naar ons hoofd.

River werd er heel spraakzaam van, merkte ik. En aanrakerig. We zaten naast elkaar op de bank en als het ook maar even kon, legde hij tijdens zijn verhaal een hand op mijn knie. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken.

“Zeg eens eerlijk, waarom ben je hier? Of ga je bij al je leerlingen op huisbezoek?”

“Ik vind je mooi. Aantrekkelijk. En ik heb al vanaf het eerste moment dat je de zaal binnen kwam lopen zin in je.” Ik had zo'n direct antwoord niet verwacht en verschoot meteen van kleur. Ik kon ook maar het beste eerlijk antwoorden waarom ik ‘ja’ had gezegd op deze eet-date, bedacht ik nog. Maar voordat ik daar aan toe kwam, bracht River zijn hoofd dichter bij het mijne en zaten we te zoenen.

Waar de meeste mannen met wie ik naar bed ben geweest vooral zijn gericht op hun eigen genot, was dat bij River totaal niet het geval. Na de pizza heeft hij bijna een uur lang mijn rug gemasseerd, omdat ik liet vallen dat ik de laatste tijd steeds met lichte rugpijn mijn bed uit stapte. Hij nam alle tijd en het was – ondanks zijn idee om mijn klachten te verlichten – super erotisch.

En het eindigde met seks. Heel fijne, rustige seks – ik denk dat we zomaar anderhalf twee uur zijn bezig geweest voordat we in elkaars armen op adem kwamen. Zijn rustige karakter was ook in bed te merken en ik vond dat fantastisch. Ik hou ook zeker van mannen die wat wilder zijn tussen de lakens, maar Rivers stijltje heeft me behoorlijk gegrepen!

Vrijdag

Ik controleer nog een keer of ik alles heb ingepakt en kan niet anders dan constateren dat ik méér dan genoeg mee heb voor een zesdaagse yogaretraite op Ibiza - ik zou er zo zestig dagen kunnen blijven. Weg met River dus, laten we dat vooral niet vergeten.

Ik heb hem alleen gisteren nog even gezien, tijdens de yogales. Zelden zo in opgewonden toestand iets sportiefs gedaan; hij moest eens weten wat ik allemaal dacht terwijl hij zijn instructies aan ons in alle rust doorgaf.

De bel gaat; dat is Ivo. Hij is er ook klaar voor. Wat gaan wij samen een heerlijke week tegemoet!

WIL JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN DE NIEUWE AFLEVERING VAN DE SINGLE AVONTUREN VAN EVA?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

  • Zet het nummer 0613651435 in je contacten
  • Stuur de tekst 'EVA AAN' via WhatsApp naar bovenstaand nummer
  • NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding
  • Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!
  • Afmelden? App 'EVA UIT' naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!