Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Sanne Wallis de Vries
Foto: Hollandse Hoogte
De tv-thermometer

'Wijzer niet, maar Sanne was
hoe dan ook de Mol... broek'

eindredacteur

Mariët Oosterwijk

O

Omdat VROUW-collega Marion van Es op vakantie is, 'doet' eindredacteur Mariët Oosterwijk een weekje Wie is de Mol?. Daarvoor riep ze de hulp in van haar ex-buuf Marian Rudolphus: "Ik blijf trouw aan mijn Mol."

***Spoiler alert***

Mijn ex-buuf is er zeker van: "Diederik is de Mol. De eerste aflevering heb ik natuurlijk gegokt: ik koos gewoon een man en een vrouw. En dat werden Diederik en Sanne."

Rood scherm

"Sanne liet ik vallen, maar Diederik heb ik 'gehouden', omdat hij weinig emoties toont en omdat hij weinig in beeld is. Hij is natuurlijk ook wetenschapper, die hebben een bepaalde coolheid. Omdat hij dus geen acteur is, focust de camera niet vaak op hem."

"En dat komt mijns inziens dus omdat hij anders door de mand zou vallen. Moet je maar eens opletten als iemand een rood scherm krijgt, dan toont hij weinig emoties. Acteren kan hij echt niet."

Eigen foto

Weidse grasmat

Ik hoor het allemaal maar aan. Ik kom (gezien mijn Boer zoekt vrouw-portefeuille) pas een beetje op vertrouwd terrein als er drie kandidaten op grote trekkers het woord Molboekjes in een weidse grasmat moeten zien te maaien. Maar voor mij blijft het abracadabra. Wijzer worden, zoals de titel van deze Wie is de Mol?-aflevering luidt, doe ik in ieder geval niet. Niemand kreeg immers een rood scherm en we zitten dus nog steeds met vier kandidaten en een Mol...

Maar Marian is na deze zesde aflevering niet aan het wankelen gebracht. Trots laat ze op haar mobiel 'haar' groene scherm zien: Gefeliciteerd! Jouw verdachte Mol(len) zit(ten) nog in het spel! Je inzet wordt verdubbeld. "Ik zie gewoon bevestigd dat Diederik mijn Mol is." En ik? Ik vind maar een ding en dat is dat Sanne - 'Jochem snap jij het spel wel?' #desneervansanne - deze aflevering in ieder geval de Mol... broek was.