Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Adam Zoekt Eva VIPS
Foto: RTL
De tv-thermometer

Een blind date in je blootje...
Waarom zou je?

Eva van Riet

Z

Zes bekende Nederlanders gaan in het televisieprogramma Adam Zkt. Eva VIPS naakt op zoek naar hun ware liefde. DJ Tony Star, voormalig zwemster Inge de Bruijn, Cassius Verbond (B-Brave), realityster Kasia Dolkowska, presentator Curt Fortin en musicalster Chaira Borderslee geven zich letterlijk bloot. Maar gaan zij niet een stapje tè ver in het vinden van hun liefde?

Tegenwoordig lijkt iedere single een account te hebben op een online datingapp of website. Al swipend ontmoet je de ene na de andere potentiële liefdeskandidaat. En vanuit de huiskamer ontdek je of die andere singles aan jouw eisen voldoen én hoe jij zelf in de markt ligt. Handig is het zeker. Maar romantisch?

De diepte in

Een blinddate op een privéstrand met de voetjes in het zand tussen de palmbomen. Elkaar leren kennen met het kabbelende zeewater op de achtergrond, dat is natuurlijk het perfecte plaatje. In het RTL-programma Adam Zkt. Eva VIPS worden in iedere aflevering drie singles met elkaar op een bounty eiland gezet, maar dan wel naakt. 

Zonder afleiding van mobiele telefoons, de tijd en elkaars kledingstijl kun je elkaar het hemd van het lijf vragen. Figuurlijk dan. Het voordeel van naakt daten is dat je meteen de diepte in gaat, vindt Chaira.

Verschuilen

"In het begin is het natuurlijk vooral heel eng, want je weet niet waar je moet kijken. Maar doordat je je nergens achter kan verschuilen, ga je in een gesprek al snel de diepte in. Je leert elkaar in een korte tijd goed kennen."

Tony Star gaat in de eerste aflevering als eerste kandidaat met zijn billen bloot. Van alle single dames in Nederland die op hem hebben geschreven zijn er twee uitgekozen die het meest aan zijn ideaal plaatje voldoen. Maar wie dat zijn weet hij zelf nog niet.

Praat mee

Zou jij naakt durven daten? Of vind je het grote onzin en denk je dat er helemaal geen voordeel aan zit? Laat ons weten hoe ver jij zou gaan in het vinden van de ware liefde. Praat mee!

Benieuwd of deze zes blote BN'ers hun ware liefde vinden? Donderdagavond is om 20:30 uur op RTL5 de eerste aflevering te zien.

En, wat vind jij? Laat je horen!
Van de partners van VROUW