Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: RTL | Robin van den Broek
De tv-thermometer

Temptation Island...
'Gaetan leek inderdaad diep onder de indruk. NOT'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd alweer de derde aflevering van het nieuwe seizoen Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 3 - The game is on

Aflevering numeró 3: de aflevering waarin de eerste 'muurtjes' beginnen af te brokkelen en de mannen ein-de-lijk met de verleiders worden geconfronteerd. Dat belooft weer een uur ongemakkelijke televisie te worden. Ik houd ervan.

1. Gaetan, als iemand aangeeft geen ochtendmens te zijn, heb je dat te respecteren. Het gezicht van Laura spreekt boekdelen: ze heeft hier zó geen zin in. Wat schotel je die meid trouwens voor? Een cocktail, een bak sla met een gebutste banaan en twee mandarijnen die ze zelf nog moet pellen? Het paarse bloemetje is leuk gevonden, dat dan weer wel. Goed opgelet bij Masterchef

2. Leuk hemd heb je aan, Sidney. 

3. "Je bent lekkerder dan haar vriend, groter dan haar vriend én je hebt een grotere l*l dan haar vriend." Eh… Hoe close zijn Jaimy en Timone precies? Denk dat het tijd is om ook camera’s in de kamers van de verleiders op te hangen, jongens. That’s where the magic happens.

4. We hebben er weer eentje hoor; een man die zo bang is de fout in te gaan dat hij zich compleet afzondert. Sahaai! Mix en mingle een beetje, Roger. We hebben ons niet voor niets aangemeld voor die gratis proefperiode van Videoland - niet ontkennen nu, we hebben deze truc allemaal al met drie verschillende e-mailaccounts uitgehaald. 

5. Wie is er nog meer heel verrast iedere keer dat Ayleen haar mond opentrekt? Haar uiterlijk in combinatie met haar accent zorgt voor een error in mijn hoofd. Ik denk dat ik een keer of vier heb teruggespoeld, gewoon omdat ik het niet kon geloven.

6. Als je iemands voeten masseert, je al twee keer hebt gezegd dat ze 'schattige kleine voetjes heeft' en ze er niet op reageert, dan herhaal je het toch gewoon nog een keer of vijf. Lekker bezig Danicio. Volhouders... ik ben er gek op!

7. Ze moeten Laura wel hebben hé... Mijn god, wat zijn die producenten sadisten! Leuk man, een massage met tweedegraads brandwonden. Je ziet haar gewoon genieten. 

8. Milou kan ontkennen wat ze wil: ze is gewoon KEIhard aan het flirten. Zo probeerde ik jaren geleden op het schoolplein ook al aandacht van de jongens te trekken. Al had ik niet meteen acht hyena’s aan mijn broek hangen. 

9. Ondertussen spuit Sidney een hele fles parfum leeg. Is wel genoeg zo, toch?

10. Mag ik even een momentje voor hoe enorm ongemakkelijk dit is? Kan me ook niet voorstellen dat het opnemen hiervan in één take gebeurt. Hier móéten allerlei lachscènes tussenuit worden geknipt, dat kan niet anders.

11. Nah, dit is toch wel de grap van de dag: Ricardo die vol zelfvertrouwen zegt dat ‘ie maar 3 minuten van Milous tijd nodig had om haar interesse te wekken. Eh… Dat gaat over die speeddate, toch? Die speeddate waarna álle vrouwen zeiden dat ze compleet op je waren afgeknapt omdat je niets te vertellen had? Oké, wilde het even checken.

12. Ik ga helemaal stuk om Roger, die een onzekere 'daarvoor ben je veel te lelijk' hetzelfde vindt als iemand flink op z’n plek zetten. Gaetan leek inderdaad diep onder de indruk. NOT.

13. Heikki voelt de bui al hangen: "Hij is gespierder dan ik en heeft meer tattoos. Als dat Milous temptation is, dan zou ik dat wel begrijpen." Stiekem is 'ie zelf een beetje verliefd op Jaimy. Wie dat trouwens ook is, is de elf jaar oudere Gaby Blaaser (overigens in een ver verleden de vriendin van Jim Bakkum). Hadden jullie al meegekregen dat die twee aan het daten zijn?

14. Als Sidney niet stopt met drinken, ligt 'ie binnen de kortste keren bovenop Demi. En dan niet de Demi die zijn vriendin is. Wél een hele leuke verleidster, trouwens. Dus ik zou het nog snappen ook..

PS: De tubetjes zonnebrandcrème waarom ik vorig week vroeg, zijn niet meer nodig. Ik denk dat Laura op dit moment meer baat heeft bij een huidtransplantatie. 

PPS: Mocht je een Videoland-account hebben, check de Amerikaanse versie van Temptation Island dan eens. Oudere koppels met langere relaties en allemaal nét even een stukje spannender. Want van deze koppels weten we eigenlijk allemaal al wel dat ze de mist in gaan. De vraag is alleen nog in welke mate.

'Temptation Island' bekijk je iedere donderdag om 20:30 op RTL5 of via Videoland.