Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: RTL | Robin van den Broek
De tv-thermometer

Temptation Island...
'Hoeveel kleding heeft die gozer meegenomen?'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de vierde aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Het is zover: het eerste kampvuur! Benieuwd wat voor staaltje knip- en plakwerk de producers voor ons in petto hebben. Aan de voorstukjes te zien wordt het heftig!

In de mannenvilla maken Sidney en Morgan de balans op. Ik verbaas me er vooral over dat iedereen Armanda’s liefdesverklaring aan Heikki serieus neemt. Kom op, zeg. In mijn afscheidsmusical van groep 8 werd beter geacteerd. Stiekem weet Armanda zelf ook wel dat ’t niets gaat worden. Gelukkig heeft ze een back-up plan: "Ik ben hier als verleidster gekomen, dan ga ik gewoon naar een ander." Gelijk heb je meid: pakken wat je pakken kan!

Niet veel later komt Rick langs om de mannen voor te bereiden op het eerste kampvuur. "Trek wat luchtigs aan!" zegt-ie. Gelukkig heeft hij dat advies zelf ook ter harte genomen: ik tel in de uitzending maar liefst twee verschillende shirts en állebei zonder enorme zweetvlekken. Chapeau! 

Het voorkomen van zweetvlekken is trouwens nog best een kunst met al die porno in de mannenvilla. Zelfs een ontspannen ontbijtje is er niet bij. Ik vrees er al voor op het moment dat ik Lizzy een banaan zie pakken. 'Nee Lizzy, please… doe het níét!' galmt het door mijn hoofd. Maar helaas. Mocht het na Temptation niets worden, dan heb je nu in ieder geval al een VideoReel om naar Kim Holland te sturen. 

In de vrouwenvilla gaat het er een stuk gemoedelijker aan toe, het is er zelfs een beetje saai. Het zal vast een dolle boel zijn in huis Roger-Laura met die twee feestbeesten - zei die eerste nou trouwens net dat-ie 12 à 13 uur slaapt per nacht? Hóé dan?!

via GIPHY

Anyway, pas als Laura de trap oploopt, schrik ik op. Jongens, ik begin te twijfelen. Ik heb het al twee weken over Laura’s verbrande huid, maar heeft ze niet gewoon een vreselijk ongeluk gehad met zelfbruiner? Mocht je een digitale tv hebben of via Videoland kijken, spoel dan even naar de achtste minuut en verlos me alsjeblieft uit mijn lijden. Zóveel vragen!

Ondertussen heeft Sidney het druk met iets anders en zijn we terechtgekomen in een volwaardig stylingprogramma - inclusief gezellig liftmuziekje. Hoeveel kleding heeft die gozer meegenomen? Extra ruimbagage kost een vermogen! En waarom doe je eigenlijk zo onzeker? Als Demi jouw geniale gevoel voor humor inruilt voor de ‘Congolese heupjes’ van Gaetan, dan is dat haar verlies. 

Laura en Roger

Ik heb Laura niet eerder zo blij gezien! En dat terwijl een 'hrôte rosse zjinzjer met ene dikke poep' trots vertelt dat ze Roger zijn temptation is. Die vermaakt zich op het andere eiland trouwens opperbest: "Laura is aan het genieten van haar tijd." Nou, dan zien wij echt niet dezelfde beelden, mop. Ik zou doodongelukkig worden als ik mijn vriend zo zou zien. 

Rodanya en Morgan

Schouderklopje voor Morgan. Als ik als man zo’n goedgevulde boxer door de kamer van mijn vriendin zag huppelen, zou ik ter plekke het leven laten. Dit was het knip en plak-werk waarop ik zat te wachten. Die 'Hij heeft het niet naar zijn zin', van Rodanya is wel echt het understatement van de eeuw. Wát een zielige beelden van Morgan!

Demi en Sidney

Vier letters zijn geen reden om de hoop nu al op te geven, Demi. Niet zo onzeker, Sidney gaat het gewoon redden. En dan volgt het moment waarop ik zat te wachten: de uitbarsting van Sidney. Terwijl ik denk dat hij boos is vanwege het feit dat er zo respectloos over zijn vriendin wordt gesproken, zit-ie vooral met het feit dat Jaimy denkt dat hij klein geschapen is. Oh, wacht, hij verdedigt Demi ook. LIEF!

Milou en Heikki

De vorige keer zat er geen geluid bij het fragment waarin Ayleen aan Heikki zijn tattoo zit, toch? Hadden ze beter zo kunnen laten. Ondertussen doet de productie er alles aan om de toch al onzekere Milou nóg onzekerder te maken. En het lijkt nog te lukken ook! 

Volgende week bereikt de ordinairmeter een hoogtepunt, zit Sidney er nog steeds mee dat Jaimy zei dat hij kleiner geschapen is dan Timone en is er een eh… nieuwe verleidster? Onder welke steen is die vandaan gekropen? Tot dan! 

via GIPHY

'Temptation Island' bekijk je iedere donderdagavond om 20:30 op RTL5 of via Videoland.