Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island... 'Pijnlijk, de beelden
die Heikki te zien krijgt'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de zesde aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 6 - The princess and the frog

Het tweede kampvuur! Hopelijk brengt dat wat leven in de brouwerij, want waar ik de afgelopen jaren iedere donderdagavond met klamme handjes op het puntje van de bank zat, moet ik mezelf er nu bijna toe zetten om überhaupt te gaan zitten. Maar ja… het kan zomaar ineens fout - voor ons 'goed' - gaan. En dus blijf ik trouw kijken.

Bedtijd

In de vrouwenvilla kabbelen we rustig verder. Milou blikt terug op de avond daarvoor - toen Danicio als een creep haar kamer binnensloop - en zegt dat ze daar niet van gediend was. Hmm… Volgens mij hoorde ik je toch écht grinniken. Maar of ze het nu leuk vond of niet: een beetje bizar is het natuurlijk wel dat je je slaapkamerdeur moet barricaderen omdat er anders iemand bovenop je komt liggen.

De dames zijn uitgeslapen - wat wil je als je iedere avond kinderbedtijd aanhoudt - en zijn klaar voor een nieuwe dag. Op het moment dat Annelien binnenkomt met het nieuws dat er een kampvuur aan zit te komen, slaat de sfeer om. Voor Milou is het duidelijk: als er een kampvuur wordt gehouden, dan móét er wel iets zijn gebeurd op het andere eiland. Kan aan mij liggen, maar die kampvuren zijn toch gewoon part of the deal?

Woordenwisseling

Als ook bij de mannen wordt medegedeeld dat er een kampvuur komt, lichten de ogen van Heikki op: hij is blij om 'ons Milou' te zien. Roger is net zo wantrouwend als 'ons Milou' en dat schiet Heikki in het verkeerde keelgat.

Als er een woordenwisseling ontstaat, komen we éindelijk in de buurt van sensatie. Heikki: "Ge doe alsof ik u aanvalde. Ik valde u niet aan." Oké. Ik weet dat het Vlaams is. Maar dit kan toch niet de bedoeling zijn? Anyway: op naar het kampvuur! 

Demi en Sidney

Sidney verkondigt met ogen die pure angst uitstralen dat hij zijn zenuwen de baas is. HAHA, laat me niet lachen gap. Zeg dat maar tegen de bonkende ader op je voorhoofd. 

Rodanya en Morgan

De beelden van Morgan worden er niet beter op. Die jongen vindt Thailand, de mannen én de verleidsters gewoon hartstikke ruk. Kan 'ie ook niks aan doen. 

Laura en Roger

Annelien stelt de vraag die al weken in iedereens hoofd ronddoolt: 'Wáárom doen Laura en Roger mee aan Temptation Island?' Volgend jaar weer lekker met zijn tweeën op de bank in matchende onesies en dan rond 21:00 in slaap vallen omdat jullie het niet meer uithouden. JOE! In de mannenvilla doet Rick er ondertussen alles aan om Roger van zijn stuk te brengen. "Het lijkt wel een lijdensweg voor haar" …*stilte*… "Ze is duidelijk niet in haar element."

Milou en Heikki

WAAROM krijgt Heikki niet te zien dat Danicio bij Milou in bed ligt? Gemiste kans van de productie, want als-ie dat had gezien, had Ayleen misschien eindelijk iets anders in haar mond gehad dan een rietje… Ik vind de beelden die Heikki wél te zien krijgt trouwens best pijnlijk. Lekker dan, als je vriendin - omringd door hyena’s - overduidelijk naar complimentjes ligt te vissen. 

Het leukste moment van deze aflevering is wat mij betreft Sidneys karaoke-sessie. Thank God voor Sidney. Ik voel een rapcarrière aankomen, wat jullie? Rest er nog één vraag: 'Waarom heeft Roger in godsnaam een zwarte coltrui aan op een Thais strand?!'

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland