Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island...
'Volgens mij staat Heikki op knappen!'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

D

Dat was 'm dan: aflevering 7 van Temptation IslandVROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 7 - I need you tonight

In de vrouwenvilla heeft Maxime het geniale plan om Laura wakker te maken en haar ontbijt op bed aan te bieden. Lief. Maar als we één ding hebben geleerd de afgelopen weken, is het wel dat Laura allesbehalve een ochtendmens is. Wel een schouderklopje voor het doorzettingsvermogen van Maxime, dat dan weer wel. 

'Bewijzen'

Even later zit Laura mokkend achter haar yoghurtje terwijl Milou, Rodanya en Demi gezellig in één bed liggen te kletsen. Rodanya doet een uitspraak die ik volgens mij nog nooit eerder heb gehoord in Temptation Island: "Ik hoop dat er hele knappe meiden komen, dan kan-ie de temptation tenminste aangaan." Met andere woorden: nu lopen er alleen karbonkels rond? HAHA, burn.

Haar optreden in het biechthok vind ik dan weer minder indrukwekkend. Jullie zijn naar het eiland gekomen omdat Morgan moet bewijzen dat jij de enige voor hem bent? Ik ben dat 'bewijzen' iedere keer zo zat. Hoezo 'bewijzen'? Alsof je man thuis niet alsnog met de eerste beste het bed kan induiken omdat-ie 'm op Temptation Island in zijn broek heeft gehouden? Als iemand wil vreemdgaan, dan gebeurt dat. Ongeacht hoe je je gedraagt op een Thais eiland met twintig camera’s op je gericht.

Roger ontdooit

Aan de andere kant van het eiland ziet Laura’s wederhelft - wéér in coltrui, hoe dan?! - het niet meer zitten. Duimpje omhoog voor de productie, trouwens. Die beelden van een verveelde Laura en Roger in combinatie met het zielige muziekje is goud. Maar dan lijkt er licht te zijn aan het einde van de tunnel, en wel in de vorm van een nieuwe verleidster. Hung blijkt iets in Roger los te maken, want voor het eerst zie ik hem zowaar een beetje ontdooien. "Oh neen, is da een Japanner of wa?" Nee, Roger. Hung komt uit China. Niet zo gek doen nu. Maar duidelijk, Roger heeft dus een ding voor Asian women.

Niet lang daarna wordt er ook bij de vrouwen 'nieuw vlees' gedumpt, daar in de vorm van de borstspierbewegende Denzel. Stiekem heb ik het idee dat nieuwelingen Hung en Denzel zijn opgeduikeld om Roger en Laura van hun stuk te brengen. Roger vindt dat Hung er 'alleszins goe uitzie' en Laura noemt Denzel 'niet superlelijk'. Nou, dat zijn al bijna complimentjes. Babysteps!

Op knappen

De groepsdate bij de vrouwen draait vooral om Demi, die ik trouwens met de uitzending leuker vind worden. Hysterisch jankend de boot af vluchten en een tijdje later doodleuk weer aan boord stappen met: ‘I’m back, bitches!’ Zo creëer je drama, I like. Aan cockblocker Laura daarentegen ga ik me steeds meer ergeren: "Nie doen, ge moet niet in de smaak vallen." Laat Milou lekker doen, joh. Jullie gaan niet zonder reden zonder ouders naar Thailand.

Op het manneneiland heeft Roger het zowaar naar zijn zin. Hij danst, hij lacht, hij drinkt. WAT IS HIER AAN DE HAND? Zou het door Hung komen? Heikki heeft er een andere verklaring voor: "Het is natuurlijk een junglefeest dus dat is meer de muziek van Roger en Morgan." Eh Heik, haha, wat wil je daar precies mee zeggen?

Maar met Heikki lijkt het sowieso niet helemaal goed te gaan. Steeds meer gesprekken gaan over seks, hij kijkt steeds viezer naar Ayleen… Volgens mij staat-ie op knappen! En tussen Milou en Jietse zie ik ook wel iets gebeuren. Misschien dat het dan toch nog spannend wordt. To be continued…

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland.