Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island... 'Geen idee wat die heeft gerookt,
maar doe mij er ook zo één'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de achtste aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 8 - Planet Temptation

In de vrouwenvilla wordt een tweede nieuwe verleider geïntroduceerd. Zodra ik deze Quinten met een ontbijtje zie lopen, bid ik dat hij niet bij Laura aanklopt - wat ‘ie uiteraard wel doet. Laura ziet ’t allemaal niet meer zitten en stormt zonder pardon de badkamer in.

Eerlijk? Ik snap haar wel. Doe je net je ogen open, staat er ineens een wildvreemde gast voor je deur die je óók nog eens probeert te begroeten met een kus. Awkward, maar Laura weet ‘m vakkundig te ontwijken. Even later is daar dan het derde kampvuur. Benieuwd wat voor trucs de montage voor ons in petto heeft!

Demi en Sidney

Demi baalt dat Sidney zegt dat ‘ie meer verdient dan zij en dat zij vooral op zijn zak teert. Snap ik. Sidney, ik houd van je gozer. Maar wat je zegt is écht niet oké. Of het nu waar is of niet, je weet dat je op televisie komt en dat je je vriendin voor l*l zet door zo te praten. Not cool, dude. Op het manneneiland is Rick weer lekker aan het stoken. Lekker blijven happen, Sid!

Rodanya en Morgan

Saai kampvuur voor deze twee. Rodanya is blij dat zij Morgan eindelijk wat lol ziet hebben en Morgan vindt ’t prima dat Rodanya wat losser is als hij er niet bij is. Geen stress, niets aan de hand bij die twee. 

Laura en Roger

Laura voelt de bui al hangen als ze Hung in beeld ziet verschijnen. Haha, die weet dondersgoed van Rogers’ asian persuasion. Wat Lizzy te vertellen heeft valt toch minder goed en ook Anneliens vraag erover valt niet in goede aarde. Als blikken konden doden had die vrouw echt al tien keer tussen zes planken gelegen. Roger lijkt weer blij te worden van de beelden die ‘ie te zien krijgt. Hij ziet een ‘Laura die zich meer openstelt’. WAAR DAN?! Ik zie haar niet, hoor. 

Milou en Heikki

Als ik de beelden zie van Jietse die bij Milou op bed ligt, realiseer ik ineens hoe ziek het is om elkaar zo te bespioneren. Heel ongemakkelijk. Voor Heikki moeten die beelden trouwens behoorlijk ruk zijn. Echt iets fouts doet Milou niet, maar dat continue geflirt en hengelen naar complimentjes begint me wel een beetje de strot uit te komen. Spring dan gewoon meteen bovenop Jietse, hebben we dat ook weer gehad. Terwijl ze zelf echt geen engeltje is, vindt ze dat Heikki zich niet gedraagt zoals het hoort en laat ze zich - zoals gewoonlijk - weer lekker uit de tent lokken. Laat je toch niet zo opfokken!

Op de terugweg in de auto noemt Roger Laura 'een pittig wijf'. En voor het eerst geloof ik dat. Niet op basis van de beelden, maar door wat Roger bij Goedele heeft verteld. In het vliegtuig van Thailand naar België zijn hij en Laura namelijk lid geworden van de Mile High Club. Gevalletje stille wateren, diepe gronden?

Ondertussen gebeurt er in de vrouwenvilla met alle vier de dames iets raars. Laura pakt Gaetan z’n drankje af, schreeuwt dat ze niet naar bed wil én is van plan Lizzy een mep te verkopen. Geen idee wat er zojuist is gebeurd, maar I love it! Nu volhouden.

Tegelijkertijd bezorgen Rodanyas moodswings iedereen een whiplash. "Dat meisje op die waterscooter hield hem gewoon vast. K*twijf. Hij moest haar van dat ding duwen! Oprotten, k*twijf!" Rustig aan, meid. En wat wil je nou eigenlijk? Je vertelt Morgan dat ‘ie zich meer moet openstellen, vervolgens doet ‘ie dat en is het wéér niet goed.

Milou is de godganse dag aan het flirten, maar springt als een klein kind op bed om te gaan janken omdat ze verleidsters heeft horen praten. Als ze zich dan ook nog afvraagt waarom de verleidsters iets zouden zeggen wat niet waar is, ben ik helemaal lost. Meid, je doet mee aan Temptation Island: de verleidsters zijn er om jouw relatie om zeep te helpen. Als zij moeten liegen om dat voor elkaar te krijgen, dan doen ze dat. De vorige seizoenen overgeslagen toevallig?

En dan Demi - die voor haar eigen neus heeft betaald. Geen idee wat die heeft gerookt, maar doe mij er ook zo één: "Hij zit op planeet temptation. Er moet gevlogen worden in een raket back to earth, dus wie weet." Huh, wat?

PS: Gesprekje tussen Heik en Sid is cute. En creepy. "Slaap je bij mij, of moet ik bij jou slapen? Als je alleen wil slapen is dat ook cool." Ehm oké. Heel benieuwd hoe dit afloopt.