Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

De stellen van Temptation Island
Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island...
'WAAROM zou je dit op je date doen?'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de negende aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 9 - Dangerous desire

In de vrouwenvilla hebben de verleiders het zwaar. Ze zijn seksueel gefrustreerd omdat ze al negen dagen geen seks hebben gehad. Ik zal het even spellen: NEGEN DAGEN. Dit is een grap, toch? Lieve verleiders, als jullie na negen dagen al moeite hebben om uit bed te komen vanwege - Maximes woorden - 'een paal in jullie broek', dan gaat er iets mis. Of mankeert er iets aan jullie handjes? Precies. Laat ze maar wapperen als je écht niet meer zonder kan.

Rillingen

Hoe moeilijk Jamie - ja, die zit er ook nog - het heeft, blijkt vooral uit zijn taalgebruik. Die moet even goed gen**kt worden, die ook en als we toch bezig zijn, dan díe ook maar. Ik weet dat Temptation Island alles behalve classy is, maar ik krijg echt de rillingen van de manier waarop Jamie over vrouwen praat. En hij speelt nog niets klaar ook, want hoewel hij zeker in de eerste paar afleveringen erg zijn best deed, lijkt niemand hem te zien zitten. 

In de mannenvilla komt Rick langs met het heugelijke nieuws dat er een date aan zit te komen. Tot mijn verbazing kiest Heikki niet voor Ayleen - die zich later laat ontvallen dat ze nieuwe verleidster Kiani maar een sletje vindt. Eh… komt dit echt uit de mond waarvan je de lippen een paar uitzendingen terug nog om een glas probeerde te wurmen om te laten zien wat er allemaal in dat bekkie paste? Juistemmm. 

Sporten

Roger neemt Hung mee op date 'omdat ze nog nieuw is'. HAHA. Grapjas ben jij, Roger. We weten allemaal waarom jij Hung meeneemt. Daarna komt dan toch de aap uit de mouw. "Ik heb ’t wel voor Chinese mensen. Ik vind Chinezen… Ja ik vind Chinezen geweldig. Ik ben wel geïnteresseerd in Chinezen." Ik denk dat we het snappen jongen, point taken

Zijn er meer mensen die met open mond naar de televisie zaten te staren tijden de date van Demi en Sidney? Je bent op vakantie in Thailand - needless to say dat het daar bloedje heet is - en dan moeten jullie gaan sporten? Demi komt niet meer uit haar woorden en dat begrijp ik, want WAAROM zou je dit op je date doen? 

Twerken

In de vrouwenvilla val ik van de ene verbazing in de andere. Voice over bij Quinten: "Na zijn binnenkomst gisteren, voelt hij meteen een romantische connectie met Laura." HUH, wat? Ik heb zelden zo’n ongemakkelijk, onromantisch moment gezien. Daarop verder borduren lijkt me een inténs slecht idee. Niet doen. 

Oh, en nog zo’n WTF-moment… Een après ski-feest in Thailand, hoe verzin je het? Echt jongens, ik snap er helemaal niets meer van. Ondertussen spreekt Emma wat wijze woorden uit over haar date met Morgan: "Beter en beter, klimmen we hoger en hoger. Dichter naar de top, dichter naar ons einddoel. Is cool meis, wat jij wil.

En dan komen we zowaar in de buurt van wat sensatie! Als een twerkende Milou het hoogtepunt is van deze Temptation, word ik gek. Ook toe aan meer spanning? Check dan vooral de Amerikaanse Temptation Island even op Videoland. Meer sensatie, serieuzere relaties, leukere mensen en véél meer inhoud. Wel heel Amerikaans, maar lekker slecht is niet vies. Have fun!

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland​