Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Temptation Island... 'Twerken, dát mag niet van mama Lau!'
Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island... 'Geen wonder dat alle mannen
zich als hyena’s op haar storten'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de tiende aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 10 - Sneaky bitches

En wéér ziet Annelien eruit om door een ringetje te halen en staat Rick erbij alsof hij net uit het zwembad is gevist. Hoe moeilijk is het om wat reserveshirts voor die gozer neer te leggen? 

Trillende billen

Als Laura weer terugkomt in de vrouwenvilla en daar te horen krijgt dat Milou de avond ervoor op de bar met haar billen heeft staan trillen, volgt er een ongemakkelijk moment. Milou kijkt als een klein meisje dat door een medewerker wordt betrapt als ze bij de drogisterij met haar hand in de snoepbakken zit te graaien. Want ja… twerken, dát mag niet van mama Lau! 

In de mannenvilla is Rick net iets te enthousiast om 'zijn mannen' te zien. Wat is hier gebeurd, heb ik iets gemist? Hij doet alsof 'ie ze jaren niet heeft gezien! Voor Heikki heeft hij een bijzondere mededeling. Milou gaat op date en Heikki mag haar - hoe creepy is dit?! - bespieden.

Gemiste kans

Zelf durft Heik het niet aan, maar in plaats daarvan stuurt hij Kimberley en Demi op pad. Héél jammer dit, want een compleet flippende, op Jietses nek springende Heikki… Dát is pas televisie! Gemiste kans als je het mij vraagt. 

De mannen gaan gezellig op groepsdate, maar de sfeer is vreselijk. Depri-Heikki vind ik maar niets. Hij kijkt somber, zijn stem klinkt zwakjes én hij wil niets eten! Sidney daarentegen doet keihard zijn best om zijn BFF op te vrolijken. 'Haha, wat is dit nou? Beetje veel haar op d’r k*t… Harig k*tje!'

Mosselen

Mind you, we hebben het hier over mosselen. Als geboren Zeeuwse weet ik dat je daar nooit maar dan ook nooit goed naar moet kijken. Gewoon niet doen. Eten, niet kijken. Dan zijn ze heerlijk. Oh trouwens, zag iemand die mossel uit Sidney zijn mond vallen? 

Ook de vrouwen mogen op date. Rodanya gaat samen met Gaetan. 'Vorige keer ging peddelen zo lekker, dat doen we nog een keer', moet de productie hebben gedacht. FOUT. Dacht dat nu wel duidelijk was dat je Rodanya hier geen plezier mee doet. Ze houdt het dan ook snel voor gezien en drinkt champagne uit een cocktailglas. Hoe classy

Hongerig

Jongens, ik weet het niet meer hoor. Laura is op geen enkele manier te verleiden, Demi gooit iedereen zonder pardon in de friendzone en Rodanya is met geen mogelijkheid warm te krijgen. Blijft alleen Milou over. Geen wonder dat alle mannen zich als hongerige hyena’s op haar storten. Maar Milou heeft alleen oog voor Jietse en daarom gaan die twee op date. 

Dat continue 'Ik snap niet dat iemand mij leuk vindt' en 'Was je niet liever met iemand anders op date gegaan?' van Milou komen inmiddels mijn keel uit. Ik snap alleen niet dat Jietse nog niet is afgehaakt. Kom op zeg, er zit toch ook een limiet aan het aantal complimentjes dat je kan uitdelen…

Dit was aflevering tien, nog zes te gaan. Hoezeer ik de vorige seizoenen ook op ze heb zitten vitten: Ik mis Kevin en Megan, Debraleemans en Tim, Niels en Parastoo… We willen heibel in de tent, drama op het eiland. Maar in plaats daarvan kijken we al tien weken naar een groep vrienden die gezellig vakantie viert in een Thaise droomvilla. BORING. Wat jullie?

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland.