Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

Temptation Island... 'De Instagram-ruzies zijn té gemaakt, té publiek en té toevallig'
Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island... 'Er is iets niet helemaal goed gegaan
bij het casten van de deelnemers'

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de elfde aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 11 - The perfect nightmare

Jongens, ik heb zó te doen met Heikki. Die biecht! Als ik nou ietsje gevoeliger was geweest, had ik er misschien wel een traantje uit kunnen persen. On the other hand… Je doet mee aan Temptation Island. Dan zou je moeten weten dat iedereen op de bank met smart zit te wachten op het moment dat de hel losbreekt. 

Dromers

In de nacht voor alwéér een kampvuur, heeft Sidney een voorspellende droom gehad. Ik voorspel nu ook even iets: hem gaan we terugzien in het volgende seizoen van Het Zesde Zintuig. Mark my words. Ondertussen heeft ook Heik een nachtmerrie - of pornomerrie - gehad, waarover hij Ayleen in geuren en kleuren vertelt.

En dan komt Jamie weer aan het woord. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar op het moment dat hij zijn mond opentrekt, vult die van mij zich met een beetje kots en begin ik tegen de tv te schreeuwen. KWAL-alert! Kan iemand hem in een bootje zonder motor en zonder peddels de oceaan op sturen? Rick? Annelien? Iemand? Anyway, het is weer tijd voor een kampvuur!

Rodanya en Morgan

Rodanya zégt dat ze blij is met het feit dat Morgan zich meer openstelt, maar laten we even eerlijk zijn. Haar ogen staan een tíkkeltje manisch. Ik geloof er geen reet van. Ondertussen is Morgan alles behalve onder de indruk van Rodanya’s tirade: ‘Ze komt er wel overheen.’ Daar twijfel ik niet aan. De vraag is alleen of jíj dit gaat overleven, lieve Morgan!

Demi en Sidney 

Sidney, Sidney, Sidney toch… Je vriendin hangt in haar bikini over de schouders van een verleider en het enige wat jij hoort, is dat een andere verleider je ‘niet knap’ noemt? ‘Anders zou ik niet gecast worden voor Temptation!’ HAHAHAHA, mag ik even stuk gaan? Sorry, maar ik denk dat we na dit seizoen kunnen stellen dat er iets niet helemaal goed gaat bij het casten van de Temptation-deelnemers. Op het andere eiland schaamt Demi zich de ogen uit haar hoofd bij het zien van Sid’s beelden. En ik snap het. Toegegeven, ik ben ook even Sidney-fan geweest, maar de liefde is inmiddels bekoeld. Moet je je voorstellen dat je hele dagen met die jongen samenleeft... Da's niet te doen!

Laura en Roger 

Weer ziet Roger dingen die niemand ziet, want ik heb Laura zich nog niet één keer zien openstellen. Volgens mij is ze gewoon niet uit Temptation-hout gesneden. En dat is een compliment.

Milou en Heikki 

Hoe lang waren deze twee ook alweer bij elkaar? Acht maanden? Oké. I rest my case.

Terug in de villa's

In de mannenvilla maakt Lizzy zich op voor de terugkomst van de heren: ‘We gaan met onze benen open op de bar liggen, dan kunnen ze geen kant op.’ Nou, meid… Volgens mij is het onmogelijk om nóg gewilliger over te komen. Maar be my guest, proberen staat vrij.

Mag ik trouwens even een momentje voor degenen die dit programma aan elkaar hebben geknipt en geplakt? Roger: ‘Hung is niet mijn Temptation, ze is stil. Ik hou wel van meisjes die een beetje sfeer in zich hebben.’ *Beeld van Laura die moederziel alleen stilletjes een zak chips staat leeg te vreten.* HAHAHA. Ge-ni-aal!

Verder in de categorie vreemde Sidney-uitspraken: ‘Omdat die jongen zo vol van zichzelf is, krijg ik gewoon de neiging om zijn kont open te trekken en zijn eigen benen erin te doen, want waarschijnlijk houdt 'ie daarvan.’ What the flying f*ck?! Sidney, gozer. Wát?

Bijna vergeten dit, maar wáár is verleider Giorgio gebleven? Die heb ik echt al een hele tijd niet zien langskomen.

Instagram

Ondertussen is het op Instagram allemaal een stuk spannender dan op Videoland en RTL5 bij elkaar. Rodanya heeft ruzie met Milou omdat Milou seks zou hebben gehad met Morgan, Sidney is boos op Morgan omdat z’n ego werd gekrenkt en Morgan zou Rodanya hebben geslagen.

Verder heeft Demi een bloedhekel aan Annelien omdat zij bij RTL Boulevard zei dat de koppels om de verkeerde redenen meedoen aan Temptation Island, postte Lizzy dat ze zich als verleidster inschreef voor Temptation omdat K3 haar niet wilde hebben én is verleider Quinten een Instagram-actie begonnen om meer volgers te vergaren. De hoofdprijs? Een dreamdate met the man himself. Volgen jullie het nog? 

Heel eerlijk? Ik geloof het allemaal niet. De Instagram-ruzies zijn té gemaakt, té publiek en té toevallig. Maar hey, je moet wat als alle kijkers afhaken en er nog maar een handjevol diehards naar Temptation Talk kijkt… 

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland.