Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

VROUW-collega Mariëlle blogt over Temptation Island. Haar blog over aflevering 15, lees je op VROUW.nl
Foto: RTL
De tv-thermometer

Temptation Island… ‘Roger op dat
veel te kleine fietsje, raap me óp!’

Freelance journaliste

Mariëlle Wisse

Z

Zojuist werd de laatste aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt nog één keer de momenten die haar het meest opvielen.

Aflevering 16 - Never say never

Het moment waarop we al vijftien afleveringen zaten te wachten, is dan eindelijk aangebroken. De allerlaatste uitzending van dit seizoen is een bijzondere. In een krakkemikkig bioscoopzaaltje hebben alle singles zich verzameld, volgens de voice over. Maar eh, ik mis er toch echt een paar. Waar zijn Danicio, Jaimy, Emma, Giorgio en Timone? 

Zonder de koppels

Heeft iemand die laatste twee überhaupt door beeld zien huppelen de vorige paar afleveringen? Are they still alive?! Jammer trouwens dat de koppels niet zijn uitgenodigd, dát had pas een feestje kunnen worden. Eentje met gebroken flessen en een ambulance voor de deur, waarschijnlijk.

Voor we beginnen: zagen jullie dat beeld van Roger op z’n fiets? HAHAHA, raap me óp! Hij ziet eruit als een brugklasser met een veel te grote Kipling-tas op zijn rug die op het punt staat van zijn fietsje - waar ‘ie net alle Disney-stickers vanaf heeft gepeuterd - te donderen. Er moet toch wel een sponsor zijn die hier iets in ziet? Geef die jongen even een fiets die bij zijn lengte past. Fragment gemist? Here you go.

Milou en Heikki

Voor Heik en ons Milou heeft de productie een lekker melodramatisch muziekje uitgekozen. En dat is wel nodig ook, want wat is hier aan de hand?! Ze zijn niet meer samen en Milou blijft maar appen, bellen en jaloers doen? Stalker alert! 

“Ik heb het gevoel dat het niet meer goed gaat komen, maar ik weet dat hij het moeilijk heeft dus probeer ik hem te zien om de pijn voor hem wat te verzachten.” Are you shitting me, Milou? Je snapt dat je het voor die jongen honderd keer moeilijker maakt op deze manier, toch? 

Een relatie verbreken is net als waxen. Hoe langzamer je die strip eraf trekt, hoe meer pijn het doet. Afkappen die handel, is voor iedereen het beste. In de eerste plaats voor lieve, arme Heik. Knuffel?

Demi en Sidney

Van shirt wisselen blijft een onmogelijk iets binnen Temptation Island. Want in de allerlaatste uitzending zien we eindelijk een paar oksels dat méér zweet produceert dan dat van onze Rick: Sid heeft het warm, jongens. Bloedje heet! 

Even over dit fragment hé…zou de productie Sidney gedwongen hebben om onder die zonnebank te gaan liggen? Neem aan dat ‘ie er normaal gesproken niet zo bij ligt, krijg je vreemde tanlines van. 

Anyway: Sid en Demi zijn dus gewoon weer bij elkaar - had meer verwacht van Demi - en biechten op dat het eigenlijk allemaal om de fame ging. Je moet toch wat om jezelf in de kijker te spelen als je verder geen uitzonderlijke talenten hebt. Wél heeft Demi nog iedere dag contact met Gaetan, dus misschien dat mijn droom dan toch nog uitkomt. 

Oh, en trouwens…iemand gezien dat Demi’s leeftijd veranderde in ‘nr. 77’ op het moment dat ze vertelde over Sid z’n seksuele escapades? HAHAHA. LOVE de productie!

Laura en Roger

Roger denkt terug aan het moment waarop ‘ie Lizzy voor het eerst zag: “Een dikke poep, dikke tetten.” Zó niet opwindend, dat Vlaams. Ik denk niet dat ik me daar ooit overheen ga kunnen zetten, sorry. 

Het is dat we inmiddels al weten dat Laura en Roger weer bij elkaar zijn, maar anders had dit deel van de uitzending me echt zwaar depri gemaakt. Die twee horen gewoon bij elkaar. Ze hadden alleen nooit moeten meedoen aan Temptation, dat hadden ze lekker aan de gekkies moeten overlaten. Trouwens: best stoer dat Laura Roger de ruimte heeft gegeven. Heeft ‘ie maar geluk mee. Volgend jaar weer een Temptation-baby?

Rodanya en Morgan

En dan nu het spannendste moment van het hele seizoen; op de bank bij Morgan en Rodanya. Zou Morgan van tevoren trouwens zijn ingelicht over wat komen ging? Hij lijkt namelijk niet echt geschrokken. Ondertussen probeert Rodanya zich er nog onderuit te lullen, maar inmiddels weten we allemaal dat ze vieze dingen met Danicio heeft gedaan. 

In de zaal met singles reageert Maxime op de manier waarop Morgen gereageerd zou moeten hebben. Hou je je tong binnenboord, lief? “Die zieddat liehe door de tande man!” Jongens, het is dat Videoland ondertiteling heeft, maar anders was Temptation toch echt een stuk lastiger te volgen… Anyway: Rodanya en Morgan zijn dus uit elkaar. 

Temptation 2.0

Dat was ‘m dan! In juni hebben we eerst nog Temptation Island VIPS (alleen op Videoland) maar daarna stel ik een pauze voor. Even een paar jaar er tussenuit en dan daarna terugkomen met een geweldig nieuw format. Heeft voor de Amerikaanse versie ook gewerkt, dus waarom hier niet. Ik ben voor! Jullie?

Oh, en mocht je nóg platter willen dan Temptation…het is mogelijk! Kijk dan eens naar Ex on The Beach. De eerste aflevering werd maandag uitgezonden en ik kon alleen maar met open mond naar de televisie staren. Tot de volgende keer!