Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Nee bedankt

© Stock.xchng Vassiliki
Foto: © Stock.xchng Vassiliki
Elke Dag Mooi

Geen bikini na je 39ste

Redactie VROUW

W

Wanneer ben je eigenlijk te oud voor het dragen van een bikini?

De tijd dat de zon gaat schijnen, de stranden vollopen met mensen en de dagen langer worden. We verheugen ons allemaal op de zomer.

Met het warme weer worden de rokjes weer aangetrokken, de slippertjes komen uit de kast en de bikini’s moeten weer aan. En dat laatste levert heel wat stress op.

Taboe

Niet iedereen zou een bikini willen en kunnen dragen. Het is nou eenmaal een feit dat de boel wat gaat hangen naarmate je ouder wordt. Na je 39ste zou het een taboe zijn om in een tweedelig setje te verschijnen.

Niet kunnen

Online winkel isme.com vroeg 2000 vrouwen naar hun mening over oudere vrouwen in bikini. Daaruit blijkt dat zeven op de tien vrouwen het niet vindt kunnen een bikini te dragen als je je 39ste verjaardag reeds gevierd hebt.

Betere outfit

Vrouwen als supermodel Elle Macpherson (49), Friends actrice Courtney Cox (48) en actrice Jennifer Aniston (43) en actrice Sharon Stone (54) hebben allemaal een prachtig figuur en worden regelmatig gespot in bikini. Toch zou de meerderheid van de vrouwen een badpak een betere outfit vinden.

Zouden vrouwen na een bepaalde leeftijd beter een badpak kunnen dragen dan een bikini? Stoor jij je aan ‘oudere’ vrouwen die teveel blote lichaamsdelen laten zien? Of maakt het jou niet uit wat je op het strand tegenkomt? Wanneer ben je te oud voor een bikini? Praat met ons mee.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter en Google+

Gerelateerde onderwerpen